מכשיר PocketPC כולל GPS (חומרה בלבד)

פלסטיק

New member
מכשיר PocketPC כולל GPS (חומרה בלבד)

מכשיר הפוקט הקיים (MIO 168RS) מתחיל להראות סימני גסיסה, כנראה הגיע הזמן להתקדם. בסך הכל ולמרות כל הקיטורים (הרבה תקיעות, זליגת זיכרון וכו') הייתי די מרוצה ממנו. השימושים היו בעיקר העתק ל outlook מהמחשב השולחני (יומן, טלפונים ומשימות, לא השתמשתי לדואר) וניווט (IGO). מכיוון שחלק גדול מעלות מכשיר GPS היא התוכנה, אני מעוניין לעבור למכשיר עם מערכת הפעלה זהה (כמובן שהגירסה תהיה מתקדמת יותר מהקיימת ב RS העתיק שלי). אני מעוניין במכשיר בעל יכולות דומות במחיר האטרקטיבי ביותר (כולל עברית כמובן). יהיה נחמד אם בתוספת מחיר לא גבוהה תהיה גם תקשורת אלחוטית: 1. wi-fi לצורך תכתובת כשאני בנסיעות וכן לניהול שיחות VOIP וגלישה לצורך SMS. 2. שן כחולה לחיבור דיבורית או מיקרופון לצורך ניהול שיחות. המלצות? תודה

boomstik22

New member
עשיתי את המעבר הזה בדיוק

גם לי היה את המיו פעם (כרגע אמא שלי משתמשת בו) יש לי היום HP5940 שאני מרוצה מאוד ממנו מכיר טוב ואמין וחזק עם הרבה זיכרון וזמן סוללה ארוך מותקנת עליו IGO והקליטת לווינים שלו די מהירה בקיצור ממליץ בחום

לאונידס

Active member
בינתיים מצאתי כאלה רק עם טומטום

אכן המחיר כולל TOMTOM די אטרקטיבי, בסביבות 2000 ש"ח, אבל אני לא זקוק לו. אין טעם בשתי תוכנות ניווט. נראה לי שבלי תוכנת ניווט צריך לקבל אותו בכ 1500 ש"ח. ראיתי עכשיו שיצאה מערכת הפללה 6. יש הבדלים עקרוניים מול 5?

boomstik22

New member
לא יצא WM6 ל 5940

הלוואי שיצא כבר אבל לפי ההצהרות לא יצא..... לגבי ה טומטום אני מחקתי את שלי כי לא היה בו צורך הוא טוב רק לחו"ל אפשר לגבות את התוכנה על המחשב אבל פשוט לא רציתי גש תקנה יד שניה IGO תוכנה מעולה ויש לה עידכונים.... בהצלחה

לאונידס

Active member
את ה IGO כבר יש לי ../images/Emo13.gif

במכשיר הישן, פשוט נעביר לחדש. הבנתי שעדכון מערכת ההפללה לא כל כך קריטי. תודה על ההמלצה, באמת נשמע מכשיר נחמד (שמתי לב כרגע שאין אינפראדום, בסוף אצטרך לקנות סלולרי מתנה ל POCKET
). אחכה לראות אם יש עוד המלצות ואחליט בהתאם.

boomstik22

New member
אין IR

למרות שבכמה מקומות ראיתי שכתוב במפרט של המכשיר כאילו הוא קיים זה לא נכון פשוט אין

פלסטיק

New member
תודה על העזרה

נראה לי שאחכה עוד קצת. אולי יצא מכשיר בוא לא דוחפים לי בכוח תוכנת ניווט שאין לי בה צורך (למרות שהמכשיר שהמלצת עליו נראה טוב). בכל מקרה תודה על ההשקעה

למעלה