מכשיר ניטור- לכל המבינה בכך........

מכשיר ניטור- לכל המבינה בכך........

אני בשבוע 26, תאומים, לאחר הפריה. אני בשמירת הריון מלאה="צמח"=שכיבה מוחלטת חזרתי מהרופא שלי והוא אמר לי שאני צריכה לשכור מכשיר ניטור כדי לוודא שאין לי צירים מוקדמים שאלתי - קודם כל על מה מדובר אין לי מושג מה זה המכשיר הזה, מעולם לא שמעתי על כך!!! שנית האם קשה לתפעל אותו ושלישית, הוא אמר לי שניתן לשכור אותו באיזה מקום ליד הקניון "איש חזון" בבני ברק - זה נשמע לי כמו חו"ל האם זה באמת המקום? תודה מראש...........

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הרופא שלך מתכוון למכשיר שמסוגל לזהות פעילות רחמית, ושאפשר להשתמש בו בכל מצב של חשש מצירים, כדי לוודא האם הם קיימים, ואם כן - באיזו עוצמה, תדירות וכו'. במלים אחרות, הרופא שלך מנסה להשאיר אותך בבית במקום שתשכבי בבי"ח ויעשו לך מוניטור צירים כמה פעמים ביום. עכשיו תראי, אני אמנם יודעת על קיומם של מכשירים מסוג זה, אבל מעולם לא חזיתי באחד מהם בגודל טבעי, כך שאין לי מושג איך הם נראים או עד כמה קשה להפעיל אותם, אבל אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שלא יותר קשה להפעיל אותם מאשר את המוניטורים שיש בבי"ח. מכשיר כזה עובד ע"י חיישן בשם טוקומטר, שאת מהדקת לבטן ברצועות (לא חזק מדיי) למשך משהו כמו חצי שעה, והוא רושם את הפעילות הרחמית. אם אין צירים, צריך להתקבל קו פחות או יותר ישר, אולי עם קצת תנודות קליליות. כשיש צירים זה נראה כמו "פיקים" בולטים לגובה מעל קו הבסיס של האין-צירים. ככל שה"פיק" גבוה ורחב יותר, הצרות גדולות יותר.
בכל אופן, אני מניחה שאם את לוקחת דבר כזה הביתה, יסבירו לך איך לפענח, ומן הסתם גם תהיי בקשר עם איזשהו מוקד שיפענח לך את זה אונליין. לגבי איפה שוכרים את זה - אין לי מושג מה יש ב"חזון איש" (כן, זה השם המדויק), אבל אני מקווה שמישהי מהבנות תוכל לעזור. תמשיכי לשמור חזק חזק, מחזיקה לך אצבעות להמשך נטול הרפתקאות ואירועים.
עתליה

בלואיז

New member
אני משתמשת בו

עתליה כבר הסבירה לך מה זה. בקשר לשכירות - זה אכן המקום. אני מבוטחת של מכבי והם עובדים איתם בעלות של 45 ש"ח לשבוע. המוניטור עובד דרך הטלפון כך שאת לא רואה את הצירים אלא שולחת את המידע לחברה והם מתקשרים להגיד לך מה המצב. זה ממש פשוט להפעלה ויש הסברים מאד מדוייקים. בכל מקרה אם תצטרכי עזרה את מוזמנת לשלוח לי מסר. מאחלת לך המשך הריון ללא צירים!

טוש10

New member
לי יש מכשיר כזה

אכן שכרתי אותו מהמקום הזה, מדובר במכשיר שמנטר רק צירים ולא את לב העובר, הוא מאוד פשוט לתפעול ,פשוט שמים את המטמר על הבטן ליד הפופיק מצד ימין, לוחצים על כפתור שיאסוף את הנתונים ושמסימים שוב לוחצים על הכפתור. אח"כ שמתקשרים למוקד שלהם והם מחברים אותך ואחרי שאת תשמעי צפצוף תלחצי על כפתור נוסף שישגר את הנתתונים. לאחר מספר דקות הם יתקשרו אליך חזרה ויאמרו לך האם היו לך צירים. נשמע מסובך אבל זה ממש פשוט. שייה בהצלחה, תשמרי על עצמך ותבדקי גם אורך צוואר בתדירות (מניסיון מר שלי....)

למעלה