מכשיר חדש במקום redmi note 7

frankthe2

Active member
שלום
חברה שלי קרוב ל 4 שנים לדעתי עם המכשיר redmi note 7. הגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש (וגם יום ההולדת שלה מתקרב... )
צרכים לא משהו - שיחות, וואטספ, קצת חדשות, פייסבוק... מאחר ובעבודה מסתובבת לא מעט בחוץ אז מסך צריך להיות מתאים למשימה, צריכה גם לצלם אז בבקשה מצלמה טובה יחסית, תקציב עומד כרגע על 1000-1200, אם צריך לחרוג כלפי מעלה בעוד 100 ש"ח אפשר. מעדיפה כרגע שיאומי כי רגילה למכשיר ולמערכת שלהם. אני מוכן לקבל כל הצעה.
מה מומלץ? הצעות יתקבלו בשמחה.

שלום
חברה שלי קרוב ל 4 שנים לדעתי עם המכשיר redmi note 7. הגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש (וגם יום ההולדת שלה מתקרב... )
צרכים לא משהו - שיחות, וואטספ, קצת חדשות, פייסבוק... מאחר ובעבודה מסתובבת לא מעט בחוץ אז מסך צריך להיות מתאים למשימה, צריכה גם לצלם אז בבקשה מצלמה טובה יחסית, תקציב עומד כרגע על 1000-1200, אם צריך לחרוג כלפי מעלה בעוד 100 ש"ח אפשר. מעדיפה כרגע שיאומי כי רגילה למכשיר ולמערכת שלהם. אני מוכן לקבל כל הצעה.
מה מומלץ? הצעות יתקבלו בשמחה.
כל מכשיר מסדרת Redmi Note. מתקינים עליו את GCam עם HDR+, ואיכות הצילומים משתפרת פלאים.

י_357

Member
אמנם לא ציינת אבל כדאי לבחור דגם שיש בו :

1) NFC
2) הקלטת שיחות (מאוד חשוב).
3) מסך AMOLED, לי יש רדמי נוט 7 וקשה לראות באור שמש, נאמר לי שמסך AMOLED הוא מסך טוב יותר שמתמודד טוב יותר עם אור שמש.
4) למה לקנות בארץ?
אני קניתי באליאקספרס מחנות של XIAOMI והגיע תוך זמן קצר ובמחיר נמוך יותר מהמחירים של החנויות בארץ, במקרה שלי גם לא נתפס במכס אז חסכתי מע"מ.

כאשר קונים בחו"ל צריך להקפיד לקנות " global version " ואני חושב שגם רצוי לוודא עם המוכר שאופציית הקלטת השיחות אפשרית בגרסא שאתה קונה.

בהצלחה

JEK12345JEK

Well-known member
אמנם לא ציינת אבל כדאי לבחור דגם שיש בו :

1) NFC
2) הקלטת שיחות (מאוד חשוב).
3) מסך AMOLED, לי יש רדמי נוט 7 וקשה לראות באור שמש, נאמר לי שמסך AMOLED הוא מסך טוב יותר שמתמודד טוב יותר עם אור שמש.
4) למה לקנות בארץ?
אני קניתי באליאקספרס מחנות של XIAOMI והגיע תוך זמן קצר ובמחיר נמוך יותר מהמחירים של החנויות בארץ, במקרה שלי גם לא נתפס במכס אז חסכתי מע"מ.

כאשר קונים בחו"ל צריך להקפיד לקנות " global version " ואני חושב שגם רצוי לוודא עם המוכר שאופציית הקלטת השיחות אפשרית בגרסא שאתה קונה.

