מכשיר חדש ה -DVDO

Dragon103

New member
מכשיר חדש ה -DVDO

זהו מכשיר שבעקרון יתחבר לטלויזיה ובזמן אמת פחות או יותר יקלוט את הנאמר יעבד אותו ויציג את אותו קטע עם כתוביות על המסך.. פיתוח לעתיד - ZYF Tech. עכשיו השאלה האם באמת זקוקים לדבר כזה? Dragon[zyf tech. group] w

אני חושב שכבר קיים דבר כזה..

באמריקה יש צ´יפ מיוחד בכל הטלוויזיות אשר מציג כתוביות באנגלית לכל השידורים בכל הערוצים, לא משנה איזה ערוץ תפתח הוא תמיד יציג כתוביות (איני בטוח אם זה כולל גם שידורים חיים אך מניח שלא משום שטכנולוגיית זיהוי הקול עדיין אינה מפותחת..) רק שאלה אחת נשאלת האם המכשיר שלך קולט שידור חי, מעבד אותו ומחזיר את השידור + הכתוביות? אם כך למה שלא תציגו מכשיר אשר יקלוט קול ויעבד אותו לטקסט? מובטח לכם בזאת שאם תציגו מכשיר כזה כל חירש באשר הוא יקנה, במיוחד אם תציגו מכשיר בעל יכולת קליטת טקסט, עיבודו ושליחתו בצורה קולית??

moran f

New member
דווקא כן

המכשיר מציג כתוביות גם לשידורים חיים. אם אני לא טועה זה נעשה ע"י אנשים שיושבים ומקלידים בזמן אמת, כך שיש עיכוב בין הדיבור לבין הצגת הכתובית (אבל קטן יחסית) ולפעמים יש טעויות או חלקים שהקלדנים לא הספיקו להדפיס. בסה"כ לטעמי זה עובד לא רע. בארץ, לעומת זאת, בכל החנויות שביקרתי בהן טענו שאין דבר כזה. מה לעשות...

Dragon103

New member
אני דווקא דיברתי על...

מכשיר שיעשה את זה במקום האנשים שמקלידים את זה, וחוצמזה על אפשרות להעביר אותו אל אחסון קטן יותר ככה שכל אחד יוכל להסתובב איתו ביומיום וכך הוא יעביר כל מילה שמישהו אומר לטקסט על גבי מסך קטן מלבד זאת טכנולוגית השמע-טקסט היא בעקרון מפותחת ומכשיר כזה לא אמור להוות בעיה...צפו לחידושים בקרוב!

אשמח אם תרחיב יותר בנושא זה..

ובהקדם האפשרי

למעלה