מכשיר למדידת אחוזי שומן בגוף

אני מחפשת מכשיר שקילה שמודד גם את אחוזי השומן בגוף. ראיתי משקלים כאלה שעולים מעל 500 ש"ח ואחרים שעולים פחות מ-100 ש"ח. מה ההבדל ביניהם?

דיברגנט חדש

Well-known member
אני מחפשת מכשיר שקילה שמודד גם את אחוזי השומן בגוף. ראיתי משקלים כאלה שעולים מעל 500 ש"ח ואחרים שעולים פחות מ-100 ש"ח. מה ההבדל ביניהם?
למה לך? בכל ח"כ יש לך מכשיר כזה, כנסי לאחד מהם ותמדדי את עצמך, אף אחד לא יגיד לך כלום גם אם את לא מנויה אצלם.

למה לך? בכל ח"כ יש לך מכשיר כזה, כנסי לאחד מהם ותמדדי את עצמך, אף אחד לא יגיד לך כלום גם אם את לא מנויה אצלם.
אין בסביבת המגורים שלי חדר כושר שאני יכולה להיכנס אליו, בייחוד אם אני לא רוצה למדוד את עצמי חד פעמית אלא כל כמה זמן (נניח פעם בשבוע) למעקב, ללכת כל פעם למצוא חדר כושר בשביל זה, פחות מתאים..

trilliane

Well-known member
מנהל
אין בסביבת המגורים שלי חדר כושר שאני יכולה להיכנס אליו, בייחוד אם אני לא רוצה למדוד את עצמי חד פעמית אלא כל כמה זמן (נניח פעם בשבוע) למעקב, ללכת כל פעם למצוא חדר כושר בשביל זה, פחות מתאים..
את בטוחה שאחוזי שומן משתנים בטווח כ"כ קצר או שלמכשירים האלה רמת דיוק מספקת למטרה הזאת?

קר לי בך

Well-known member
מבחינת אמינות התוצאה כולם לא שווים הרבה,
מי שבוחן את הנוסחה לפיה עובד המכשיר מבין שאי הדיוק הוא עצום.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני רק הערה:
מכשיר שקילה (בעברית תקינה) = מאזניים (כן, כל מכשיר שקילה, גם אם הוא נטול כפות, דיגיטלי וכיו"ב).
בקיצור, משקל (weight) הוא תוצאת השקילה, הכובד; מאזניים (scale) הם המכשיר.

למעלה