בהצלחה
אין הבדל גדול במחירים בין ישראל לבין אתרים מסין או HK
בשיאומי11T 5G וב MI 11 LITE 5G NE
לשניהם יש מסך SAMOLED
NFC
והקלטת שיחות שמגיע מובנה בחייגן של גוגל בכל דגמי שיאומי עם אנדרואיד 9/10/11/12
זה לא שולל את העובדה שיש דגמים של שיאומי שזולים יותר באתרים בחו"ל ובל נשכח שיש ביטוח נגד מע"מ באליאקספרס ובבנגוד לדוגמא

לוייםLEVIM

Well-known member
שיאומי 11T
מעבד דיימנסיטי 1200 5G
מסך 6.7 SAMOLED
GORILLA GLASS VICTUS
120 הרץ
מצלמה רחבה 108MP
צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS
עמיד נגד מים ואבק בתקן IP53
שתי רמקולים סטריאו
NFC
IR
סוללה 5000
טעינה מהירה 67W
יקבל בקרוב אנדרואיד 12 ממשק MIUI 13

128/8
מחיר 1249 שקל
256/8
מחיר
1395 שקל

JEK12345JEK

Well-known member
שיאומי 11T: המכשיר הכי טוב של שיאומי כיום במחיר סביר

השיאומי 11T מגיע עם זיכרון של 256/128 ג'יגה ROM ו8 ג'יגה זיכרון RAM שניתן להרחבה ל10 ג'יגה בממשק MIUI 12.5
הגדרות > הגדרות נוספות > הרחבת זיכרון > להכחיל את האייקון השמאלי

המחיר מיבוא מקביל עומד באזור 1400/1300 שקל

המעבד מבית MTK דיימנסיטי 1200 עם מודם 5G מסוג MTK M7 ברמה של סנפדראגון 870 5G
המכשיר מספק ביצועים ברמה הגבוהה, כל פקודה וכל מחווה עבדה בצורה יעילה לא מורגש שום האטה או גמגום, אין ריצוד של אנימציה במסך קצב הריענון תורם לזריזות החלקה של המכשיר

המסך בגודל 6.67 עם GORILLA GLASS VICTUS מסוג AMOLED וקצב ריענון של 120 הרץ עם רזולוציה של 1080/2400 מה שנקרה +FHD, הצבעים עמוקים עם רמת שחור טובה מאוד, הבהירות שלו גבוהה ובאור יום עם שמש חזקה לא מורגש קושי בצפייה במסך, בחלק העליון במרכז המסך יש חור קטן למצלמת הסלפי, המסך תומך בAlways On DISPLAY

קורא טביעות האצבע המשולב בלחצן ההדלקה מצוין ומהיר, ניתן להגדיר שהוא יגיב לכל נגיעה או שיגיב רק כשלוחצים ממש על הכפתור, יש מנגנון זיהוי פנים מהיר ויעיל אבל לא ברמה בטיחותית גבוהה, לשם זה יש מנגנות סימון באמצעות קווים או סתם קוד סודי, כל אחד יעשה מה שעדיף מבחינתו

מערכת ההפעלה של שיאומי מגיעה בגרסת MIUI 12.5 המבוססת על אנדרואיד 11, עם התאמה אישית של תמיכה במחוות או שימוש רגיל במקשים, וילון ההתראות העיצוב שלו כעת מחלק את שטח ההתראות והשליטה בתכונות לשניים עם עיצוב שמזכיר יותר את וילון ההתראות של האייפון מאשר של גוגל
יש גם את האפשרות הרגילה
הגדרות > מרכז בקרת התראות > סגנון מרכז הבקרה > גרסה ישנה = הגדרות והתראות יחד/גרסה חדשה = צד ימין הגדרות צד שמאל התראות

יש כאן את האפליקציות של שיאומי שלא ניתנות למחיקה אבל ניתנות להשבתה, שיאומי מבטיחה 3 עדכוני אנדרואיד וארבע שנים של עדכוני אבטחה, המכשיר אמור לקבל בקרוב אנדרואיד 12 וMIUI 13

ה11T מצויד בזוג רמקולים סטריאופוניים אחד בתחתית המכשיר ואחד בראש, הסאונד טוב הרמקולים מצוינים ומספקים עוצמה שמע גבוהה ובאיכות טובה הצליל עשיר ואפשר לשמוע אפילו את הבס, ביצוע שיחות בספיקר איכות השיחה בעוצמה גבוהה בשני צידי השיחה וגם מאפשרת לשוחח ברכב, איכות השמע בשיחות באפרכסת טובה, להבדיל ממכשירים אחרים של שיאומי חיישן הקרבה/מסך עובד ברוב המיקרים באופן תקין, יש הקלטת שיחות וההקלטות נשמרות ביומן השיחות

