מכשיר ריצה לבית- האם להחליף מכשיר?

rachelushka

New member
מכשיר ריצה לבית- האם להחליף מכשיר?

שלום, מקוה שזה המקום הנכון לשאול.
יש לנו בבית מכשיר ריצה VO2 Aspire 47. הוא אצלנו כבר שלוש שנים בערך. במשך תקופה רק אני רצתי עליו ולפני כמה חודשים גם בעלי הצטרף.
לפני שבוע הוא פתאום התחיל להתנהג מוזר - לעצור באמצע הריצה, להחליף מהירויות...
פניתי לטכנאי, שאמר שא. כנראה צריך להחליף רצועה בעלות של 600 ש"ח, וב.שהמכשיר הזה לא מתאים למשקל של בעלי (95 קילו) ולכן הוא יתקלקל שוב וכבר עדיף לנו להחליף מכשיר.
השאלה הראשונה שלי - האם באמת צריך להחליף? בתיאור המכשיר באתרים שמוכרים אותו כתוב שהוא מיועד למשקל של עד 120 ק"ג. יכול להיות שזה לא באמת נכון?
שאלה שניה - אם התשובה היא שצריך להחליף, אחד השכנים שלנו מוכר מכשיר VO2 exclusive 49 שהוא קנה לפני כמה חודשים. ראיתי שמבחינת מחיר הוא משמעותית יותר יקר משלנו (5000 ש"ח לעומת 3800), אבל מבחינת הגבלת המשקל גם שם זה 120 ק"ג... אז שוה להחליף למכשיר הזה?

או שאולי עדיף פשוט להחליף רצועה ולקוות שלא יתקלקל שוב?

מבולבלת, אשמח לעזרתכם.

The Pinky P

New member
אנסה לעזור -

דבר ראשון מאוד מוזר שמכשיר ריצה מיועד לשאת 95 קילו ומטה,על אף מה שאמר לכם הטכנאי.
120 קילו נשמע כבר יותר סביר.
רוצה לאמר שאם באמת נעשה שימוש לא נכון במכשיר (משמע העמסת משקל יתר לצורך העניין) אז אין בכלל
מה לתקן אותו, במידה ובעלך רוצה להמשיך להשתמש בו.
אבל כנראה שהטכנאי טעה והטעה אותך (במכוון או שלא במכוון) והמכשיר מתאים לשימוש במשקלים גבוהים יותר (120)
ומכאן הייתי פועל כך:
בודק את פרטי תעודת האחריות של המכשיר ולומד אודותיה, אולי המכשיר עומד בקריטריון אחריות מסויים שיקנה לך תיקון
חינמי או בהנחה מסויימת?
דבר שני - מתנהל מול נציגי החברה בארץ, שירות לקוחות וכו...
דבר שלישי - במידה ואין שימוש לא נכון במכשיר ויש צורך בתיקון - מקבל התחייבות מהחברה שהחלק שזוהה ע''י הטכנאי הוא
באמת מקור הבעיה ושהחלפתו תפתור אותה.

מכשיר חדש הייתי קונה רק במידה והחברה לא מוכנה להתחייב לעניין שזיהוי הבעיה ותיקונה (הרצועה) באמת תגרום למכשיר לעבוד
בצורה רגילה או ש - השימוש במכשיר אינו תואם את יכולתו ע''פ הוראות יצרן.

למעלה