|מכשפה|כשהארי פגש את קטניס-הגיע זמננו לסכם...

N o R i K o

New member
|מכשפה|כשהארי פגש את קטניס-הגיע זמננו לסכם...

אז אחרי שהפכנו את קטניס למכשפה, שלחנו אותה להוגוורטס ואח"כ גם לחזית המלחמה... הגיע הזמן לסכם :-]
מה אהבתם? מה חסר לכם? מה תרצו להוסיף? מה עוד יש לכם לומר? 8-): יש לכם פאנארטים לשתף אותנו בהם? פאנפיקים? אולי שירים...? |בלונד|
ושאלת בונוס קטנה...
מה כל אחת מהדמויות שלנו תראה בראי של ינפתא, ולמה? ;-)

כמובן, תודה לכל מי שהשתתף, לאור המקסימה (OKDesign) על הרעיון האדיר |כתר| ולפורום הארי פוטר השכן שהסכים לשתף איתנו פעולה! |זורו|

ולסיכום - פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ!
נתראה באתגר הבא! |4U|

היה פשוט נהדר

היה כיף לשתף איתכם פעולה ותהנו כולם בסרט !

pennylane11

New member
MJ

זה ברור, קטניס תראה את עצמה עם גייל וילדים קטנים ומושלמים מתרוצצים סביבם!

N o R i K o

New member
אם לא היית מסמנת ספויילר, זה לא היה ספויילר,

אבל בכך שסימנת - זה בהחלט אחד

אוי, אוף, בכל פעם שאני חושבת על הסוף הזה נשבר לי הלב

N o R i K o

New member
אה כן, ו
MJ

אולי זה לא באמת מה שקטניס הייתה רואה במראה (כי אני חושבת שהיא הייתה רואה את עצמה עם פרים), אבל זה בוודאות מה שגייל היה רואה...
אוףףףף עד שהצלחתי לא לחשוב על הסוף הקקי הזה לכמה שבועות ;_____________;

Sexy Darren

New member
לא כל כך מסכימה איתך
MJ

בכנות לגמרי, אני חושבת שקטניס תראה משהו דומה למה שאנבת' ראתה בפרסי ג'קסון 2, אם מישהי יודעת על מה אני מדברת-את אבא ואמא שלה עם פרים וגייל, וכולם מאושרים ומחייכים מסביבה.

טים פיטה, לא לחנוק אותי, האמת שיש לי הסבר די טוב
כי את פיטה יש לה כל יום מסביבה, אבל את אבא שלי ופרים היא איבדה, ובמובן מסויים גם את אמא שלי וגייל. בסופו של דבר, רומנטיקה או לא, לקטניס הכי איכפת מהמשפחה שלה, וגייל הוא סוג של משפחה, אז הוא יופיע שם גם

וכשסיימתי לחפור על קטניס, הנה כמה דמויות אחרות:
אנני זה דיי ברור, היא תראה את פיניק בחיים ולידה.
אני חושבת שג'והאנה תראה אותו דבר כמו הארי, את המשפחה שלה, ואולי גם כמה חברים שהיו לה ונרצחו בידי הקפיטול.

מממ, זהו. דיי חפרתי

pennylane11

New member
גאה בעצמי שהבנתי את הרפרנס פרסי ג'קסון

אבל לא יודעת, אני גם לא כלכך חושבת שמה שאת כתבת זה זה, לא יודעת כל כך להסביר את זה... זה פשוט נראה לי קצת לא הגיוני (למרות שמה יותר הגיוני מזה שכל האנשים שחשובים לה מאושרים בסוף ויש לה קצת שקט?) לא יודעת. כמובן שמה שאני כתבתי היה מאווווד בצחוק, למרות שכמה מגניב זה היה אם הסדרה הייתה נגמרת ככה? D:

למעלה