מכשיר מוטורולה milestone

Waky9

New member
מכשיר מוטורולה milestone

יש חוות דעל על המכשיר? ואם מכירים, הבנתי שהוא כל הזמן מתעדכן- מיילים, פייסבוק וכדומה ושזה בא על חשבון גלישה. אם יש לי חבילת גלישה של 500Mb זה מספיק לטלפון כזה? גם לשימוש בנוויגטור וגם יחסית לעובדה שהוא מתעדכן כל הזמן דרך האינטרנט? מצטערת אם אני נשמעת בורה, אני קצת מבולבלת מהעניין

ilia1986

New member
זה בסדר :)

קודם כל אני גם מתכוון להשיג אותו ברגע שתגמר ההתחייבות שלי לתפוז המכני.. בנוגע לחוות דעת - הנה סרטון שיראה לך בדיוק מה את הולכת לקבל http://www.youtube.com/watch?v=SFRrWzItkM0 המכשיר מתעדכן כל הזמן - אבל אפשר לכבות את האפשרות הזאת. אני לא חושב שמישהו באמת צריך שהוא יתעדכן כל הזמן - אלא אפשר כנראה לסדר שיהיה עדכון כל כמה זמן אני חושב. בנוגע לחבילת גלישה - לי יש חבילת גלישה של 30MB - וזה מספיק לי לגלישה בסיסית מדי פעם + GPS לפעמים. חבילה של חצי גיגה זה מספיק לדעתי - זה גם מה שאני חושב לקחת. עד כמה שאמרו לי - השימוש בנויגייטור של סלקום לא נכלל בספירת המידע של חבילת הגלישה.

yidan

New member
החבילה הזאת אפילו קצת גדולה מדי

לי יש 150 מגה ואני לא מכבה את המכשיר שלי לעידכונים ואני גולש הרבה באינטרנט והחבילה נגמרת רק אחרי שאני גולש הרבה ביוטיוב לחבר שלי היה 500 ועכשיו הוא ירד ל150 אז אם יש הפרש משמעותי לא הייתי לוקח את ה500

yairrozi

New member
יש לי מילסטון חדש..

כרגע הוא עם חבילה ללא הגבלה כי פחדתי על תשלום אינטרנט בגלל חריגה. אני ממש לא מנוסה בנושא אבל נניח ואני גולש הרבה, חדשות ועדכונים והרבה מיילים. עדיין תספיק לי חבילה של חצי גיגה? שאלה נוספת: יש דרך לראות סרטים בצפייה ישירה כמו לדוגמא מאתר myvod או כל אתר אחר שמקשר למגהוידאו? יש דרך לראות סרטונים של אתרים כגון ספורט 5? אני לא ממש בקיא באנדורואיד ואני ממש מצטער על זה כשאני מבין מה יש לי ביד זה מדהים שהייתי עם סימביאן עד היום

yidan

New member
כמו שאמרתי בעבר לא מכשיר בלי אנדרואיד=נכות

אז ככה אנדרואיד זה אנדרואיד אני שמתמש בשלי רגיל בלי יותר מדי סרטים מהאינטרנט אבל עדין אני בודק מיילים ונכנס לפייסבוק 10 פעמים ביום והחבילה של ה150 מגה מספיקה לי לגבי סרטים אני יודע שביו טיוב אין בעיה ולגבי אתרים אחרים אני לא בטוח מה שכן בעידכון שעכשיו יצא (2.2) יש תמיכה לפלאש אז אני מאמין שהוא יוכל לנגן לא הייתי ממליץ לך לראות סתם ככה וידאו כי זה ממש גומר את החבילה פשוט תתחבר לווייפיי שאתה רוצה לראות וידאו

