מכתבו של קדוש לאמיר פרץ

איכפתי

New member
מכתבו של קדוש לאמיר פרץ

צודק מר קדוש בנושא אחד לו אבי אזולאי היה קצת יותר מתעסק בענייני ההסתדרות ופחות בענייני הבחירות אולי לא היינו מגיעים למצב הפגנתי כמו היום

הגמל לעולם לא מסתכל על הדבשת שלו ..

ההגנה הכי טובה זה התקפה .... טוב שיש את מי להאשים , לא ????

חבל............

שאתם חושבים שראש העיר לא רוצה לשלם משכורות!!!!!!!!!!!!! המצב פשוט קשה אנשים אין מה לעשות תבינו את זה יש כאלה שגם את זה אין להם

הופה, מתוחכם...

אני אגיד לך מה... אנחנו לא חושבים כלום. אנחנו בטוחים שהוא רוצה ושאין לו. אבל העבודה שלו זה שיהיה לו. אם אני נכנס לחובות בעצמי אז אין בעיה. אני צריך להסתדר מול הבנקים. אם אני מנהל עסק של מישהו אחר אז אני חייב דין וחשבון לבעלי המניות. אני חושב שתושבי אילת הם בעלי המניות בעירייה. וסחתיין על ההתחכמות בשם. אתה יודע זה מרים את רף הציפיות... או אולי מוריד

קוץ בגרון ...

תשמע , אני בטוחה שראש העיר רוצה לשלם משכורות לעובדים שלו .... אבל כמו שערן אמר זאת הבעיה שלו ... שבתור אחד שאמור לנהל ביעילות את העיר הזאת מה לעשות הוא לא עושה את זה טוב . בלי להעליב , אני בטוחה שהוא בראשון לחודש כן קיבל את המשכורות שלו ... מה עוד , חבל שאתמול במקום להשאר בעיר ולתת קצת הסברים לעובדים הממורמרים ובצדק , הוא בחר להיות מחוצה לה .. ושוב פעם להשאיר את העובדים עם הרבה שאלות ובלי הרבה תשובות . אני צודקת או לא ?

skiper22

New member
קוץ בגרון-עובד עיריה?

והתשובה היא בטוח ש... לא!!!!! שהרי אם כן , היה נישאר עם הקוץ בגרון לאחר שיחת הטל´ הראשונה ממנהל הבנק!!!

לב רחום

New member
קוץ בגרון

סתם שאלה, האם קוץ בגרון הוא על משקל ערן קורץ? יש לי תחושה שבפורום הזה משתוללים כמה מושתלים של ראש העיר שאינם מתייחסים לבעיות האמיתיות של העיר שאגב ברובם הן כתוצאה מניהול כושל, הרסני ופאטטי של ראש עיר גרוע במיוחד שאפילו ראש הממשלה הביע במרומז , בשיחתו עם אבי אטייאס, את דעתו עליו, אלא מתרכזים בתקיפות פוליטיות וקישקושים מטופשים תוך תקיפת "השליח".

skiper22

New member
לו גבי....

לו גבי היה עוסק\נמצא בעיר , משך שנות כהונתו , מצבה של העיר לא היה כפי שהוא היום !!!!!! בתגובה ל- לו אבי אזולאי היה עוסק בעינייניו ולא בעינייני הבחירות ...

אתההההההה......

תגיד לי , אתה לא לוקח את זה יותר מידי אישי .. ? לא בריא , תאמין לי .

שכחתי עוד משהו ...

למעלה