מכתב אהבה עם סיום לא ידוע

מכתב אהבה עם סיום לא ידוע

אוהבת אותך כמו שלא ידעתי שאפשר כמו אש נתצת או כמו גל שמתרסק לאיטו ונשבר. אין קץ להמשכיות הזאת ואני סובבת סביב נשמתך. האם כך זה אמור להיות?למה לא יכל להיות אחרת?אנו כ"כ שונים ועם זאת הכי קרובים שניתן להיות. למה לא יכולת לגדול פה נשען על הערכים והנורמות שעליהם גדלתי תוך צפיה בטלוויזיה ביום שבת בבוקר? או למה אני לא התחנכתי בצל יהדות ושמירת ערכים המקודשים והמובנים מאליו בשבילך? המון ימים של דמעות מרות-מתוקות כי כל רגע איתך זה רגע של אושר אין סופי הממלא אותי מבפנים. אתה מדגיש את העובדה שאם הייתי דתיה אז היית מציע לי נישואים ממזמן אבל עם זאת אתה עוד מקווה שאני אשתנה. אני אובדת עצות ומעמסה כבדה וקשה רובצת עליי ולא מניחה. אני אוהבת אותך כמו שלא אהבתי וכמו שלא אהב עוד לעולם. זהו הרגע כמעט מגיע,אני ממתינה בנשימה עצורה ומפוחדת,ניסיתי להתעלם אך לא אוכל עוד להתכחש לאמת. מה עושים עכשיו???

ה מוזה

New member
מה עושים ? הולכים בעקבות ה -../images/Emo23.gif

"..ודבק איש באשתו ".. אם סבורה את וחשה בכל נימי נשמתך שהוא נשמתך התאומה , שהוא האיש עימו תרצי לחלוק את ימייך ולילותייך . דבקי בו . עולם היהדות הוא עולם קסום מלא ערכים ואור לנשמה .. אולי אף תגלי על עצמך דברים שלא ידעת שקיימים בך .. נכון , לנטוש דרך ישנה ומוכרת זה מפחיד .. לעלות על דרך חדשה ולא מוכרת מפחיד - אך בדרך החדשה לא תהיי לבד .. בוא יהיה שם לצידך תומך באהבה .. ומה יש לך להפסיד? יש לך רווח נקי ..אהבה ודרך חיים חדשה. אם תבחרי אחרת תפסידי ..את ליבך הלא כן? "אני אוהבת אותך כמו שלא אהבתי וכמו שלא אהב עוד לעולם. " הנסיך הקטן אף אמר " אם מישהו אוהב פרח אחד ויחיד שאין שני לו בכל מיליוני הכוכבים , הריהו מאושר אף בהסתכלו בכוכבים .." שמרי על הפרח המיוחד שלך - כי הוא נשלח אליך במיוחד. בהצלחה

פומלה1

New member
זה לא פשוט כמו שכתבת מוזה יקרה...

מנסיון אני כותבת, ההודעה לנסיך הקטן הוציאה לי את המילים מהפה... אני מתלבטת כבר חודשים מה לעשות.... אם לחתוך ולוותר, או להמשיך בהרגשה הטובה כל כך מצד אחד והמרירה כל כך מצד שני.... אין פתרון לעניין, כל צד צריך ללכת לקראת השני ולו במעט, כך אני מאמינה, ההחלטה קשה מנשוא, במיוחד בגלל המחיר שהיא עלולה לגבות בעקבותיה.. אני מחזקת את ידייך, את ידיי, לימים טובים מאושרים ולשלמות הנכספת... אני שאוהבת מאוד

למעלה