מכשירי TDMA...

Gizon

New member
מכשירי TDMA...

בהמשך לכתבה שאני כותב אבקש שתציינו את כל מכשיר ה-TDMA שאתם מכירים ששווים יחוס (מתקדמים בלבד) מספיק שם חברה ודגם, אין צורך בלינק בתודה מראש, גדעון

castroman

New member
תשובה....

נוקיה 8260 ונוקיה 3320... וגם 7160 - לא יודע אם הוא מתקדם כל כך...

peretzy

New member
מממשש~~~

בתור אחד שהיה לו נוקיה 8260 במשך יותר משנה אני לא ממליץ !!! פלאפון דגם ישן -לא מתקדם... 7160- עוד יותר לא מתקדם- אין בו בכלל עברית.. והוא ממש כמו הנוקיה 5120 הרגילה .. חוץ מכמה שטיות קטנות בקיצר אני לא חושב שיש מכשיר בTDMA מתקדם...בשוק...

הוא לא התכוון לזה!

הוא התכוון שתתנו לו דגמים, כאלה שלא נמכרים בסלקום. כמו לדוגמא ה8265.

1אריאלה

New member
7160?! לא מתקדם?! דומה ל5120?!

אתה עוד פעם מדבר שטויות....... מה דעתך על.... WAP, אינפרא אדום, יומן, תזכורות, 5000 זכרונות,DUAL BAND, ד"א אפשר לכתוב שמות בעיברית דרך תוכנת FONESYNC. מה הקשר ל 5120?!

1אריאלה

New member
ממש לא בציניות.......

יש 1000 תאי זיכרון, שבכל אחד מהם ניתן להכניס 5 מספרים,כתובות דוא"ל,או הערות

gadol

New member
טעות גדולה

יש לך טעות יש לו 250זכרונות שבכל אחד מהם ניתן להכניס 4 תתי זכרונות סה"כ 1000 זכרונות דרך אגב ה 3320 מכשיר מעולה וכנראה שיהיה הלהיט הבא ב TDMA יש בו כל מה שצריך מאינפרא אדום ועד מחשבון יומן פגישות WAP ממש מעולה בדוק......

אריאלה...הוא צודק.

מדובר סה"כ ב250 תאי זיכרון שבכל אחת מהם אפשר לשמור עד 4\5 נותניו נוספים.. סה"כ-1000

gadol

New member
את טועה ומטעה איתך אחרים

למרות ההתעקשות שלך את עדיין טועה אני מציע לך ללכת וללמוד יותר טוב את החומר לפני שאת מפרסמת אותו סך הכל את פוגעת בחברה שאת מייצגת ולי זה אכפת כי אני חל ק ממנה אז באופן בדוק אנ יחוזר ואומר רק 250 זכרונות שמכילים תתי זכרונות של 4 סה"כ 1000

Big N

New member
לא בדיוק

סה"כ 1000 מספרים כלומר 1000 שמות שונים עם מספר בודד או 250 שמות כשלכל שם שמורים 5 מספרים החלוקה היא דינמית

AndrewV

New member
קבל 6 מכשירים

Ericsson T60D Ericsson R300LX Nokia 9290 Nokia 8860 Samsung STH-N275 Samsung SGH-A255

למעלה