מכשיר חשמלי של שילב-דוחה יתושים

זואיzoe

New member
מכשיר חשמלי של שילב-דוחה יתושים

זה הקטנטן הלבן שמכניסים לתקע...שעולה 35 שקל...האם שווה? האם אכן עובד?? אשמח לדעת...

חבל על הכסף

זה עוזר רק לחשבון בנק של הבעלים של שילב
אצלנו היא התעוררה כולה עקיצות

זואיzoe

New member
ואללה

ואני חשבתי שאולי זה יהיה פתרון ללא כימיקלים. אני מניחה שהספירה בחשמל והמשחה שאני מורחת אותה נשארים לעת עתה....תודה

מוסקיטו - עושה את העבודה.

יקר מאוד, אבל שווה שלא רואים בבית יותר אף חרק מעופף, ולא נעקצים בכלל, ולא צריך למלא את הבית ברעל דוחה יתושים שמזיק לתינוקות המתוקים. כדאי לך. להשיג באייס או הום סנטר.

../images/Emo6.gif אופס.. שכחתי לפרט ../images/Emo6.gif

זה המכשיר החשמלי עם האור הכחול שמפוצץ את החרקים שעפים אליו. יש הרבה סוגים של המכשירים הללו, אבל רק המוסקיטו המקורי עושה את העבודה.

זואיzoe

New member
יש לי מאוורר רצפה

מסתובב ואני מפנה אותו כלפי מעלה. כרגע היא מוגנת ב 5 אמצעים שונים ומבחינת יתושים החדר ממש ממולכד. אם היא תעקץ שוב, זה כנראה כוח עליון...

זואיzoe

New member
צודקת. מתנצלת../images/Emo68.gif

אבל מאז הסיפור של העיניים הסגורות אני ממש בלחץ. כל פעם כשהיא מתעוררת בלילה אני חייבת לבדוק את העיניים...והפחד הזה כנראה יגמר בסביבות נובמבר....

סיפור העיניים הסגורות? ../images/Emo12.gif

נשמע כמו סרט אימה. אני לא מעודכנת מסתבר... במה מדובר?

זואיzoe

New member
מדובר...

בזה שהיא התעוררה בבוקר יום העצמאות עם עין אחת....השניה היתה נפוחה כמו בלון ממש, אדומה נורא ו90% סגורה. מאחר וזו היתה העקיצה היחידה בגוף ולמרות שדיי חשדתי שזו רק עקיצה, לקחתי אותה למר"מ לוודא ואכן נאמר לי ע"י הרופא שזו עקיצה ולטפל בפניסטיל. אבל מהרגע שראיתי את זה עד לרגע שקיבלה פניסטיל עברו 5 שעות...לכן זה לא ממש עזר ולמחרת היום העין היתה סגורה לחלוטין... היא מתוך שינה בבוקר אמרה לי "זה לא נורא אמא, נכון?" וקרעה לי את הלב.. שאלתי אותה אם היא יכולה לפתוח את העין והיא ענתה "לא אמא, אי אפשר, אי אפשר".. רצתי שוב לקופ"ח והרופאה די נבהלה וחשבה שאולי זו בצקת וכו'.. רצתה לתת אנטיביוטיקה חזקה. אני לא הייתי שלמה עם זה והמשכתי עם הפניסטיל בלבד. העין נפתחה בצהריים וחזרתי אל הרופאה שתראה. היא אמרה לי אוקיי, חכי עוד יום ונראה. למחרת כבר היה איכשהו בסדר והאנטיביוטיקה בוטלה כמובן. התחלתי למרוח אותה בכל מיני תכשירים טבעיים ושבוע בדיוק אח"כ היא קמה כששתי העיניים עקוצות ונפוחות... חשבתי שאני מתעלפת, דפק לי הלב נורא ומיד נתתי פניסטיל. עצם המחשבה ששתי העיניים יסגרו לא היתה באה בחשבון והייתי מוכנה לעשות הכל כדי שזה לא יקרה. זה שנתתי פניסטיל מיד עזר וזה אכן לא קרה. כמובן ששוב לקחתי לרופאה שאמרה לי שפניסטיל זה הדבר היחיד לעשות וזהו. מאז טפו טפו הכל בסדר כי כאמור, יש לה 5 הגנות שונות מפני יתושים. אבל הטראומה שלי נשארה חזקה... כל ערב לפני שאני מורחת אותה באתוש, בדרך קבע היא אומרת לי..."אם לא תמרחי אותי מה יקרה לי? יעקצו אותי יתושים?" ואניאומרת לה שלא יעקצו אותה...ושאנחנו לא אוהבים יתושים ולא חברים שלהם וכו'...דבר אחרון..למרות הכל, אני לאורך כל הדרך שידרתי לה שאני רגועה ויהיה בסדר. שלא תרגיש שאני לחוצה. אם הרגישה בכל זאת? רק היא יודעת

לי זה עוזר בשילוב של מנורה כחולה בס

בסלון, אני סוגרת את כל הבית בערך בשש בערב חוץ מהחדרים שיש בהם רשתות, ולפעמים אני גם מורחת אותה בדאפיס תוש ג'ל........

S r 35

New member
אצלנו כל הבית מרושת - כולל חלונות

קטנים בשירותים ובאמבטיות. אנחנו גרים ליד חורשה ויש לנו סכנת פלישה של כל מיני
, בזכות הרשתות אף אחד מאלה לא נכנס אלינו הביתה.

למעלה