מכתבים במעריב לנוער

Alexis14

New member
מכתבים במעריב לנוער

2 מכתבים שפורסמו במעריב לנוער בנושא התאומות, השבוע. אחד אין לי כח להקליד והוא גם נגד התאומות, ואחד, שאני כתבתי: בנות 16 מתוקות בזמן האחרון, המון צעירים בארץ הכירו את מרי קייט ואשלי אולסן, או יותר נכון נזכרו בהן והעלו על שפתיהן מלמול כמו ´מישל? יו גאט איט דוד...´, והחלו במסע אחרי חיפוש החומר, כי בהערצה כמו בהערצה- כמה שיותר חומר, תמונות, חתימות בלעדיות וכו´, יותר טוב. אני, שכבר ´הערצתי´, אפשר לומר, את התאומות מגיל די קטן, התרגלתי לעובדה שאתם לא כותבים על התאומות. אולי אז הן היו קטנות מדי, וכנראה גם אני, כי דווקא ב´מעריב לילדים´ מצאתי כתבות שער, פוסטרים ועוד המון דברים. אבל עכשיו, באמת- הן כבר בנות 16. מה קרה לכל ההתלהבות שלכם מכוכבים צעירים? בכל משולש הכריסטינה-בריטני-וחברותיהן (או שלא..) דיווחתם קבוע במדורי הרכילות, וגם כשיצא דיסק או היה טקס פרסים, השער בהחלט לא נשאר בודד. אבל מה לעשות? אתם החלטתם שככה זה- וזהו. התאומות לא יודעות לשחק. הן סתם גימיק. אבל אני משערת שבכלל לא ראיתם סרט שלהן. אני משערת שאף פעם לא הקשבתם לדיסק שלהן, או בכלל לא ידעתם שהן הוציאו כמה וכמה דיסקים! אז אולי הן כן גימיק. אולי אם ארה"ב לא הייתה מתנגדת לעבדות ילדים, הן היו נשארות טינאייג´ריות ממוצעות. אבל אולי בתוך כל הבלגן הזה שהמבוגרים קוראים לו ´המצב´, דווקא הן נותנות לנו קצת נחמה, משכיחות את צרותנו ומשעשעות אותנו. גורמות לנו להרגיש שיש תקווה, שיש כאלה שהבעיות הכי גדולות שלהן זה לפספס את טקס האמי בגלל שהן נוסעות לאוסטרליה. ובכלל, רק העובדה שהן כבר 16 שנים בשואו ביז, ובעצם הקדישו את חייהן לטובת הנאתם של אחרים (וקצת כסף...), אתם צריכים לסגוד להן. אתם יודעים כמה מוצרים הן כבר שיווקו? עשרות סרטים בובות בדמותן בגדים נעליים ערכות לביה"ס 3 סדרות סדרה מצויירת דיסקים והרשימה עוד ממשיכה. אני לא חושבת שאתם יודעים כמה אפשר להספיק ב16 שנים, אבל עם הנחישות של מרי קייט ואשלי, ועם הרצון שלהן להמשיך עוד ועוד- תראו למה אפשר להגיע! מה שמעניין הוא, שדווקא עכשיו- בישראל מתחילים לשים לב אליהן. ומה איתכם? נגה מן, מבשרת ציון (
זאת אני..) **אני מצטערת אם זה לא בדיוק כמו שזה מופיע בעיתון כי אי מאחרת לבי"ס ואין לי זמן להקליד, פשוט העתקתי את העותק של המכתב שאני שלחתי להם. אולי הם שינו את זה קצת..

Alexis14

New member
תיקונים, המכתב השני ותגובת המערכת

מרי קייט ואשלי- לא בשבילי! אני לא מבינה למה כולם מתלהבים בזמן האחרון מהתאומות מרי קייט ואשלי אולסן. האמת, הן פשוט נמאסו. כל מה שהן יודעות לעשות ז להתחנחן, וזה ממש משעמם. שתיהן שחקניות גרועות, הסדרות שהן מופיעות בהם הן לילדים קטנים, וחוץ מזה- רואים אותן הרבה יותר מדי בכל מקום. אז כדאי שכל המעריצים של התאומות המטופשות ידעו, שיש גם בני נוער שממש לא סובלים אותן. ב. מהמרכז בנות 16 מתוקות בזמן האחרון, המון צעירים בארץ הכירו את מרי קייט ואשלי אולסן, או יותר נכון נזכרו בהן והעלו על שפתיהן מלמול של ´מישל? יו גאט איט דוד...´, והחלו במסע אחרי חיפוש החומר, כי בהערצה כמו בהערצה- כמה שיותר חומר, תמונות, חתימות בלעדיות וכו´, יותר טוב. אני, שכבר מעריצה את התאומות מגיל די קטן, התרגלתי לעובדה שאתם לא כותבים על התאומות. אולי אז הן היו קטנות מדי, וכנראה גם אני, כי דווקא ב´מעריב לילדים´ מצאתי כתבות שער, פוסטרים ועוד המון דברים. אבל היום, באמת, הן כבר בנות 16, ואתם עדיין לא ממש מתייחסים. מה לעשות? החלטתם שהתאומות לא יודעות לשחק. הן סתם גימיק. אבל אני משערת שבכלל לא ראיתם סרט שלהן. אני משערת שאף פעם לא הקשבתם לדיסק שלהן, או בכלל לא ידעתם שהן הוציאו כמה וכמה דיסקים! אז אולי הן באמת גימיק, אבל אולי בתוך כל הבלגן הזה שהמבוגרים קוראים לו ´המצב´, דווקא הן נותנות לנו קצת נחמה, משכיחות את צרותינו ומשעשעות אותנו. גורמות לנו להרגיש שיש תקווה, שיש כאלה שהבעיות הכי גדולות שלהן זה לפספס את טקס האמי בגלל שהן נוסעות לאוסטרליה. ובכלל, רק בגלל העובדה שהן כבר 16 שנים בשואו ביז, ובעצם הקדישו את חייהן להנאתם של אחרים (וקצת כסף), אתם צריכים לסגוד להן. אתם יודעים כמה מוצרים הן כבר שיווקו? עשרות סרטים, בובות בדמותן, בגדים, נעליים, ערכות לביה"ס, 3 סדרות רגילות וסדרה מצויירת, דיסקים והרשימה עוד ארוכה. אני לא חושבת שאתם יודעים כמה אפשר להספיק ב16 שנים, אבל עם הנחישות של מרי קייט ואשלי, ועם הרצון שלהן להמשיך עוד ועוד, תראו למה אפשר להגיע! בני הנוער בישראל מתחילים לשים לב אליהן. ומה איתכם? נגה מן, מבשרת ציון תגובת המערכת אנחנו חושבים שאפשר להפסיק עם המכתבים בנושא התאומות אולסן. התחלנו להתייחס. זה לא אומר שנתחיל לסגוד להן, כמו שאנחנו משתדלים לא לסגוד לאף אחד אחר. זה גם לא אומר שמהיום יוקדש כל גליון של מעריב לנוער לאחיות החמודות, אבל יש ותהיה התייחסות.

