מכשיר/מוניטור להשגחה צמודה..???

מכשיר/מוניטור להשגחה צמודה..???

גם אם על פניו יכול להיות שזה לא הפורום המתאים.. אולי ורק אולי מישהוא מכיר או יש לו רעיון.. בעוד שבועיים אני נוסע ביחד עם אמא שלי לחו"ל.. אמא שלי חולת אלצהיימר וזקוקה להשגחה צמודה, היא יכולה ללכת לאיבוד בכל רגע, ובחו"ל זה עלול להיות מסוכן.. מאחר וזו מדינה חדשה עבורי, אני פוחד שרגע אחד של חוסר תשומת לב מצידי יעלה לי ביוקר, ולכן הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מכשיר שבעצם מורכב משני מכשירים, אחד אצלי ואחד אצלה, וברגע שהיא מתרחקת ממני המכשיר שלי ייתן לי סוג של התראה.. האם מישהו שמע על מכשיר כזה, או על פיתרון שיאפשר לי ל"קשור" אותה אלי על מנת שלא תעלם?? תודה וחג שמח !!!

אני לא מבין ועוסק בנושא,

אבל יש דבר שנקרא GPS שהוא יודע לפי לווין לזהות את המיקום שלו. אם תצמיד לאמא שלך GPS קטן, תוכל תמיד לדעת איפה היא! וגם היא תלך לאיבוד וגם תעבור עיר, תדע בדיוק היכן היא. בנוגע לדגמי המכשירים והציוד אני לא יודע.

לא מעשי..

מדובר בחו"ל... GPS יודע לזהות מקום.. איתוראן למשל זה משדר שיודע להצביע על מיקום אבל הוא לא עובד בחו"ל.. בכל מקרה תודה.

afiksambol

New member
למה לא ?

GPS (ראשי תיבות של Global Positioning System) יודע לזהות מיקום, זה נכון, השאלה היא מה אתה יודע לעשות עם הזיהוי הזה. את ה"זיהוי" הזה, הGPS נותן לנו מתוך הצלבת נתונים מרחקיים מול מספר לויינים המקיפים את כדור הארץ במסלולים יידועים וקבועים והוא מגיע אלינו כמספר בן 10 ספרות (או יותר), המהווה נ"צ (נקודת ציון) על רשת קואורדינטות כלל עולמית. ברגע שקיבלת את הנתון המספרי המוזר הזה, כל מה שאתה צריך לעשות (או במקרה היותר מוכר לך, חברת האיתור עושה) הוא להציב אותו על מפה ולראות היכן נמצאת הנקודה (בדיוק של עד מטרים ספורים). החברה עליה דיברת, אגב, עובדת (אם אני לא טועה) על בסיס של איתור סלולרי, לפי מיקום אנטנות ממסר ולא באמצעות GPS. קצת יותר על השיטה, כאן.... בהצלחה, אפיק.

למעלה