מכשיר שיומי נואט 9 חדש מהחנות-שעובד כמו צב

סופרוומן-ירדתי למטה,וחיפשתי,ובסוף אין לי מושג כיצד,אבל חשבתי

איך ייתכן שזוג הורים מזדווגים,ובסופו של יום,אישה מפליצה יצור כמוך לעולם? אם רק היו מצליחים לשער את גודל המכה,היו ללא ספק זורקים אותך לפח הזבל הקרוב.

מכשיר שיומי נואט 9 חדש מהחנות-שעובד כמו צב

צהריים טובים רכשתי היום בסביבות השעה 11 בבוקר מכשיר שיומי נוט 9 חדש מהקופסא מחנות ברחוב זבוטינסקי ברמת גן. המחיר כולל אחריות לשנה של היבואן,הינו 900 שח. למרות ההבטחה שלא תהיה שום בעיה מצד המוכר בחנות- מסתבר שכל רשימת אנשי הקשר בווטסאפ פשוט נעלמה,חוץ מכמה קבוצות. אבל גרוע מכך,המכשיר החדש מקרטע כמו צב מול המכשיר הישן מדגם "שיומי רדמי 5 פלוס". ניסיתי להוריד עם המכשיר הזהה של זוגתי, רדמי 5, יחד עם הנוט 9 - באותה השניה, 2 אפליקציות מהסטור. בזמן שהרדמי 5+ מסיים התקנה, הנוט 9 רק מתכונן להתקנה ! גם אם הוא נניח מוכן להתקנה,ההתקדמות נעשית בקצב של לפני 10 שנים. ממה לדעתכם הבעיה נובעת? בכל מקרה אני ניגש לחנות ביום א הקרוב,כדי להראות להם צילום וידאו של 2 המכשירים בעת הורדה,ובקשה להחזיר לאלתר את המכשיר ולהזדכות בסכום המלא. אשמח להארות,והערות, תודה רבה ושבת שלום עופר

לשמחתי זה הסתדר,חוץ מדבר אחד הכי חשוב

במכשיר הקודם שיומי רדמי 5 פלוס-הייתי מחייג דרך החייגן,והיתה לי האופציה "הקלט שיחה",והייתי בוחר מתי להקליט. לצערי הרב מאד,לא מצאתי את הדרך להחזיר את הפונקציה הזו,ואפליקציות הקלטה מהסטור לא עובדות לצערי. יש לך או למישהו,איזה פתרון עבורי ? תודה רבה ! עופר

enigo

New member
תסתכל במורד העמוד כאן, ותראה הסבר לגבי ההקלטה.

תודה אניגו,מסרתי את המכשיר לבת הזוג,וף

ותיקנתי את המסך בשיומי רדמי 5 פלוס. 150 שקלים,ותקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר. את הרדמי של זוגתי,משאיר כרזרווי. בתקווה שבאנדרואיד 11 תחזור פונקציית ההקלטה תודה ושבוע טוב

טוב תשמע....הממממ.......

אם הוריך לא היו בני דודים,כנראה שהיית מבין שכבר עיינתי בתגובות כאן בכל מקרה,תודה לך,דביל

למעלה