מכשפה הגיעה לפני הזמן

rinamlo

New member
מכשפה הגיעה לפני הזמן

כתבתי גם בפורום השכן ואשמח לתגובות :

29.10 ביום 10 מעקב זקיקים- זקיקים קטנים מתחת ל 10 ורירית 6.2
31.10 ביום 12 מעקב זקיקים - זקיק מוביל 16 רירית 5.9
1.11 ביום 13 זריקת אוביטרל ביום שישי בלילה
3.11 ביום 15 הזרעה

12.11 היום בבוקר, דימום שמראה שקיבלתי!

כשאחות טלפנה אז ביום ה 12 אמרתי לה לפי דעתי צריך מחר את ההזרעה כי אפספס, כפי שהזקיק תוך יומיים הגיע ל16 אז באותו היום בערב הוא גדל ואז מתפקע.
אז סבב ראשון היה טבעי ולא צלח, מתחילים בסבב הבא...

מה דעתכן?

gezers

New member
בדיקות דם?

קשה מאד לתזמן הביוץ רק על סמך US ! אם הייתה תמונת הורמונים בדם בימי המעקב זה היה נותן תמונה בהירה יותר.
לכאורה אכן היה נכון אולי לעשות הזרעה כפולה, אחת בשישי והשניה בראשון, (והכי טוב היה כמובן בשבת וראשון..
) אבל ברפואה ובעיקר בתחום הפריון לא מביטים אחורה.. מסתכלים קדימה, ולדעתי את צריכה בפעם הבאה לדרוש לבצע גם בדיקות דם להורמונים כדי לייעל את המעקב.
בהצלחה.

rinamlo

New member
בודאי שהיו גם בדיקות דם

ביום שלישי זקיקים היו קטנים האסטדרול היה 547 והפרוגסטרון נמוך 0.5
ביום חמישי זקיק מוביל 16 האסטדרול היה 1030 והפרוגסטרון 0.9

gezers

New member
לפיכך

עם E2 כזה, אני מסכימה שאכן היה מקום לשקול להזריק אוביטרל כבר בחמישי בלילה ולבצע הזרעה ביום שישי ואז לבצע US בראשון כדי לבדוק האם יש עוד טעם לבצע הזרעה נוספת, בהחלט נראה כאילו בייצת איפשהו בין שישי בלילה לשבת.
אבל כאמור חבל להסתכל אחורה.. זה לא מועיל וסתם מתסכל. בסיבוב הבא תכירי שזקיק בודד בגודל מעל 16-17 מ"מ או יותר אמור לקראת ביוץ ל"ייצר" כ-800-1000 יח' E2 (ביחידות של מכבי).
בהצלחה.

rinamlo

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

אני ידעתי שהביוץ יהיה בשישי ואמרתי לאחיות, אני מכירה את הגוף שלי. היה לי ויכוח עם חברה שלי בנושא כי אמרה לי שלא יכול להיות שזקיק 16 יכול אחרי כמה שעות לבייץ...

למעלה