M ar y K at e

New member
תגובה ../images/Emo15.gif

עשרות סרטים, בובות בדמותן, בגדים, נעליים, ערכות לביה"ס, 3 סדרות רגילות וסדרה מצויירת, דיסקים והרשימה עוד ארוכה. סלחו לי, זה הרבה פחות רגיל מכל השאר
כל מה שהן יודעות לעשות ז להתחנחן, וזה ממש משעמם. שתיהן שחקניות גרועות, הסדרות שהן מופיעות בהם הן לילדים קטנים, וחוץ מזה- רואים אותן הרבה יותר מדי בכל מקום. אז כדאי שכל המעריצים של התאומות המטופשות ידעו, שיש גם בני נוער שממש לא סובלים אותן. ב. מהמרכז לעשות ז**
זה מה שאני אעשה לך, אם אני אתקל בך ברחוב
ואם כבר, הן הדבר הכי מטופש, אחריך(ומעריב לנוער)
אני פשוט שונאת אנשים כאלו

Alexis14

New member
סליחה?

לא ממש הבנתי אם התכוונת אליי או למ. מהמרכז. ובעניין ה´סדרות הרגילות´- אני כתבתי סדרות. הם הוסיפו רגילות, אבל לדעתי זה בסדר גמור- הם התכוונו סדרות רגילות, מצולמות ולא מצויירות!

נגה../images/Emo70.gif

אני חושבת שהמכתב שלך ממש יפה
קבלי ח"ח על היוזמה
אני גם חושבת שהילדה הפחדנית (האם היא רשמה את שמה המלא
לא
==פחדנית) שכתבה את המכתב השני צריכה לקרוא שוב את מה שהיא רשמה ולבדוק האם הרמה של המכתב מתאימה לעיתון נוער/לגילה... עכשיו אני נזכרת למה אני כל כך לא אוהבת את מעריב לנוער- (חוץ מזה שלדעתי הוא לא עיתון מעניין) רק מהתגובה שלהם בכתב אפשר לשמוע את הזלזול שלהם למרחקים
הם ענו תשובה כזו מגעילה... הם נשמעים ממש ממורמרים... "אנחנו חושבים שאשפר להפסיק לשלוח מכתבים כאלה" (אני לא זוכרת איך זה בדיוק היה רשום)- מה ז"א
הרי המדור הזה נועד כדי שילדים ישלחו את מה שהם מרגישים
אחרת, תסגרו את הפינה הזו וזהו...

Alexis14

New member
תודה אריאלה..

גם אני די נעלבתי מהתשובה שלהם. בעיקר בגלל שמכתבים על בריטני יש מלא. כל הזמן, בלי הפסקה. הם עיתון לנוער והם צריכים להתייחס במידה שווה לבריטניף לתאומות ולכל אחד אחר, כמו שהם אמרו ´אנחנו מנסים לא לסגוד לאף אחד.´ או משהו כזה.. אבל בעיקרון אני חושבת שמעריב לנוער עיתון יותר טוב מראש1

Alexis14

New member
צה צה צה, כן אני מקפיצה

ויש להקפצה סיבה טובה! צה צה צה, אני מק

ח ז י

New member
היה כתוב גם במעריב לנוער

שבקרוב בימי שבת חוץ מהסידרות שמשודרות עכשיו היה את הסידרה המצוירת שלהן לכן ככל הנראה זה אולסן אקשן כי אין להן סידרה מצוירת אחרת בכל אופן זה בעמוד 79

Alexis14

New member
אה נכון!

כתוב ככה: היסטריה, מתקפת המשובטות. ואז יש כזה פרטים על תקופת הינקות- צער גידול בנות תקופת הילדות- מרי קייט ואשלי מארחות תקופת חטיבת הביניים- טובות השתיים תקופת הביזאר- מרי קייט ואשלי בפעולה!!

למעלה