מכשפה

Gspin

New member
מכשפה

בבקשה, בתור מתנת יומולדת (למרות שאני לא הבאתי לך), את יכולה לפרסם את המשפט הנ"ל במקום הבבל"ט על ההר והעכבר בכניסה לפורום? "ספינינג זה לא באמת ספורט בשבילי, תקלוט את זה כבר. אני לא מנסה להתלהב או משהו. סה"כ אמצעי כיפי לשמור איכשהו על כושר, עד שאני אשיג שוב אופניים. אני אפילו לא מתכוונת לגבות את עצמי באיזו "אסמכתא מחוברת ההדרכה". אני מציע לגב' מאמנת טריאתלון לבוא אלי לאחד על אחד ולשפוך לאגר אחרי רבע שעה. מחיר מיוחד לרוכבי כבישטחטריאתלוןמכיריםמאמניטריאתלון.

Tami661

New member
תוכי

בבקשה, אתה יכול להביא לי מתנת יומולדת באיחור ו... להרגיע קצת את הניסוח הבוטה של מה שאתה רוצה להסביר? מנסיון... אפשר להבין זאת יותר טוב בדרך שאני מציעה

Gspin

New member
אני מפנה אותך

אל הדיסקליימר בכרטיס האישי שלי. כל הזכויות שמורות ל(בן של) קנגה.

mayaeilat

New member
ופתאום אני רואה שאתה משמיץ גם פה...

תוכי, אני לא מאמנת טריאתלון, ואני לא מכירה מאמנים, רק התאמנתי אצל כמה. מה שכן, אני מוכנה לאמן אותך אחד על אחד באיך לסתום את הפה כבר. NAME THE PLACE, NAME THE TIME - אני אהיה שם. כבר הרבה זמן לא שפכתי לאגר מפעילות ספורטיבית בכלל ובוודאי שלא מספינינג. האם אתה מסוגל לשבור אותי? באותה הזדמנות אני מזמינה אותך למרתון פעם כשתרצה. אין הכוונה לדבר המגוחך שנקרא בעברית עילגת "מרתון ספינינג", אלא למרתון של ממש - 42.2 ק"מ ריצה. וגם אם כבר רצת פעם, אני בטוחה שלא בפחות מ-3 שעות. אולי אז נראה איזה תוכי מעולף? לא בא לך? אולי שחייה, לא יודעת. אני מניחה שאתה רוכב גם על אופנים רגילות, אפשר גם לדבר על זה. בקיצור, רק תבחר. רק תגיד, מאיפה הזלזול הזה בטריאתלון? תן קצת הסברים, תוכי עלוב, אם אתה מתבייש כאן אז שלח לי מסר בפרטי. המשך יבוא, מקווה שלא - אבל די בטוחה שאתה תמשיך בזה.

Tami661

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifעכשיו את מתחילה לתקשר איתו

ה
מת על זה ככה
אני אבוא לעודד

Gspin

New member
תדעי לך

שחששותי בנוגע לפעילותך מאחורי הקלעים התאמתו. עוד פעם אחת כזאת ואני מדיח אותך.

היי מאיה ../images/Emo13.gif

מתוך היכרות עם התוכי ומתוך קריאת הודעותיו לא מצאתי את התוכי מזלזל בטריאתלון ומה שמייצג אותו. מאידך, מצאתי אותך מקילה ראש בתרומתו של הספינינג לאתגר ולשיפור כושר גופני של אתלט. אכן לתוכי יש דרך "מיוחדת" להתבטא, אבל גם לי צרמו מספר דברים שרשמת לגבי הספינינג :
"ספינינג אחרי כמה זמן נהיה פשוט עוד אימון אירובי קליל (ולא משנה הרמה שלו)"
"ולא תשמע ממני שמץ של זלזול על רוכבי השטח, שמרביתם הם לא "רוכבים" אלא יותר בעלי אופניים שלפעמים יוצאים איתם, ולאן? לרכב בכביש..."
"ספינינג זה לא באמת ספורט בשבילי, תקלוט את זה כבר. אני לא מנסה להתלהב או משהו. סה"כ אמצעי כיפי לשמור איכשהו על כושר, עד שאני אשיג שוב אופניים"
"בפורום האליטיסטי הזה... מה, לא ידעת שמדריכי ומאמני ספינינג בישראל חושבים שהם אלוהים ולא סוגדת לעיסוק הזה (שוב, זה לא ענף ספורט!) כמוך???" בתור טריאתלטית פעילה הרשי לי לחלוק על דברייך. ללא הספינינג לא הייתי חושבת על להתחרות בטריאתלונים. הספינינג שיפר לי את סיבולת לב ריאה בצורה משמעותית ביותר ועד היום הוא פקטור רציני בלוח האימונים שלי.
הספינינג אינו אימון אירובי קליל בלבד - עד היום ישנם שיעורים בני שעה שאני, עם כל הכושר הגופני שלי, מוצאת עצמי מעולפת אחריהם.
רוכבי שטח הממממ... לא מזמן יצא לי לרכוב בכביש עם רוכב שטח שלו זו היתה הפעם הראשונה על הכביש. הוא הדהים אותי בצורת הרכיבה ובעליות שהוא עלה ללא קושי... אני לא הייתי מזלזלת בהם.
ספינינג זה כן ספורט בשבילי וגם אמצעי לשמור על כושר. נראה לי שאת צריכה לבוא לשיעורי ספינינג בישראל. לא יודעת איזה שיעורים מעבירים אי שם בארה"ב, אבל נראה לי שבישראל את תשפכי לאגר די מהר.
אנחנו ממש לא פורום אלטיסטי... אולי אנחנו כן סוגדים לספורט שאנחנו עוסקים ונהנים ממנו ביום יום. בקיצור התעייפתי יאללה עזבו מלחמות, בואו נעשה שלום. וידעתי, חחחח ידעתי שאת מזל שור.
אההה ולידיעתך, התוכי
פחדן. אני עדיין ממתינה להתערבות שלי איתו מי מנצח בעלייה של יער הנשיא... גם לי בא למרוט נוצה נוצה...

