מכתבים למערכת

green lantern

New member
מכתבים למערכת

כמעט לכל עיתון קומיקס יש בסוף מה שנקרא מכתבים למערכת (אני הכי אוהב את השמות שDC נותנים להם) טוב.. אולי חוץ מלטופ קאוו כי הם שמים פרסומות בסוף.. אבל בעיקרון זה מה שקורה... אז מי מכם שלח היי פעם מכתב למכתבים למערכת למה, באיזה נושא וכמובן לאיזה עיתון... אני מן הסתם שלחתי לRING SIDE המכתבים למערכת של GL בתגובה למכתב שנשלח אליהם שנה שעברה או לפני שנתיים(גיליון 120) בקשר למישהו שרצה חולצה עם הסמל של איפיגי (הרשע המועדף עליי) ושאלתי אם אפשר עדיין להזמין חולצות עם ציורים של הבחור עם הטבעת הירוקה... טרם קיבלתי תשובה (אני חושב שהם טרם קיבלו את המכתב). הנה דיון,שארקי וזה רק הראשון...

ויאגרה

New member
אוקיי...

פעם, באתר של מארוול, היה איזשהו מדור או משהו בסגנון שבו ערכו ראיונות עם יוצרים, סיפרו על דברים שיתפרסמו בעתיד וענו על שאלות ואי מיילים של קוראים. כשהייתי צעיר ומושפע, כתבתי להם מכתב שממש התלהבתי מזה שלמארוול יש גיבורה ישראלית (Sabra,למיקרה ומישהו לא יודע) ושכדאי שהיא תצטרף לאוונג´רז או משהו כזה...לא ממש גאה בזיוני שכל שכתבתי שם.

The Crusader

New member
sabra?

cess ce se או בתרגום חופשי what the fu-bipppp לא ברצינות מי זו סברה?

illustrator

New member
Sabra

רות בן-שרף, או משהו כזה... סוכנת (לשעבר?!) של המוסד. היא מוטציה, אם אני לא טועה. הופיעה לראשונה בחוברת של The Incredible Hulk.

Druyanizem

New member
ואללה?

לא ידעתי שיש גיבורה יהודיה... חחחחחח... איזה קטע.....

byron

New member
פעם אחרונה שראיתי אותה...

לפני שנתיים באקס מן היא הופיעה כאורחת בפרקים שדנו בג´וזף והיה לה מידע עליו אם כבר מזכירים את ישראל אז באקס מן 40+ לא זוכר מדויק מיד לפני aol קבוצה חוזרת לשנות השישים כשקסווייר ואריק מגנוס היו בחיפה ובישופ יושב בבית קפה בחיפה וקורא בעיתון יעני מעריב או ידיעות ומי ששם לב רואה שהכותרות מדברות על ביקור קלינטון בארץ בקשר להסכם השלום עם ירדן הם הקדימו את זמנם באיזה שלושים שנה

באותו עניין- עצומה למען סדרה לסברה

הינכם מוזמנים לחתום על עצומה הקוראת לחברת הקומיקס מארוול לתת לסופר גיבורה הישראלית סברה סידרה משל עצמה. אם הינכם מסכימים לנוסח ההודעה, אנא חיתמו עליה. אשמח אם תפיצו את דבר קיום העצומה הלאה. לחץ ציבורי עזר בעבר והביא להוצאת חוברות עפ"י דרישת הקהל. עיזרו למוראל הישראלי- חיתמו על העצומה. בתודה מראש, ניר

Druyanizem

New member
נו בטח...

בזכות sabra (ושתילה?) יהייה שלום בין הפלשתינים והישראלים.... וגם יהייה שיוויון זכויות!!! sabara לראשות הממשלה!!!

illustrator

New member
ןבכן....

כתבתי פעם למארוול על כל הטעויות ואי התאמות שצצו באקס-מן לאחר שכריס קלרמונט עזב. הם לא טרחו להגיב.....

ויאגרה

New member
כל מיני...

הוא מסר ד"ש לישראל ואמר שאין תוכניות שהסברה הזו תצטרף לאוונג´רז... שאלתי גם איזה דמויות של מארוול הן של יהודים, והוא הזכיר את שאדוקט מהאקס מן וג´אסטיס מהאוונג´רז.

HackMachine

New member
אני מתפלא...

... שהמגן דוויד שעל הראש שלה הוא לא צהוב
בכל מקרה.. מה הקטע? מה צריך להדגיש שהיא יהודיה?.. זה יראה לי מוזר. מה היא בכלל עושה? היא בטח שולטת במחשבות של אנשים וגורמת להם לחשוב שאסור לחטט באף בשבת

למעלה