"מכתבים לגלעד" תערוכה נודדת בחולון

רונה 2346

New member
"מכתבים לגלעד" תערוכה נודדת בחולון

"מכתבים לגלעד" תערוכה נודדת - המבוססת על איורים בעקבות הסיפור שכתב גלעד שליט בגיל 11, "כשהכריש והדג נפגשו לראשונה" התערוכה בבית שטיינברג חולון - נעילה ב- 31/1/09.

../images/Emo124.gif המפגש שהיה אמור להתקיים ב 14.1. נדחה

בוקר טוב........ המפגש שהיה אמור להתקיים ביום רביעי הבא עם עופר בן-דור, ידחה לימים רגועים יותר <אייקון של תפילה> בנתיים, עפרה ואנוכי מזמינות אתכם להצטרף אלינו לבקור בשוק למען סוחרי עוטף עזה שיתקיים ביום שני הקרוב, בהאנגר 11 בנמל תל אביב. שעה מתוכננת 17.00 ,המעונינים יפנו אלי במסר . דרך נוספת לעידוד המורל , הוא משלוח חבילות שי לחיילים . פעילות הנעשית במקביל בפורומים נוספים. לדעתי כדאי להכין חבילות קטנות עם דברי מאפה/ ממתקים. נותרה בעיית שינוע שנצטרך לחשוב עליה. אשמח אם תעלו רעיונות נוספים בנושא המשך יום.......

מנצלשת מצאתי אתר חמוד

יופי של מתכונים באתר פשטני ביתי וחביב כדאי להוסיף למועדפים

נצלוש נוסף לאתר חשוב

למי שעדיין לא שבע את דיווחי התקשורת אתר חדש שפתח דובר צהל ביוטיוב

noa555555

New member
הנה קישור "חביבה על הצלחת" שכן יעלה:

http://www.havivaskitchen.co.il/

נויקוש בחיי שאת ../images/Emo47.gif

תבואי ממוש אני מוכנה לשלם לך באופן פרטי שתתני לי הדרכה על המכשף

noa555555

New member
הבעיה אצלי שאין לדעת מראש

עם הזמנים, כל הבעיות של המשמורן השני שלפעמים מבריז וכאלה, וזה ברגע האחרון. כך שאם זה מתאפשר, אני תמיד מעצבנת אתכן ואומרת "אולי"
אני לא מלכה חחח. אפילו לא נסיכה. סתם שומרת עליך ככה, מהצד, וכל הזמן שם. אפילו אם נראה לפעמים שלא. שלא תחשבי שאני אלופה במחשבים, אני ממש לא. אני פשוט מנסה, טועה, נופלת, מתעצבנת, קמה, ובסוף איכשהו לפעמים גם מצליחה. הנה אתמול למשל , נסיתי לשדרג את המסנג'ר. עשיתי התקנה והכל, לפי הקישור שהגיע אלי במייל. ואז קיבלתי נאדה בעין. לא עובד. להסיר מסנג'ר זה כבר סיפור מההפטרה עם מדריך שאין לי עצבים במיוחד. עשיתי ריסטרט, ניסיתי שוב, בסוף עלה איזה משהו מאתר אחר. התקנתי שוב. הותקן באנגלית. נו טוב, העיקר שיש משהו... גם זה טוב (אמרה הפולניה שכמוני). העיקר שאפשר לקשקש עם אנשי הקשר, אז מה אם הוא מעצבן יותר מאי פעם חחח. בעתיד אפרמט ויבוא לציונה גואל. אלה היו שישים שניות להדגמה על נועה בנבכי המכשף. נאבקת ללא חת
(כך למדתי לעשות מצגות למשל, וזה עלה לי בדם יזע ודמעות והרבה שעות, כי אני חייבת ללמוד הכל לבד בעע). אבל לא מוותרת לגולם הזה. זה לא. אוהבת. נועה

../images/Emo23.gifחברים 12/1 בשעה 17:00 נפגשים,מצטרפים?

מי שמעוניין להצטרף שישלח מסר לשוקולד ונקבע נקודת מפגש נשמח לראותכם. חשוב שנגיע להזדהות עם תושבי הדרום ולרכוש מתוצרת הדרום.

רונה תחנסי ../images/Emo124.gif

צ'מעי מציתי לך אתר חבל"ז נראה לי שמתקיימת שם פעילות מענינת עם "מיטב הנוער" קוראים אותו זמרשת ואני קוראת שהיה להם מופע בעירך הנה תקראי כאן שבוע טוב יקירה

רונה 2346

New member
תודה שוקו, אכן פעילות תרבותית מבורכת בחולון

הייתי אתמול בפתיחת תערוכה של מימי זיו, תושבת העיר חולון. תערוכת הציורים של מימי זיו, אמו של צלם יחידת דובר צה"ל, סמל ליאור זיו ז"ל שנפל בעת תעוד המנהרות ברפיח ב2003 שם התערוכה - "נשברת לרסיסים". התערוכה מוצגת בגלריית המגדלור ביפו. לא היתה עין אחת שלא דמעה - דברי אוצרת התערוכה, האח שדיבר בשם המשפחה והחברים, היו מרגשים מאוד. ציורים עם המון אמירה וצבע אדום - ממליצה מאוד לבקר.

בואו עמנו ליריד סוחרי הדרום ביום ב' בשעה 17

חברים אתם מוזמנים להיפגש עימנו בהאנגר 11 בנמל תל אביב ביריד סוחרי הדרום ולמי שפיספס את הפלייר מצרפת שוב. מה ימכרו ביריד: ביגוד הנעלה מתנות חפצי נוי פרחים ציורים יינות קרמיקה ועוד... וחוץ מזה ששווה להגיע בשביל ההזדהות עם תושבי הדרום.

אם לא אסע בבוקר עם בתי, אצטרף. אני

מבינה שנפגשים ליד ההאנגר? זה אותו אחד שבו עשו את השוק בשנה שעברה?

למעלה