DToNAToR

New member
יש כמה תוכנות שיעזרו לך בנושא

APNDroid - יכול לסגור שימוש בדור שלישי ואיתו לחתוך את הגישה לאינטרנט. 3G Watchdog - נותן לך המון אופציות בנושא החיבור. את מגדירה את כמות התעבורה החודשית שלך ואת תאריך התחלת הספירה. אפשר להגדיר להזהיר אותך כשמגיעים לאחוז מסוים ולחתוך את החיבור לחלוטין כשתקרבים לגבול כדי לא לחרוג ולשלם הרבה. לשתי התוכנות יש ווידג'טים מאוד נוחים שמאפשרים לך שליטה בכל העסק הזה. אגב, אפשר פשוט להתחבר לרשת האלחוטית הקרובה אלייך. יש כאלה בכל מקום (במרכז לפחות). בכלליות על המכשיר - יש לי אותו רק כמה ימים, אבל בינתיים אני מאוד מרוצה. את Crystal Talk (התוכנה שאמורה לסייע לאיכות הצליל בשיחות) כיביתי כי לפי הרגשה שלי שומעים יותר טוב בלי. המסך מאוד איכותי ונראה חד גם בשמש. זמן סוללה - מחזיק לי יום וטיפה (גורם הטיפה משתנה אם טוחנים את ה youtube או לא) המכשיר מרגיש זריז ולא הרגשתי שום תקיעה בשום מצב. אפילו הצלחתי לנגן סרט XviD רגיל (פרק של Family Guy) בגודל של 170MB בלי תקיעות עם yxplayer (כרגע הנגן היחיד שמנגן xvid והוא בתשלום) סרט עם סצנת אקשן בגודל של 700MB לא נראה טוב כמו שמחשב, אבל עדיין לא קירטע ובהחלט איפשר צפיה. אז זה מבחינת הביצועים של המיילסטון .. אם יש לך עוד שאלות - תשאלי

ilia1986

New member
אני דווקא הייתי רוצה לדעת

אני עומד לרכוש את המכשיר עוד כמה חודשים.. איך המצלמה שלו? טובה? בינונית? הבנתי שיש באג עם הפוקוס האוטומטי שם.. בנוסף לזה הבנתי גם שיש באג עם השעון המעורר - שהוא לא מצלצל הרבה פעמים. פרצת את המכשיר? עשית רוטינג? אני פשוט סקרן לדעת.. וכמה ווידג'טים יש לך על מסכי הבית? אני מתכן להעמיס על המכשיר לפחות 3 מסכים מלאים עמוסים בווידגטים - וקיצורי דרך לאפליקציות בשאר המסכים (שזה עוד 6 - כי אני מתכנן להשתמש בכל ה 9). ניסית את זה? לדעתך המכשיר עדיין יעבוד חלק בלי לקרטע (בלי שום אפליקציות ברקע כמובן)? תודה מראש =)

DToNAToR

New member
שמע ..

אני אתחיל מהסוף - 9 מסכים? מה אתה מתכוון לשים שם? אז לא, יש לי שלושה מסכים פעילים עם כמה ווידג'טים של שליטה על הרשת (שמו שציינתי) והשאר קיצורי תוכנות. יש לי רוט על המכשיר, כן, כי כרגע זאת הדרך היחידה להזריק פנימה פונטים בעיברית. כרגע רץ אנדרויד 2.1, אבל לפי השמועות מוטורולה עובדת על 2.2 למכשיר. אולי אפילו לא נצטרך לפרוץ אותו בשביל העיברית. אגב, אני בטוח שתשמח לדעת שאפשר לעשות לו אוברקלוק ל 1Ghz והוא אפילו עובד יציב לפי תגובות של משתמשים. אני לא מתכוון לעשות את זה כי אין לי שימוש בזה וגם אם היה לא הייתי מסכן את המכשיר בהתחממות. לגבי האפליקציות ברקע - תמיד יהיו אפליקציות ברקע באנדרויד. זאת הצורה שבה הוא עובד. בגלל זה למה אין לך כפתורי סגירה בשום מקום. אפליקציה שלא עושה כלום (דפדפן למשל) פשוט נזרקת מהRAM לזכרון רגיל (מובנה או SD) וכשניגשים אליה שוב היא נפתחת למצב שבו היא הייתה. כשהמערכת מתחילה להרגיש עמוסה היא פשוט הורגת לבד אפליקציות רקע כאלה לפי הצורך. בשעון מעורר לא יצא לי להשתמש מספיק כדי להרגיש מתי הוא נכשל. מצלמה היא כמו כל מצלמה של סלולרי - בסדר. אתה תקבל תמונות שמישות, אבל לא מדהימות. דוגמאות צילום יש לך מספיק ברשת. תסתכל למשל בסיקור של gsmarena.

