מכשיר אדים חמים או קרים?

תבל1

New member
מכשיר אדים חמים או קרים?

תום בצודן(מצונן... ) ןאני מתלבטת אם לקנות מכשיר אדים חמים או קרים כולם ממליצים על קרים אבל אני לא בטוחה שזה רעיון טוב בחורף. דבר נוסף, אני רוצה לעשות מנוי לעיתון כלשהו מסוג הורים וילדים למשהי יש המלצות?? תודה מראש

קרים אכן מומלץ, אין בעיה בחורף.

אנחנו מקבלים את "להיות הורים" העיתון שבא עם "את" (שאריות מחופשת הלידה המשעממת).

דניעל

New member
הזדמנות לכתוב את מה שאמר לי

רופא הילדים של דניאל. הוא טוען שמכשיר אדים הוא לא יעיל לפתיחת אף סתום והקלה על נשימה. הוא אומר שהאדים בקושי נכנסים לאף, ובטח אם האף סתום ונושמים דרך הפה. לטענתו, המכשיר יעיל בעיקר לריבוי פיטריות ועובש על הקירות (וסבתא שלו טוענת שגם להוצאת "שחורים" מהפרצוף... זה מין רופא שכזה... מה לעשות. יש רופאים זיגזג.) מה יש לנו לומר להגנתנו?

אנחנו השתמשנו לבצקת בדרכי הנשימה

שהיתה לאיה מתגובה אלרגית. אם מחממים והאויר מאד יבש זה לא נעים גם לי כך שזה לא נראה לי בלתי סביר להוסיף קצת לחות (בעיקר אם נושמים מהפה).

עיתון ושאלה על "אפסק"

האם אפסק בטוח לשימוש על תינוק מתחת לגיל שלושה חודשים. אין לי את הקופסא.... ולגבי עיתון - אני מנויה מאז הלידה של הגדולה על הורים וילדים. באיזה שהוא שלב זה חוזר על עצמו אבל אני תמיד נהנית לקורא את הכתבות...השירות שלהם עד היום היה טוב וזה חשוב מאוד.

odeia

New member
אם את משתמשת בטיפות, אז למה לא

טיפות האף הרגילות, הטיפות של מי המלח, הן הכי טובות, ואני משתמשת בהן גם היום בבית, לכל הגילים. הפלוס של האפסק זה הכדורים במקום טיפות, בזמנו השתמשתי בזה, אני לא זוכרת למה הפסקתי, אולי בגלל הפעולה המיידית של טיפות המלח.

למעלה