מכשיר אדים קרים

מכשיר אדים קרים../images/Emo101.gif

קיבלתי מכשיר אדים קרים ובעצם אני לא יודעת לשם מה הוא טוב? מתי להפעיל אותו, רק כשאני מדליקה את הרדיאטור? או גם בקיץ כשהמזגן פועל? ואיך אני אדע שאין יתר לחות? ולמה בדיוק זה עוזר? האם זה עוזר גם לבעיות יובש בעור? אשמח לשמוע מניסיונכם עם המכשיר.....

michal cohen

New member
תשובה חלקית

לנו הרופא המליץ להשתמש במכשיר אדים קרים כשהילדה מנוזלת, וזה אכן עזר. אבל הוא גם קירר את החדר, אז הוספנו רדיאטור.

yellowt

New member
למיכל מנסיוני......

יש לי מכשיר אדים קרים מאז ששהם שלי נולד ,הוא בן 10 חודשים והמכשיר דלוק מידי לילה בהמלצת הרופא שלנו שאני איתו כבר 5 שנים מאז נולד אופיר הגדול...עם אופיר השתמשתי בחמים אבל האדים הרבה יותר בריא...הוא מטהר את האויר מחיידקים ושומר על לחות תמידית בחדר מה שמאד טוב לילד מצונן או משתעל במיוחד בלילות קרים כשיש חימום בחדר אז זה מחזיר את הלחות החסרה וגם בקיץ ישמאד חם זנ מזרים אויר נקי ונעים ועוזר לנשימה נקייה יותר של הילד.אני משתמשת בו כל הזמן גם היום . ממליצה לך לקרוא את דף המידע שמצורף לך למכשיר (אם יש לך מכשיר של קאז)הוא עונה על כל השאלות שלך. שימוש נעים ומקווה שעזרתי במעט.

אנחנו לא משתמשים בו על בסיס קבוע

אלא רק במקרה הצורך - צינון או התקפת אלרגיה (בצקת במיתרי הקול - כמו סטרידור).

בהמשך לשאלה של מיכל

מה ההבדל בין מכשיר אדים קרים לחמים? לי יש בבית מכשיר אדים חמים, וכשאלון משתעל או מצונן הרופאה אומרת לי לשים אותו. מיכל

מכשיר אדים קרים יותר בטיחותי...

והוא הפתרון המומלץ במקרה של בצקת במיתרי הקול (מסטרידור או אלרגיה) ואפשר להשתמש בו גם לצינון. שלא לדבר על זה שבקיץ זה הרבה יותר נעים
זה מה שידוע לי. שירלי

ג לית

New member
מכשירי אדים

מכשיר אדים קרים טוב לבעיות נשימה, נזלת, יובש בעור וכדומה, כדאי לשים אותו כל לילה בימי החורף (בקיץ, הוא מוסיף לחות שגורמת להזעה). ההבדל בין המכשירים הוא שמכשירק אדים קרים טוב לה-כ-ל ומכשיר אדים חמים רע מאוד לילד עם בעיות נשימה..

למעלה