יש תמיכה בBluetooth 5.2 כולל AptX Adaptive וLDHC ותמיכה בDolby Atmos, בהאזנה למוזיקה דרך אוזניות BT עוצמת השמע המרבית נמוכה ניתן להגביה את העוצמה ע"י שימוש באקולייזר
לחבר אוזניות TWS לטלפון > הגדרות > הגדרות נוספות > אפקטים של צליל > התאם לאוזניות > אקולייזר > ריבועים
איכות השמע טובה, אין שקע 3.5 MM לאוזניות, יש תמיכה בWIFI 6 יש תמיכה בNFC הקליטה הסלולרית מצויינת בכל הדורות 2/3 ו4/5

הגב של הטלפון דמוי מתכת מוברשת מבריקה מפלסטיק מצופה בGORILLA GLASS, האחיזה במכשיר נוחה בזכות קווים מעוגלים, הנדסת האנוש בשימוש טובה מאוד בצד ימין נמצא לחצן הדלקה עם קורא טביעת אצבע ומעליו מקשי הווליום, בתחתית שקע הטעינה TYPE-C ומגירת הDUAL SIM, אין סלוט להרחבה, המכשיר מגיע עם מסגרת אלומיניום, המכשיר עמיד למים ואבק בתקן IP53

מערך הצילום כולל 3 מצלמות ראשית 108MP W 8MP UW 5MP MACRO
צילום וידיאו ב4K בקצב של 30FPS עם EIS

המצלמה הראשית מפיקה בסך הכל תמונות טובות, התמונות שצולמו בתאורה טובה יצאו ממוקדות עם פרטים עדינים צבעים עשירים ומעט רעש, חלק מהתמונות היו פשוט נפלאות וחלק לא בעיקר באזור עם תאורה בעייתית, מנגנון הAI ומנגנון הHDR מתחכמים ומייצרים תמונות צבעוניות מדי לא ממש חייבים לעשות בהם שימוש, מצלמת המקרו טובה מכמות הMP שיש בה היא מסוגלת לצלם ממרחק של 3/4 ס"מ מהאובייקט ולייצר תמונות תקריב טובות מאוד, במצלמה הרחבה התמונות סבירות למראה ראשוני אבל הן סובלות מטווח אור חזק מדי שבא על חשבון הצבעוניות הריאלית של של הפרטים שנכנסים לצמצם

לסיכום, התוצאות באור יום טובות ובתאורה נמוכה כמעט טובות מאוד, בצילום לילה התוצאות מגורענות ומלאות ברעש דיגיטלי, זה שאין ייצוב תמונה אופטי או מייצב תמונה דיגיטלי מורגש

צילום וידיאו ב4K עובד ב30fps בלבד למרות שהמעבד תומך גם ב60fps, איכות צילום הוידיאו ב4K טובה עם פירוט מרשים וצבעים עשירים, המייצב תמונה האלקטרוני EIS עושה כאן עבודה טובה בייצוב התמונה גם תוך כדי הליכה, מצלמת הסלפי 16MP טובה ופשוטה עם תמונות טובות באור יום ועם צילום וידיאו 2K

חיי הסוללה 5000MAH של הXiaomi 11T היו טובים מאוד עם 6 שעות ביום יום עם קצב רענון גבוה של 120 הרץ, יש טעינה מהירה של 67W ב30 דקות ל80% ול100% ב50 דקות

frankthe2

Active member
קודם כל תודה על התגובות בעיקר של JEK12345JEK.
נכון שאין כמעט צורך במכשיר כל כך חזק עבור החברה אבל אם ניתן למה לא מצד אחד, מצד שני אם ניתן לרכוש מכשיר טיפלה זול יותר - גם זו אופציה טובה. המליצו לי על שיאומי mi11 lite. מה דעתכם בעניין?
לגבי החנות - מכל החנויות שראיתי הרלוונטית ביותר היא go mobile. מה דעתכם על החנות הנ"ל?
לגבי gcam - האם היא טובה גם למכשירי סמסונג או שמכשירי סמסונג כבר יש להם אפ. צילום בסיסית טובה? לי יש סמסונג a71.
תודה

