מכשיר קשר ידני

Eyal B

New member
מכשיר קשר ידני../images/Emo56.gif

רכשתי מכשיר (אני כעת בחו"ל) ובכוונתי להביאו - מהי הדרך הטובה (והזולה) ביותר? מישהו לקח מכשיר בתיק היד שלו? - הכוונה אחרי אירועי 9/11. בתודה

zohars

New member
תיקח בתיק יד

נסעתי פעם אחת לתורכיה עם 4 מכשירי קשר ווריומטר ביקשתי להצהיר ואמרו לי שאין צורך לא עשו לי בעיות בשום מקום גם כשחזרתי איתם. אבל... חבר שלי שמשווק מכשירי קשר נתקל במקרה בקפריסין בו עצרו חברה עם מכשירי קשר כי זה נראה להם חשוד.... היום קשה לדעת לכן אם אתה אופטימי תיקח .ואם אתה קפדן יותר אז....

deutsch

New member
לא יתנו לו להעביר ולא נעליים

אתה צריך לקחת אותו בלי שאף אחד יודע אם הם תופסים הם לוקחים ואם אתה מצהיר אז גם במדינתנו הקטנה עושים בעיות על כלום.

שטויות

ברגע שהוא מראה שזה מכשיר תעופתי (ואין לו שימושים נוספים) אז לא עושים שום בעיות במכס. גם לא לצריך להצהיר עליו (בדיוק כמו שלא מצהירים יותר על מחשב נייד, פלאפון או מצלמה).

deutsch

New member
מצטער אבל אתה טועה

אנשי המכס לא יודעים להבדיל בית מטען חבלה וידאו או מכונת אספרסו הם מרובעים שאין כמותם. ברגע שהם יתפסו הם לא יתחשבו בכלום הם יחרימו ויבקשו אישור של משרד התיקשורת,וגם יתקעו קנס. ואני בתור אחד שזה קרה לו. בגלל זה יש בחור מאד נחמד בארץ ששמו דודי ורניק שגם אצלו זה יותר עדיף:אחריות שרות וכו... וגם לא יותר ביוקר אם לא זול יותר.

כשזה קרה לך

כשזה קרה לך- האם הראת תעודת טייס והסברת שמדובר במכשיר חיוני לטייסים וכי הרשיון מהווה גם אישור הפעלה ושימוש? כי בכל הפעמים שהיו לי איזה שהן בעיות (לאו דווקא במכס בישראל) התעודה תמיד עבדה יפה מאד. כמובן, גילך הצעיר עלול להוות בעיה נוספת.

למעלה