מכשיר להשגחה צמודה..?

מכשיר להשגחה צמודה..?

בעוד שבועיים אני נוסע ביחד עם אמא שלי לחו"ל.. אמא שלי כבר זקוקה להשגחה צמודה, היא הרי יכולה ללכת לאיבוד בכל רכע, ובחו"ל כפי שברור לכם זה עלול להיות מסוכן.. מאחר וזו מדינה חדשה עבורי, אני פוחד שרגע אחד של חוסר תשומת לב מצידי יעלה לי ביוקר, ולכן הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מכשיר שבעצם מרכב משני מכשירים, אחד אצלי ואחד אצלה, וברגע שהיא מתרחקת ממני המכשיר שלי ייתן לי סוג של התראה.. האם מישהו שמע על מכשיר כזה, או על פיתרון שיאפשר לי ל"קשור" אותה אלי על מנת שלא תעלם?? תודה !!!

ronnyw

New member
הדבר היחיד שעולה בדעתי זה

"ווקי-טוקי". זה מאפשר לשמור על קשר בטווח של כמה מאות מטרים, אבל צריך ששני הצדדים יהיו אקטיביים וידעו להפעיל. אינני מכירה את אימך, אבל אולי היא תקבל את זה כמין פטנט שמאפשר לשניכם (שניכם כמובן... ) להיות בקשר.

תודה, אבל זה לא ריאלי..

היא לא תדע להשתמש בזה.. ואם כבר , היא גם לא תוכל להגיד לי היכן היא נמצאת.. קצת בעייתי.. תודה, ואם יש לך עוד רעיונות או מקומות שאפשר למצוא עזרים לחולי אלצהיימר...אשמח לשמוע.

ענתי44

New member
תנסה בעמותות כמו

"יד שרה", " עזר מציון" או תפנה ל מ.י.ל.ב.ת המספקת עזרים לנכים, ובמידת הצורך מתנדביה מתכננים מתקן שעונה על בעיה מסויימת. אמי אחרי אירוע מוחי, היתה שוכחת ( בגלל האלצהיימר) שהיא נכה ומנסה לקום בלילה ונופלת. שם מצאתי מכשיר שהתריע אצלי בחדר בכל פעם שניסתה לקום. הם יושבים באחד הביתנים בבית חולים תל השומר. מאחר ולפי התקנות אני לא יכולה לתת לך בפורום את הקישור אליהם, אשמח לשלוח לך במידה שתצטרך במסר פרטי. נסיעה טובה ומחזיקה אצבעות שהכל יעבור בשלום.

ronnyw

New member
ל"קצין וג'נטלמן"

אם כבר העלת את נושא הנסיעה, אז האם מותר לשאול למה לך בכלל כל ההרפתקה הזו? לא נראה שאימך תהנה מנסיעה כזו יותר מאשר טיול לטבריה או סתם סיבוב בשכונה... (אלא אם יש סיבות מעבר לבילוי, כמו טיפול רפואי, וכו'.) וסליחה על דחיפת האף.

מותר לשאול..

אמא שלי תיהנה זה אני בטוח... היא נולדה שם, ומה שמדהים לפעמים אצלה שהיא פתאום מדברת ערבית או צרפתית.. ובשפות האלה היא מדברת שוטף והרבה יותר ברור מאשר בעיברית שקצת מתבלבלת לה לפעמים.. האמת זה די מדהים.. וההסבר שלי שכנראה הזיכרון היותר קדום/עמוק.. נפגע פחות , לפחות בשלב הזה.. מקווה עבורי שאצליח גם להנות בין לבין.. עבורי אגב זה סוג של טיול שורשים עם שני ההורים שלי..

תודה רבה ענתי...

עד עכשיו לא מצאתי כלום, ואנסה שוב מחר.. לא יודע איזה תקנון זה.. אבל הנה הקישור למי שצריך... מ.י.ל.ב.ת תודה וחג שמח..

sreuveni

New member
מספר דברים שעולים לי לראש

פעם היתה פרסומת למכשיר שמצמידים לילדים. השם היה משהוא כמו "ברוז" והיתה לו צורה של אפרוח. זה אותת להורים כ\היכן הילדים. יש גם מכשרי GPS שמצמידים לכלי רכב. בכל מקרה, לשים לה בבירור (אפשר על הצוואר) פתק מסודר עם שם, כתובת וטלפון שניתן להשיג אותך. עשינו זאת לילדים שלנו כשהינו בחו"ל. בהצלחה

למעלה