ilia1986

New member
אוקיי

אני אתחיל מההתחלה דווקא.. קודם כל הרעיון שלי היה להפוך את המכשיר שיראה כמה שיותר כמו אייפון מבחינת גישה לאפליקציות. כלומר - 9 מסכים (מתקרב ל 11 של האייפון) שבכל אחד מהם יש גישה לכל (או לרוב) הדברים שמופיעים בתפריט הראשי (הזה שנפתח למלטה). וכן - אני בהחלט הולך להוריד הרבה יותר ווידגטים ואפליקציות כדי למלא את 9 המסכים האלה. בנוגע לעברית - הבנתי שמה שמוכרים בסלקום מכיל בתוכו עברת מובנית - כלומר - אפשר לכתוב ולקרוא עברית, וגם התפריטים לפי מה שראיתי כמעט כולם בעברית. אז אני מניח שאת שלך לא קנית מסלקום אז. ה 2.2 באמת צםוי להגיע למיילסטון (לא שור לעבודה של מוטורולה) "איפשהו בהמשך של 2010". בתחשב בעובדה שאני מתכוון לקנות את המכשיר לפחות בספטמבר (כי שם נגמרת לי ההתחייבות - אני במצב טוב). וכמו שאמרתי - אם אני מתכוון להתקין מליון ואחד ווידגטים על המסכים, וגם להריץ כמה אפליקציות במקביל - אני כנראה באמת אצטרך לעשות OC.. אבל נראה. בנוגע למנגנון האפליקציות. אני שמעתי על השיטה הזאת. אבל לפי מה שהבנתי - היא לא תמיד עובדת. עובדה שבאמת כמה וכמה אנשים מדווחים שהמכשיר מקרטע להם לפעמים. וגם בשביל זה קיימות אפליקציות לסגירת כל האפליקציות הפעילות בלחיצת כפתור. אם אתה אומר שהשעון המעורר והמצלמה הם בסדר - אז זה מעולה. את איכות הצילום השוויתי מזמן במליון ואחד אתרים. בערך כמו מצלמת ה 3MP של ה 3GS - כלומר - לא רעה בכלל.

DToNAToR

New member
החלטה שלך

בסופו של דבר, זה כמו מחשב רגיל מהבחינה הזאת. אם תוריד אינסוף שטויות, המכשיר באמת יהפוך כנראה לאיטי. יש לי אפליקציה שסוגרת את כל מה שעובד. עדיין אני מאמין שבדברים האלה עדיף להשאיר את העבודה למערכת ההפעלה (תשווה את זה לאינספור אופטימיזטורים לזכרון שיש לווינדוס). מה גם שזה קרנל של לינוקס, שמהנסיון שלי מצטיין בניהול זכרון גם על הדסקטופ. בכל מקרה, בינתיים זה עובד יפה. הפעלה של משחק כבד יחסית מיד הורגת אפליקציות שמזמן לא היו בשימוש. כן, המכשיר שנמכר בסלקום נמכר עם עיברית מלאה למערכת, כמו שהיית מצפה. בגלל זה גם ההשקה שלו בארץ התעכבה. לי לא ממש חסר משהו בתמיכה בעיברית כרגע. תהליך הפיתוח הוא בצורה של גוגל מפקחת על פיתוח המערכת הפעלה ומשחררת גרסאות ויצרנים עושים את ההתאמה למכשירים שלהם. כך מוטורולה אחראית להתאים את גרסה 2.2 למיילסטון, מה שהיא מבטיחה באמת לעשות בזמן הקרוב: http://www.engadget.com/2010/05/24/motorola-expects-android-2-2-update-to-hit-droid-in-the-near-fu/ אל תדאג, לא מחזיק את נשמתי עד אז

למעלה