talis2

New member
תגידי לא הלכת לישון<???

חשבתי שכואב לך הראש מסתבר שאת בסדר כואב כואב אבל כשאת רוצה את צלולה

shiri 80

New member
מכל הבררה שכתבת

נתקלתי בשורה הזו "חחחח ידעתי שאת מזל שור" יש בעיות שאני צריכה לדעת עליהם? להכין את הנשק?

talis2

New member
חברה תפסו מכסה אם היא מוציאה נשק

ואחרי כזה סופ"ש הולך להיות פה וואי וואי

Tami661

New member
מזל שאני לא אמרתי כלום../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חוץ, אולי, מאיזה בוקר טוב קטן כזה... את יודעת, כזה שבקושי שומעים
: |בוקר טוב לכּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּלָם
ואולי כזה, בשקט בשקט גם זימזמתי איזה שירון קטן מ"הדיסק הישראלי שלי": פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן יש עוד מילים, אבל ככה תהיי חייבת להקשיב לשיר
שווה כמו בשיר, הנה, השחר הפציע, האור איתו (או שעדיין לא?
טוב, נו... תיכף
) ומאחלת לכם שכל היום ילוו אתכם סימני דרך לכיוון הכי נכון שיעשה לכם הכי כיף

ItsikH

Member
כמה הערות ../images/Emo127.gifאני אישית מתעב ספינינג או כל פעילות ספורטיבית בתוך חדר (לא, לעבור למרפסת לא נחשב בעיניי, ספורט עושים *בחוץ*). מכאן ועד זלזול רחוקה הדרך. כל סוג פעילות ספורטיבית יכול להיות קשה/איכותי (ההבדל בצורת החשיבה כמובן...) כשהוא בידיים - או ברגליים - הנכונות. ../images/Emo127.gifולגבי רוכבי שטח - ניסית פעם לרכב עם דורון אמיץ? הוא ירכב על אופני שטח ואת כביש, בשביל ההגינות. בהצלחה. ../images/Emo127.gifרכיבת כביש זה לא רק סיבולת כמו שטריאתלטים חושבים. יש טכניקה ויש רכיבה קבוצתית, מושגים שטריאתלטים לא מכירים בכלל. ברכיבת כביש קלאסית יש מרכיבי כושר ומיומנות שכלל לא באים לידי ביטוי בנג"ש כמו בטריאתלון.

mayaeilat

New member
כמה דברים איציק...

1. אני לא מתעבת ספינינג. אני כן מזלזלת בכל מי שמזלזל בי (ולידיעתך, אני לא התחלתי). כן כן, אני יודעת, אני ילדה קטנה. ומה לעשות שלא כל מדריך ספינינג בארץ הוא בעל "הידיים" / "הרגליים" הנכונות. כן, כבר עשיתי ספינינג בארץ, זה לא כ"כ שונה מארה"ב, ובטח שלא כזה קשה (בשבילי, וכל הכבוד לכל מי שמוציא את המקס' מעצמו בשיעור כזה). 2. לא ברור לי למה אתה ו"בדעה צלולה" חושבים שאני חלילה מזלזלת ברוכבי שטח. להפך. אני יודעת מי זה דורון, ואין לי שום כוונה להתחרות איתו. מה גם שעבר הרבה זמן מאז שרכבתי על אופני שטח. כל מה שאמרתי הוא שאני מעדיפה אופני כביש. 3. "כמו שטריאתלטים חושבים"? גם נגד רכיבת כביש אין לי שום דבר. להפך, בגלל שהגעתי למרוצי כביש (למרות שקלאסיים עשיתי רק בחו"ל, ורק נג"ש אחד בארץ) רק אחרי העיסוק בטריאתלון - זה היה יותר קשה לי בהתחלה, ואני מסכימה עם כל מה שאמרת. תתפלא, אני מכירה את המושגים עליהם אתה מדבר. הייתי ממשיכה לכתוב אבל אני חושבת שגיא, התוכי המסכן, יסתפק בדברים האלה.

ItsikH

Member
100%. מתנצל על הנימה העוקצנית../images/Emo140.gif הכל ברוח טובה וכדאי שישאר כך

למעלה