מכשיר להפחתת הגמגום

dolphin m

New member
מכשיר להפחתת הגמגום

קודם כל שלום לכולם. אני בן 16 וחצי והשתמשתי במכשיר של שוקי. האמת שהשתמשתי בו קצת מאוד כי הייתי בתקופה ממש ממש גרועה מבחינת עוצמת הגמגום ורק עכשיו אני "מתאושש". גם כשהשתמשתי בו לא הרגשתי שהוא עוזר מי יודע מה, אבל לדעתי הוא יכול להביא לשיפור מסויים. אולי לאנשים מסויימים הוא יכול לעזור מאוד, אבל לי הוא לא עזר הרבה. אבל דווקא יש לי רעיון למכשיר אחר. אולי אפשר לפתח מכשיר שמזהה גמגמום וכל פעם שהמגמגם נתקע הוא חוטף שוק חשמלי (
)... או לחבר מכשיר עם כפתור שכל פעם שלוחצים עליו הבנאדם חוטף שוק חשמלי, ואז כל פעם שהמגמגם נתקע הוא לוחץ וחוטף שוק. לדעתי זה יעבוד כי כשאני נתקע ואחותי נותנת לי קטנה זה משתחרר. שווה לנסות לא??

elanc10

New member
מדובר בהסחת הדעת מהגימגום או

מהלחץ וניתן להסיגו בדרכים רבות לפי יצר הדמיון שלך. החל מ"קטנה" מאחותך או מעצמך או מהקיר או מכל גורם מסיח את הדעת,אחר. עליך להבין את עיקרון ההסחה והסחת הדעת לכאב פתאומי או ארוע אחר מסיחה דעתך מהדיבור והגימגום ואז הגימגום חדל עד שההסחה מתפוגגת. מאחר ואתה ממש צעיר וכל החיים לפניך,תשקיע כל שתוכל כעת להבנת הגימגום,להפחיתו במידת האפשר ולהשתדל להתקיים איתו בכבוד מבלי להסתירו. אחרת חייך יהיו קשים יותר. יש כיום פתיחות לנושא והמון טכניקות לטיפול שלא היו לצערי בצעירותי. אל תתעלם מהבעיה, גש לטיפול מקצועי.נצל את נסיונו ובקיאותו של שוקי להפניה לגורמים מהימנים ומקצועים.

shuky63

New member
למכשיר יש תוצאות חיוביות על הרבה

מהאנשים שניסו אותו.עשיתי פעמיים נסיונות בקבוצה של 5-10 אנשים והתוצאות בשיפור השטף היו אצל חלק מהם ממש מדהימות. למי שלא יודע מדובר במכשיר שמשמיע למשתמש את הדיבור שלו באוזן בדיליי(כשאומרים מילה שומעים אותה באוזן באיחור קל) ובשינוי תדר(הקול מעוות). זה אמור להשפיע לטובה על שטף הדיבור.המכשיר שברשותי הוא בגודל ווקמן ודי מסורבל עם חוטים.כיום קיימים בשוק מכשירים קטנים בגודל מכשיר שמיעה.מכירם 3000-4000 דולר. מי שרוצה לנסות את המכשיר שברשותי כדי לראות עם השיטה משפיעה עליו יכול ליצור איתי קשר ואעביר לו אותו לניסיון. בנושא מכות החשמל.נעשה ניסוי כזה קראתי עליו בספר שמרכז מחקרים על גימגום.בניסוי נתנו למגמגמים לקרוא טקסט.בכל פעם שנתקעו הם קיבלו מכת חשמל קלה.ניסו לבדוק האם זה יפחית את מספר ההתקעויות שלהם.התוצאה היתה חד משמעית.לא נרשמה הפחתה במספר ההתקעויות.

למעלה