JEK12345JEK

Well-known member
קודם כל תודה על התגובות בעיקר של JEK12345JEK.
נכון שאין כמעט צורך במכשיר כל כך חזק עבור החברה אבל אם ניתן למה לא מצד אחד, מצד שני אם ניתן לרכוש מכשיר טיפלה זול יותר - גם זו אופציה טובה. המליצו לי על שיאומי mi11 lite. מה דעתכם בעניין?
לגבי החנות - מכל החנויות שראיתי הרלוונטית ביותר היא go mobile. מה דעתכם על החנות הנ"ל?
לגבי gcam - האם היא טובה גם למכשירי סמסונג או שמכשירי סמסונג כבר יש להם אפ. צילום בסיסית טובה? לי יש סמסונג a71.
תודה
אפשר לרכוש בלב שקט בGO MOBILE
אחריות טובה זה לא מילה גסה
לפני שנכנסים לסניף לרכוש טלפון חדש להגיע מראש עם סכום הכסף כפי שרשום בזאפ לשלם וללכת
לא להקשיב לאחריות מורחבת שברים קייסים נרתיקים ומגנים, מזה הם מתפרנסים

JEK12345JEK

Well-known member
שיאומי MI 11 LITE NE 5G
טלפון למי שמחפשים מכשיר קל 5G

המכשיר מגיע עם זיכרון של 256/ ג'יגה ROM ו8 ג'יגה RAM שניתן להרחבה ל10 ג'יגה ע"י תוכנה שמקבלים באחד מעדכוני MIUI 12.5
הגדרות > הגדרות נוספות > הרחבת זיכרון > להכחיל את האייקון השמאלי
יש אפשרות הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס MSD

מחיר המכשיר באזור 1200 שקל

המכשיר מגיע עם המעבד Snapdragon778G 5G עם ביצועים דומים למעבד דימנסיטיי 1100 של MTK עם מודם 5, יש מערך קירור מתקדם בטכנולוגיית LiquidCool, הביצועים טובים מאוד שיטוט שגרתי בין תפריטים ומעבר בין אפליקציות קורה במהירות, לפעמים יש גימגום של חצי שניה בהם המערכת מחסירה חצי פריים

המסך מגיע עם רזולוציה של 1080X2400 פיקסלים מה שנקרא +FHD עם ציפוי Gorilla Glass 5 המסך 6.55 אינצ' AMOLED עם קצב ריענון מסך של 90 הרץ
יש תמיכה TrueColor ו+HDR10 יש איזון מצוין בין הרזולוציה וקצב ריענון המסך, הבהירות טובה וגם תחת שמש הראות טובה מאוד, המסך תומך בAlways On DISPLAY

מערכת ההפעלה היא Android 11 עם ממשק MIUI 12.5, יש אפשרות שימוש במחוות או אפשרות שימוש רגיל במקשים, קיימים שני אמצעי זיהוי טביעת אצבע ותווי פנים, חיישן הפנים הוא מהיר וזריז אבל זה לא החיישן של אייפון, סורק טביעות האצבע שולב במקש ההפעלה/כיבוי עובד מצויין ניתן לבחור בסוג השימוש נגיעה ממשית בסורק או נגיעה כללית באזור הסורק, בתכלס האמצעי הכי בטיחותי הוא לוח הנקודות עם אפשרות סימון צורות שונות ובפרט שמכבים ומדליקים את הטלפון לא צריך כל פעם לכתוב מחדש את הקוד הסודי כמו בשימוש בסורק טביעת אצבעות וזיהוי פנים

יש פיצול במסך ההתראות ומסך קיצורי הדרך להגדרות המערכת כל אחד מופיע בהתאם למחווה שתבצעו מחווה בצד השמאלי או הימני מהחלק העליון של המסך כמו באייפון
אפשר לבטל את האופציה הזאת ולחזור למצב רגיל
הגדרות > מרכז בקרת התראות > סגנון מרכז הבקרה > גרסה ישנה = הגדרות והתראות יחד/גרסה חדשה = צד ימין הגדרות צד שמאל התראות

המכשיר אמור בקרוב לקבל אנדרואיד 12 וMIUI 13

יש רמקולים סטריאו אחד בראש המכשיר ואחד בתחתית והם מספקים סאונד חזק, עוצמת השמע באפרכסת בשיחות היתה חזקה וברורה, שיחות בספיקר היו בעוצמה טובה מאוד בשני צידי השיחה וגם במקומות עם רעש כמו רכב

