מכשיר אדים וסטרליזטור

מכשיר אדים וסטרליזטור

הבנתי שמכשיר אדים חמים הוא פחות אפקטיבי ממכשיר אדים קרים, האם זה נכון ? כמה ליטר מומלץ (נניח ל 6-8 שעות)? האם גודל החדר רלוונטי לנושא ? (חדר גדול מידי = פחות אפקטיבי ? כמה גדול ?) האם יש חברה/דגם מומלצים ? (ראיתי מספר דגמים בסופר פארם, בין 100-350 ש"ח בערך) האם ברכישת סטרליזטור חשוב לבחור מוצר ללא ביספנול A ? לא אוכלים מהסטרליזטור, אבל תאורטית ביספנול יכול להשתחרר מהמכשיר (רק אם הוא שרוט, אגב ?), לעבור לבקבוק דרך האדים, ולהשאר בו עד לזמן ההאכלה, לא ? תודה על הטיפים

gils33

New member
לדעתי

אין שום צורך במכשיר אדים לא קר ולא חם. הבת שלי כבר בת עשרה חודשים ולא השתמשנו באף מכשיר. כנ"ל סטרילזטור - לא משתמש,מים רותחים בבקבוק לאחר שטיפה טובה עם סבון. לא מכיר את נושא האדים. הכל נורא פלצני - אני חושב שצריך לזרום איך שמרגישים עם הילד.... בהצלחה

פלצני ?

פשוט יותר נוח ספטליזטור למיקרו, מאשר סיר, או להרתיח מים. מכשיר אדים - אפשר בסה"כ להקל, זה לא איזה מותג יוקרתי פלצני

schlomitsmile

Member
מנהל
אולי ../images/Emo13.gif לא היה לי קשה להרתיח מיים בסיר, לעומת זאת היו לי דברים אחרים להוציא עליהם את הכסף שסטרליזטור אמור לעלות. אבל כמובן שכל אחד עושה את החשבון שלו ../images/Emo13.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
מכשיר אדים יכול להועיל כשיש צננת או בעיות נשימה. האדים עצמם פותחים את הנשימה, ואם אפשר לשים כמה טיפות שמן אקליפטוס למשל, זה בכלל טוב ../images/Emo13.gif ככה סתם, כשאין אפצי או נזלת או כאלה, לא רואה בו צורך. בסטריליזטור לא השתמשתי מעולם, אצל אף אחד מארבעת המופלאים שלי. סיר עם מיים רותחים, כל עוד באמת חיוני להיות סטריליים, עשה את העבודה.

מכשיר אדים - לשימוש רק כשצריך כמובן

סטרליזטור - פשוט יותר קל מהיר ונוח במיקרוגל

elotan

Member
סטריליזטור זה כמו חיתולים ח"פ או עוזרת

לא באמת חייבים, אפשר איכשהוא להסתדר בלי אבל החסכון בזמן ועבודה והנוחות שווה לחלק מהאנשים את הכסף לנו יש גם, גם וגם.

AlonPe

New member
לא הייתי משווה,

בין חיתולים חד פעמיים לסטרילזטור!
האמת שגמני מעולם לא השתמשתי (בסטרילזטור). יכול להיות שאם הייתי עושה את זה, אולי הייתי משנה את דעתי. לגבי מכשיר אדים, כאמור אדים עם שמן אקליפטוס, עוזרים להקל על הנשימה בזמן הצטננויות ושפעות וכאלו. חוצמיזה, אני אישית מאוד אוהב. כשמפעילים מכשיר אדים, לא פעם קורה שנירדם עם האפרוחים בחדר. אוהב את הרחשים והלחשים של מכשיר - כמו גלי ים, לראות את העננים המקטרים בחלל החדר, את החמימות הלחלוחית שלהם, ומת על הריח של האקליפטוס!
לא כל כך מכיר את המכשירים הקרים. נדמה לי שהם יקרים יותר. היתרון היחסי שלהם, שכשמם הם אינם מחממים, ולכן נוחים יותר לשימוש (אם צריך) בקיץ, או כשחם. חשוב לאוורר טוב את החדר אחרי לילה של אדים, בשביל למנוע לחות ותחושה מעופשת

למעלה