מכשיר חדש

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
מכשיר חדש

דיי, סופית לא יכול יותר עם הגלקסי, לא משנה איזו פריצה שמתי לו, המכשיר הזה פשוט גרוע, אין לי מילה אחרת עליו... אני עם סמסונג סיימתי, במיוחד אחרי שאין להם עדכונים. 3780 שח זרקתי על הזבל הזה... 1. אני מכיר מישהו שנוסע לארה"ב שהולך להביא בשבילי מכשיר חדש. מישהו מכיר חנות זולה שם שאפשר לקנות מכשירים חדשים? 2. אין מגבלת תקציב, מה המכשיר הכי טוב לדעתכם כיום שפועל ברשת סלקום? הנטייה שלי היא על הדיזייר...

BogN

New member
אגב, מה בנוגע לאחריות?

האם יש לי אחריות בניופאן?

איזה דגם המכשיר שלך?

ואפשר לדעת מה כל כך גרוע בו? ומה אתה רוצה שיהיה במכשיר שתקנה? אני מאוד אוהב את הדיזייר אבל זה הסמארטפון הראשון שלי אז אני לא יכול להשוות, למרות שממה שקראתי באתרים ובפורומים שונים הוא אכן בין המכשירים הכי נחשקים (אולי הכי נחשק יחד עם הנקסוס) שנתמכים בסלקום (GSM) ושאפשר לקנות SIM FREE.

BogN

New member
מה שגרוע בו זה בערך הכל :)

המכשיר עצמו איטי בצורה כואבת. זה מבין האנדרוידים הראשונים, בעקרון אתה מקבל אותו עם גרסא 1.5, ואתה יכול לעדכן לבד ל-1.6 אבל שנינו יודעים שעם 1.6 לאורך זמן זה לא יחזיק מעמד... מה גם שהטאצ' שלו לא בשמיים, אין לו מולטיטאצ'. אבל החסרון העיקרי שלא זה הביצועים הגרועים שלו...

BogN

New member
מחירים

באיי ביי אני קונה את ה-Desire (חדש) ב-2100 שח. בארץ הכי זול עולה 2550 שח. שווה להוסיף עוד 450 שח בשביל השנה אחריות? או לקנות באיביי?

2100 כולל משלוח?

תזכור גם שיש מכס אם אתה מזמין לארץ. אני הזמנתי את המכשיר מ-www.clove.co.uk (שנמצאים באנגליה) לארה"ב והביאו לי את המכשיר מארה"ב. 354 ליש"ט כולל משלוח לארה"ב = סביבות 2100 ש"ח כיום. (ואם הייתי יודע אז שאין שום יתרון בROYAL MAIL, הייתי משלם 8 ליש"ט פחות על המשלוח). אם אין לך בעיה להוציא את ה450 ש"ח הנוספים האלו אני לא רואה סיבה למה לא.. אחריות זה תמיד טוב.

8 ימים

אבל גם לקח זמן עד שהם שלחו, כי הם דרשו כל מיני אישורים מטעמי אבטחה... יכול להיות שהם ידרשו צילום של תעודה מזהה/מסמך שמראה את השם והכתובת, ובטוח שהם ידרשו קוד אישור לתשלום שצריך לקבל מישראכרט במוקד אישורי חו"ל - טל' 036364666

למעלה