מכשיר פוטותרפייה ביתית

simon780

New member
מכשיר פוטותרפייה ביתית

רציתי לדעת כמה עולה מכשיר פוטותרפייה לכל הגוף בגודל מקלחון נראה לי שם החברה היא ולדמן אני מעוניין לרכוש אחד כזה איפה אני מזמין ? האם בארץ יש ספקים למכשיר המבוקש ?

פוטותרפיה ביתית

ידוע לי כי אחד מחברינו יוציא בעוד זמן מה מכשיר שיהיה זול בכמצית מהעלות הנדרשת היום.התאזר בסבלנות....

שלום רב../images/Emo24.gif

בבקשה אני מצרף לך מידע מחבר:ד"ר לי-און גלעדתאריך:23/8/2010שעה:22:21אני מצרף לך תמצית מבדיקה יסודית של הנושא שביצע אחד החולים שלי - המביא את התוצאות והנימוקים לבחירתו במכשיר אירופי של וולדמן: נבחנו 4 חברות אשר לכולם יש מכשיר פנל עם שתי דלתות. החברות הם ולדמן מגרמניה, Solarc מקנדה , Daavlin מארה''ב ו Uvbiotek מארה''ב. בחנתי טוב מבחינה טכנית את הטכנולוגיה וההבדלים בין המכשירים מבחינה טיפולית זניחים לכן בחנתי את הנתונים הבאים: 1- המכשירים האמריקאים והקנדי מיוצרים ב120 וולט 60 ואט וצריך שנאי שימיר ל 230 וולט 50 ואט. התיעצתי עם מומחים והם אמרו שהשנאי עלול להשפיע על העוצמה של המכשיר. המכשיר של וולדמן מיוצר ישירות ב220 וולט ו50 ואט 2- למכשירים האמריקאים והקנדי יש 8 מנורות בפנל הקידמי ואילו במכשיר הגרמני יש 4 מנורות מקדימה ועוד 2 בכל דלת. מבחינת רדיוס ההקרנה השיטה ניראית יותר נכונה כי בשיטה של המכשירים האמריקאים המטופל מקבל בצידי הגוף החזר הקרנה מהדלתות ולא הקרנה ישירה ואז נוצר חוסר איזון בין חלקי גוף שמקבלים את מלוא ההקרנה וחלקים שמקבלים מעט. 3- המחיר: שילמתי כולל מע''מ והובלה והתקנה בביתי 18,000 ש''ח. שתי החברות האמריקאיות היו בסביבות 21-24 אלף ש''ח והקנדי בסביבות 16,500 ש''ח, אך הוא נראה לי נחות. 4- זמינות- למכשירים האמריקאים והקנדי הייתי אמור לדאוג להובלה והאישורים בעצמי ואם הייתי נתקל בבעיה הייתי צריך להתמודד בעצמי, למרות ש לDaavlin יש נציג בארץ אך לא הייתי בטוח שהוא מסוגל לספק שרות טכני במקרה הצורך. לחברת Waldman, יש חברה שמייצגת אותם בארץ עם מחלקה טכנית ויש להם מכשירים תמיד במלאי (אני קיבלתי את המכשיר באותו יום שהזמנתי). חשוב: כל המכשירים באים מכויילים , נניח הקרנה של 800 ואט, אך המנורות מאבדות עם הזמן מעוצמתן ולכן חשוב פעם בשנה למדוד את רמת הקרינה (לא מסובך). נניח שהעוצמה ירדה ל700 ואט, כדי לקבל את אותה רמת קרינה צריך זמן חשיפה ארוך יותר. כשרמת הקרינה מגיעה ל50% מרמת הקרינה ההתחלתית כדאי להחליף את המנורות. http://www.waldmann.com/waldmann-medizin-nl/home/home/products/therapy_systems_for_home_therapy.html

simon780

New member
יש להם מכשירים תמיד במלאי ?

מה שם החברה המדוברת הבנתי היא מייצגת את waldman ויש לה מכשירים במלאי למה אין שמה קישור לחברה שבארץ? תודה יונה

sistem sol

New member
אבל אני מעוניין בחדרון כמו מקלחון

ראיתי בהודעה שזה שתי דלתות ז"א ש4 דלתות שווה פי שתיים

קובי11110

New member
מכשיר של ולדמן

היחיד שמוכר בארץ מכשיר של ולדמן היא חברה בשם "גלובוס ציוד טכני" הם נמצאים בהרצליה. עלות מכשיר כזה היא 19000 ש"ח והם דואגים להובלה התקנה אחריות וכו' קיימים מכשירים זמינים בארץ למיטב ידיעתי. גם אני רציתי לקנות מכשיר כזה אבל המחיר היה כבד עליי. אגב יש עוד מקום שמוכר מכשיר דומה (במחיר של 15000) אבל אני צריך לחפש איפה שמרתי את השם והכתובת. מקווה שעזרתי יום טוב

למעלה