מכשיר חדש, בעיה חדשה

Or Amit

New member
מכשיר חדש, בעיה חדשה

אהלן, התחדשתי לי בSony Ericsson Xperia x10 mini (טלפון שאני חולם עליו בצורותיו השונות כבר משהו כמו שבעה חודשים) כאשר אני מנסה להוסיף איש קשר חדש או מנסה לעשות GROUP באנשי קשר אני מקבל הודעה חביבה ש'"the process android.process.acore has stopped unexpectedly". ומוכרח לעשות FORCE CLOSE. על הדרך, סינכרנתי אתמול את כל אנשי הקשר שלי מהמחשב (מהאאוטלוק) לטלפוון באמצעות MyPhoneExplorer, הטלפון מזהה את אנשי הקשר (אני רואה את השמות והתמונות במסך ההודעות וביומן השיחות) אבל לא מציג אותם באנשי הקשר. האם אתם יודעים מה יכול להיות הבסיס לתקלה? שמעתם על משהו?

Or Amit

New member
אז אני מניח שאתה קורא סמוי שם?

יאללה, העונה מתחילה. הגיע הזמן שתכנס לכושר

הצעירים יודעים כל כך הרבה

לפעמים על דברים שקרו לפני שהם בכלל נולדו, שאני מרוב מבוכה בדר"כ רק קורא ולומד. מדי פעם גם מגיב על מכללות או דברים זוטים אחרים. אבל אל פחד אני בהחלט מרגיש בשל לעונה שבפתח. ברושו

YosMan1

New member
באנדרואיד יש כמה רשימות נפרדות של אנשי קשר

של גוגל של המכשיר של הסים של שרת חברה לא מכיר את ה X10 אבל תכנס לאנשי קשר ותלחץ על תפריט והגדרות או VIEW ותראה מה מסומן. בהגדרות הסנכרון הכלליות של המכשיר תוכל גם לראות מה מסונכרן ולאן.

Or Amit

New member
תודה

אין שם הגדרות וכו', אם היה זה היה הרבה יותר פשוט. בכל מקרה משיטוטים בכמה פורומים של תמיכה של SE אז עושה רושם שזה עקב תוכנה לניהול קבצים (שהותקנה כנראה במעבדות היבואן) שגורמת לזה. לפי הפורומים האלה הפתרון הוא לעשות פשוט שחזור הגדרות יצרן למכשיר. זה מה שעשיתי ובינתיים עושה רושם שהבעייה נפתרה (אני עדיין צריך לסנכרן מחדש את המכשיר, אבל הוא נותן לי להוסיף אנשי קשר ידנית, מה שקודם לא יכלתי)

למעלה