מכשיר גלקסי

toltol03

New member
מכשיר גלקסי

שלום , התחדשתי במכשיר גלקסי S , לא יצא לי לחטט בו הרבה ואני לא מבינה בו עוד כלום רק שואלת עדין אנשים למרות שיש לי אותו כבר היום גיליתי שהוא אוהב לתקע? , האם זה באג במכשיר באופן כללי או ספציפי למכשיר? ויש לי בכלל מלא שאלות לגבי תפעול.. כמו למשל האם אפשר להוריד אפליקציות מהמחשב למכשיר ולא מהמרקט? למה המרקט באנגלית רק? מה זה ROM? קראתי כאן שרושמים להוריד ROMים בשביל עברית ..יכול להיות? למכשיר אין תמיכה מלאה בעברית? איך אני יכולה לראות מה אחוזי הסוללה במסך הראשי? אני יכולה לעשות תיקיות של ישומים בתפריט כמו שיש באייפון? תודה רבה

Shpritz

New member
אם המכשיר נתקע המון - שווה לבדוק איפה שרכשת

אותו. זה מן הסתם לא אמור להיות ככה. אם הוא מדי פעם נתקע. אפשר לבדוק החלפת רום. אפשר להוריד אפליקציות למחשב ואז להעביר אותן למכשיר מכאן. המרקט הוא רק באנגלית כי למרות שאנחנו מרכז היקום- מדברים אנגלית ביותר מדינות. את יכולה להוריד אפליקציה שמראה % מהבטריה וכדומה. אני משתמש בbattryreminder. כדי לעשות תיקיות, תצטרכי ללחוץ לחיצה ארוכה על אחד ממסכי הבית, במקום ריק - אז תפתח לך אפשרות להוסיף וויג'טים, קיצורי דרך, טפטים וגם תיקיות.

אני רוצה לתקן אותך לגבי הורדה למחשב

הקישור שנתת הוא המרקט בגירסת הדפדפן, אכן דרך המחשב אפשר לבחור אפליקציות להורדה, אך לחיצה לא מוריד למחשב, אלא למכשיר ברגע שהוא יהיה מחובר לרשת זמינה, להורדה למחשב ולא תוכנות מהמרקט דרך חנויות אחרות בכלל.

toltol03

New member
אז איך אני מורידה מהמחשב?

אין לי אינטרנט אלחוטי בבית .. ואני לא רוצה להוריד דברים מהחבילת גלישה שלי אפשר לשנות את הצבע רקע השחור?

אני גם אשמח לשמוע על פיתרון הורדות

שלא דורש את האינטרנט אלחוטי, אגב שקלת להתקין ראוטר? היום זה לא בשמיים 100 ש"ח לראוטר כמו TP לינק.

toltol03

New member
אין לי אפשרות לצערי

אני ניידת עם המחשב ואני צריכה שגם האינטרנט יהיה נייד

Shpritz

New member
איזה קטע.. לא ניסיתי כי הייתי בטוח שזה עובד..

ממש מוזר העניין הזה. לא מכיר עוד דרך כרגע.. בכל מקרה, למשתמשים מנוסים יותר (כמוך) ישנה תמיד את האפשרות להוריד את קובץ הapk של המשחק/תוכנה ואז להעביר למכשיר בעזרת כבל/בלוטות' וכדומה.. וזה לוקח בדיוק שניה.

רום הוא בעצם השם הקצר לקובץ מערכת הפעלה

שמטעינים לתוך המכשיר, שם מלא רום מבושל שזה אומר שגופים פרטיים אפילו אנשים כמוני וכמוך עשו עבודת קסטומייז ויצרו גירסת מערכת הפעלה עם שיפורים ושינויים, למשל מכשירים שנקנים במפעילה מקבלים רום מבושל רשמית של המפעילה או הייבואן, מכשירים שנקנים בחנויות פרטיות מקבלים רום מבושל שנערך ע"י אנשים פרטיים, וגם לפעמים החנות עושה שיפורים ותיקונים, למשל החנות VMOBILE שיפרו רומים של אחרים ושיחררו לכולם, אצל אישתי יש אחד כזה בווילד פייר שלה. ברוב המקרים כאשר קונים במפעילה מכשיר סלולרי (לא רק אנדרואיד) יש תלונות על הגירסה הבעייתית שלהם, לא יודע מה לגבי הגירסה בגלקסי S, אולי מישהו אחר עם גירסה פרטית יוכל לשפוך אור.

toltol03

New member
אני יכולה להחליף את המערכת הפעלה במכשיר?

זה לא יעשה בעיות עם האחריות מאורנג?

זה כן יעשה בעיות עם האחריות מול אורנג'

זאת בעיה סבוכה ומוכרת רבות שבשלה אנחנו ממליצים תמיד לא לקנות במפעילה, יותר נכון אחת הבעיות.

toltol03

New member
זאת הסיבה המרכזית שקניתי את המכשיר

שיש לו אחריות באורנג לאומתו לאייפון אין..

voguemaster

New member
אחריות על מכשיר במפעילה הסלולרית = זריקת כסף

חבל שלא התייעצת בפורומים קודם לכן כי היו אומרים לך את זה (במיוחד בפורום סלולארי ששם יש אנשים מנוסים ומבינים). יש לא מעט בעיות עם האחריות של החברות ובמקרה שהכל בכלל בסדר - זה תשלום די גדול לשלם כל חודש (50 או 30 ?).

503idan

New member
מה לגבי גניבה?

הביטוח מכסה לא רק נזקים,בד''כ גם גניבה,אין יותר מבאס מלהשקיע אלפי שקלים ולאבד את המשיר

שמשלמים דמי השתתפות גבוהים כאילו קנית את

המכשיר חדש בחנות, אז תחשוב שוב...

xcalibur

New member
דווקא כאן הייתי רוצה לשבח את סלקום

ביטחתי את המכשיר, נסדק לי המסך. באתי אליהם, אומנם חיכיתי שעתיים בתור אך החליפו לי בחדש בו במקום. לא מעבדה ולא נעליים.

זה קורה מידי פעם

אבל מניסיון שלי ושל אחרים יש מצבים יותר גרועים, אם תתן לתיקון ותקבל בחזרה מקולקל יותר אז אל תבוא לבכות פה.

voguemaster

New member
אתה צודק

אבל זה סטטיסטי לגמרי כמו שאתה מבין. מרבית הסיכויים שלא תצטרך את השירות (ואז זה ביזבוז כסף) או שתצטרך תיקונים פשוטים (ואז זה עולה מעט). בכל מקרה כמעט תמיד יוצא ששירות התיקונים עולה לך הרבה כסף. אם תסכם את עלות התיקונים לאורך זמן תגלה שיכלת לקנות מכשיר נוסף (נניח בעוד שנתיים, שבכלל המחיר שלו יירד). ואני בכלל לא מדבר על מי שיש לו אייפון (מסכן) וקורה לו משהו כזה - אז יש השתתפות עצמית די גדולה כי שולחים את המכשיר לחו"ל.

למעלה