יש הקלטת שיחות מעבירים את ממשק המכשיר לאנגלית מחייגים פעם ומיד הקלטת שיחות מתחיל לעבוד מחזירים את שפת הממשק לעברית וזהו עכשיו הכל עובד באופן תקין, ההקלטות נשמרות ביומן השיחות

חיישן מסך/חיישן קירבה Proximity sensor לעיתים הוא מתחרפן ומפסיק לעבוד, המכשיר תומך בBT 5.2, השמע באוזניות TWS היתה באיכות טובה מאוד אבל העוצמה המירבית נמוכה מאוד
ניתן להגביר את העוצמה דרך האיקולייזר
לחבר אוזניות TWS לטלפון > הגדרות > הגדרות נוספות > אפקטים של צליל > התאם לאוזניות > אקולייזר > ריבועים

יש תמיכה בWIFI 6 ובNFC, הקליטה הסלולרית מצויינת בדור 2/3 ו4/5, הטלפון תומך בתקן IP53 נגד מים ואבק, ישנה תמיכה בשני כרטיסי סים DUAL SIM, אין יציאה 3.5 MM

המכשיר ארוך צר דק וקל, הגובה 1.6.5 ס"מ רוחב 75 ס"מ עובי 6.8 ס"מ משקל של 159 גרם, גב המכשיר מצופה זכוכית בוהקת המפחיתה בצורה משמעותית את טביעות האצבע כאשר הזכוכית המוברשת מספקת לו מראה מיוחד

המצלמות ראשית בעלת עדשה 64MP רחבה עדשה 8MP אולטרה רחבה עדשה 5MP לצילומי מאקרו מצלמת סלפי עם עדשה 20MP

צילומים תחת אור יום היו מלאי צבע ונאמנים למקור אך לא יותר מדי ולא תמיד צילומים באזורים פחות מוארים יצאו חביבים ותו לא, עדשת המאקרו התקשתה מאוד לתעד אובייקטים וברוב המקרים נצפו אלמנטים עם פרטים מעטים שנכנסו לצמצם, צילום עם עדשה רחבה סיפק תמונה עם פירוט נדיב עם כי נדרשת יד יציבה כדי להשיג את הפריים המושלם, עדשת הסלפי 20MP מפיקה תמונות טובות באור יום

צילום וידאו וסרטונים עם הסלולרי היו טובים מאוד בצילום תחת שמש או באזור מואר עזרה לסרטון לספק פירוט נדיב, צילום וידאו ביום יום ובאזורים עם תאורה לא חזקה הפירוט מספק יחסית ודי בסדר מה שמאוד עוזר זה המייצב תמונה הדיגיטלי EIS, בלילה יש צניחה די מובנת בהצגת האלמנטים מגוונים כהים שונים שהפכו יחד לשחור מוחלט ועד לפנס תאורת רחב שסנוור שלטים סמוכים והתוצאה הסופית היא בעיקר סבירה עד גרועה

צילום הוידיאו מתבצע ברזולוציה מקסימלית של 4K ב30 פריימים לשנייה (המעבד מאפשר לצלם גם ב60FPSׂ) ובסלפי 1080p ב60 פריימים לשנייה

מומלץ להתקין בטלפון את אפליקצית המצלמה של גוגל GCAM לעדשה 64MP שמתאימה לדגמי שיאומי, זה משפר מאוד את את איכות התמונות למעט הוידיאו

הסוללה 4250MAH מחזיקה 4 שעות מסך ואיך שהוא המכשיר שורד יום שלם, לא לבנות על יותר מזה יש סיבה למה המכשיר קל

מהירות הטעינה היא 33W חצי שעה ל55%
שעה ו20 דקות ל100%

שקע הטעינה הינו מסוג USB Type-C

לוייםLEVIM

Well-known member
XIAOMI MI 11 LITE 5G NE

מעבד סנפדראגון 778G 5G
מסך 6.55 SAMOLED
GORILLA GLASS 5
90 הרץ
מצלמה 64MP
צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS