מכשיר איתור לחולה אלצהיימר שלום , אני חדשה כאן. אני מחפשת אינפורמציה על מכשירי איתור לחולה. תודה
מ מירה72 New member 18/12/06 #1 מכשיר איתור לחולה אלצהיימר שלום , אני חדשה כאן. אני מחפשת אינפורמציה על מכשירי איתור לחולה. תודה
Z zs1957 New member 18/12/06 #2 ברוכה הבאה לפורום מירה 72 שלום מירה, אינפורמציה על מכשיר איתור לחולי אלצהיימר תוכלי לקבל בעמותת אלצהיימר או באתר אלצהיימר או באתר של דורות זהבה שחם
ברוכה הבאה לפורום מירה 72 שלום מירה, אינפורמציה על מכשיר איתור לחולי אלצהיימר תוכלי לקבל בעמותת אלצהיימר או באתר אלצהיימר או באתר של דורות זהבה שחם
ג גיורא7 New member 18/12/06 #4 מכשיר איתור בברור שערכתי לפני כחצי שנה עבור מישהי מהפורום מצאתי כי לחברת "איתורן" ישנו מכשיר מתאים. האדם שמטפל בנושא שמו גיל ברמי ובאם אין זו חריגה ממדיניות הפורום מס' הטלפון שלו 054-4744258 ישנה עלות ראשונית לא גבוה, ולאחר מכן דמי מנוי חודשיים.
מכשיר איתור בברור שערכתי לפני כחצי שנה עבור מישהי מהפורום מצאתי כי לחברת "איתורן" ישנו מכשיר מתאים. האדם שמטפל בנושא שמו גיל ברמי ובאם אין זו חריגה ממדיניות הפורום מס' הטלפון שלו 054-4744258 ישנה עלות ראשונית לא גבוה, ולאחר מכן דמי מנוי חודשיים.