מכשיר "מודד זמן"

giladgreen

New member
מכשיר "מודד זמן"

יש למישהו פה רעיון למכשיר שיכול למדוד זמן - שלא פועל על העיקרון של שעון שמש\חול\מטוטלת - ולא עושה שימוש בחשמל\בטריות איזשהו רעיון מקורי.. - שאפשר בקלות יחסית גם לבנות אותו ?

jimibar

New member
יש הרבה צורות למדוד זמן...

סתם דוגמה כמה זמן לוקח למלפפון להרקב ? כמה זמן לוקח למרק להיות מוכן, כמה זמן לוקח לקומקום לרתוך ? תוך כמה זמן מתאדים 100 סס מים בהרתחה ? ועוד ועוד ועוד ... אתה צריך להגדיר את הזמן בעצמך..

giladgreen

New member
עד כמה דקות

זה צריך להיות משהו שאפשר לראות בו במקום שהוא עובד - לצורך העניין משהו שמודד עד כמה דקות.. (להביא מלפפון ולחכות שיירקב ייקח יותר מדי זמן..) רעיונות, מישהו?

jimibar

New member
זו היתה דוגמה-תפעיל תראש..

רתיחת מים וכדומה ...יבוש דבק 5 שניות !!

מאחר וזה המבחן לשנקר...

אני מציעה שתשב ותעצב בעצמך, תעלה בעצמך רעיונות , תוכל לשתף אותי פה ואעזור לך מנקודת ההתחלה שלך. חשוב שתמצא לבד פתרונות,אני בטוחה שגם אתה תרגיש עם זה טוב יותר... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

giladgreen

New member
הבעיה שלי, היא לא למצוא רעיון

הבעיה שלי היא עקרונית - לראות האם הבנתי נכון את מה שרוצים ממני. מבקשים מכשיר שימדוד זמן - ושלא ישתמש בחשמל או בטריות - אז לפי הבנתי, כל הדברים שאנשים שיגישו יהיו על אותו עיקרון: או שעון שמש, או שעון חול\מים או איזה.. כדור שעושה איזשהו מסלול והזמן שלוקח לו זה הזמן שנמדד.. השאלה היא אם הבנתי נכון, ורק צריך להיות מקורי באיך שאני מיישם את זה - או - שאני לא לגמרי בכיוון.. ? ואם זה המקרה, אז ביקשתי פה הכוונה.. תודה

eranglr

New member
מה???

מתי בדיוק שנקר פרסמו שזה המוצר שצריך להכין ?

למעלה