מכתבים למערכת

MARMELAD

New member
מכתבים למערכת ../images/Emo18.gif

מכתב למערכת: אלטון ג´ון מאכזב ! אני אוהבת את השירה, המלים והלחנים של אלטון ג´ון מזה שנים רבות. אולם אחרי ששמעתי אותו מדבר בתוכנית Today Show בקשר לאלבום החדש שלו " הבלדה לילד עם הנעליים האדומות ", על כך שהוא מספר על בחור שמת מאיידס, וההשתלחויות שלו בתקופת נשיאותו של רייגן, בשנות השמונים (אלטון ג´ון אמר שבשנות השמונים רייגן התייחס לאיידס כאל מחלה של הומואים ולא עשה דבר כדי להגן עליהם מפניה, מבחינת חינוך למין בטוח וכו´ - מרמלד), אני לא אקנה יותר את המוזיקה שלו ולא ארגיש אותו הדבר לגביו כאמן. מה קרה ללקיחת אחריות על המעשים שלך ותוצאותיהם? אני נולדתי וגדלתי בסן פרנסיסקו ואוהבת את העיר שלי (סן פרנסיסקו היא בירת הגייז בארה"ב - מרמלד). אבל אני שונאת את גישת ה"אנחנו קדושים" של הקהילה ההומוסקסואלית, וחוסר הכבוד שהם מפגינים כלפי החברה כשהם צועדים בעירום ברחובות, מנפנפים בצורת החיים שלהם, כאילו שצריך להתבייש בהטרוסקסואליות, ואפילו משפילים אנשים שבוחרים בצורת חיים אחרת משלהם (של ההומואים - מרמלד) מארג´ אהרנפורט, בייקרספילד. נילקח מעתון בייקרספילד, אזור מרכזי בסן פרנסיסקו. נו, מה תגידו על זה? בייקרספילד און ליין

טל קר

New member
נגיד שלא עלינו, היא מרחפת.

אני ממש לא מבינה את אלו שמשתמשים בביטוי "מנפנפים בצורת החיים שלהם". כשזוג סטרייטים מתנשק, זה בסדר. כשזוג גייז - הם מנפנפים. כשזוג סטרייטים מתחבק/מתמזמז/מחזיק ידיים זה בסדר. כשזוג גייז- הם מנפנפים. כשזוג סטרייטים מגיע ביחד לאירוע במקום העבודה זה בסדר. כשזוג גייז- הם מנפנפים. כשזוג סטרייטים רוצה להתחתן זה בסדר.כשזוג גייז רוצה להתחתן הם מנפנפים. בקיצור, אני בעד לנפנף את אלו שחושבים שגייז מנפנפים מעצם זה שהם עושים מה שכל סטרייט עושה עם בת הזוג שלו. נ.ב. בקשר למסתובבים בעירום ברחובות, אפשר תמונות?

אופק L

New member
"מסתובבים בעירום" זה הקטע הכי מצחיק

גבר שעיר סטרייט עם אישה וחמישה ילדים שיוריד את החולצה בטיילת בתל אביב ויחשוף רעמה על החזה והכתפיים - הוא אחלה גבר שבעולם גבר חלק, שרירי, שהולך עם בן זוג, יוריד את החולצה בטיילת בתל אביב והופס - הוא חשפן שמסתובב בעירום אפשר לחשוב כבר איזה בגדים מוכרים בקאסטרו-מן (החנות הפופולרית ביותר בקרב הגייז בישראל), והרי אין שם אפילו חולצות רשת או דברים שרומזים על עירום. בנוגע לבחורה שהפסיקה לשמוע את אלטון ג´ון - חבל לי עליה. אלטון מוכר מיליוני דיסקים מסביב לעולם, לפני ואחרי היציאה שלו מהארון. איך אפשר לוותר על מוזיקה שאוהבים רק בגלל זהותו המינית של יוצר העבודה? טוב שזה לא מדד להשמעת שיריה של דנה אינטרנשיונל ברדיו ובאירועים פומביים.

peachy

New member
אלטון ג´ון

אלטון ג´ון הוא בן-אדם מקסים והשיר החדש שלו רק עוד יותר מראה את זה: I WANT LOVE / ELTON JOHN I want love, but it´s impossible A man like me, so irresponsible A man like me is dead in places Other men feel liberated I can´t love, shot full of holes Don´t feel nothing, I just feel cold Don´t feel nothing, just old scars Toughening up around my heart But I want love, just a different kind I want love, won´t break me down Won´t brick me up, won´t fence me in I want a love, that don´t mean a thing That´s the love I want, I want love I want love on my own terms After everything I´ve ever learned Me, I carry too much baggage Oh man I´ve seen so much traffic So bring it on, I´ve been bruised Don´t give me love that´s clean and smooth I´m ready for the rougher stuff No sweet romance, I´ve had enough ועם המוסיקה השיר בכלל מדהים... פויה הומופובים!!!
peachy

למעלה