מכשיר דיבור SPEECHEASY

TOKTOT

New member
מכשיר דיבור SPEECHEASY

שוקי שלום, האם ידוע לך על סמך נסיונך או נסיון המשתתפים בפורום אודות המכשיר האלקטורני הנקרא SPEECHEASY ? האם יש די ניסיון בשימוש עם המכשיר בארץ בקרב מגמגמים? תודה

oxymoron

New member
תוכל לפרט בבקשה

מה בדיוק המכשיר עושה? ניראה לי שגנבו לי תסטראט-אפ :)

TOKTOT

New member
התשובה באתר אמב"י

גלוש באתר של אמב"י וקבל את המידע .בדף הבית יש תרגום של כתבה בנוגע למכשיר המיוצר בארה"ב.

oxymoron

New member
מעניין

קודם כל אני מזדהה עם מה שהם אומרים - שקל לנו יותר לדבר כאשר אנו מדברים עם עוד בנאדם, דבר שמוריד את צומת הלב מאיתנו ואיתו גם את הלחץ וכו.. אבל וואלה ניראה לי המחיר יקר מדי. ולא מבחינה כפסית. בתור מהנדס סאונד ניראה לי סבל לשמוע את עצמך בדיליי (Delayed Auditory Feedback)... בכל מקרה אנסה לברר פרטים.

shuky63

New member
התנסתי במכשיר שפועל על אותו עקרון

של שמיעת עצמך בדיליי ועיוות(שינוי תדר הקול).ראיתי אותו פועל לא רק על עצמי אלא גם על אחרים כי ניסינו אותו פעמיים במיפגשים של קבוצת התמיכה. למרות שבפועל היה שיפור די משמעותי בשטף של רוב המשתמשים במכשיר,אף אחד לא שש לאמץ אותו לשימוש קבוע.כנראה זה באמת עונש גדול מידי לשמוע את עצמך בדיליי ובקול מעוות.כרגע המכשיר שברשותי נמצא בניסיון אצל חבר הפורום dolfin m לפי הדיווח שלו המכשיר לא כל כך עזר לו אבל יהיה מעניין אם הוא יפרט בעצמו בנושא.

dolphin m

New member
מה שאני חושב

לי המכשיר לא כל כך עזר כי הגמגום שלי ממש קשה. אולי לך הוא יעזור, קודם תנסה. ושוקי, בקרוב זה שפגשת אותו יקבע איתך איפה להיפגש.

TOKTOT

New member
מכשיר אלקטרוני לשטף הדיבור

שוקי, האם יש אפשרות להשאיל את המכשיר לבדיקה אישית?

למעלה