מכשיר מחו"ל

Pavel75

New member
מכשיר מחו"ל

שלום לכם! אז ככה שאלתי היא כזאת אם אני קונה מכשיר בחו"ל באיזו חברה אני יכול לחבר אותו (סלקום/אורנג?), ואם אני רוצה לחבר אותו באורנג´ כביג-טוק אין לי כרטיס SIM אז איך אני יכול לחבר אותו?? תודה מראש.

Cellwiz

New member
מכשיר מחו"ל

אם תביא מכשיר העובד בשיטת tdma תוכל לחברו לרשת סלקום. סבירות גבוהה יותר שתביא מכשיר העובד בשיטת gsm ואז תוכל לחברו לרשת Orange ובזמן הקרוב אולי גם לסלקום. סלקום אמנם אמורה להשיק את רשת ה gsm שלה בזמן הקרוב אולם זה לא אומר שהם יסכימו למכור כרטיס סים ללא מכשיר עם ההשקה. Orange עצמה לא מוכרת כרטיס סים ללא מכשיר כאשר מדובר בקו ביג טוק אבל משווקים פרטיים כן מוכרים. הם פשוט מפרקים ערכה ומוכרים "ברזל" בנפרד וקו בנפרד. ערכת ביג טוק הכי זולה שניתן להשיג הינה ערכת ה Motorola Timeport (Leap) אשר נמכרת ב 449 ש"ח כולל 100 ש"ח שיחות.

Big N

New member
תראה

השאלה היא לא מכשיר מחו"ל כי אם איזה מכשיר מחו"ל פירוש: אם אתה קונה CDMA אז זה מתחבר לפאלפון, GSM כרגע לאורנג´ ובעתיד הקרוב ?? לסלקום, מכשיר TDMA יחובר לסלקום . בהתאם לסוג המכשיר אותו אתה מעוניין לרכוש יש לפנות לחברה הסלולרית הרלונטית ולבדוק אם הם יחברו אותו. לגבי אורנג´ היה יותר קל אם היה לך SIM כי ברוב המקרים הם ימכרו לך סים רק למכשיר מאושר מבחינתם.

למעלה