מכתב אהבה

hype8279

New member
מכתב אהבה

היי **** אני יודע שאנחנו הולכים לדבר, ואני יודע שזה לא הולך להיות קל לי, אני (כמו שאת הרי יודעת) בדרך כלל מתבטא בבהירות ובקלות אבל כל פעם שאני מולך דברים שכל כך ברורים לי – לא יוצאים כמו שצריך במקרה הטוב, ולא יוצאים נקודה במקרה הפחות טוב. ככה עכשיו לפחות אני כותב כשרק המסך בוהה בי, ותמיד יש את האופציה שבסוף אני אשפוך הכול ולא אשלח, מה שכנראה לא קרה אם את קוראת את זה עכשיו... אז אחרי ההקדמה הארוכה הזו, אולי כדאי שאני אספר לך קצת מה אני מרגיש ? קשה לי להאמין שלא הרגשת בזה בכלל, קשה לי להאמין שזה לא היה שקוף, ובכל זאת, הנה אני חושב שלא עבר יום מאז שאני מכיר אותך שלא עברת לרגע אצלי בראש, האמת, שלאחרונה זה לא היה רק לרגע... (די למחשבות המלוכלכות שלך, מדובר על משהו נקי ויפה – אם תתנהגי יפה אולי אספר לך על מה המחשבה) אז בן אדם הולך לישון כבר חמישה חודשים עם מחשבה אחת וקם בבוקר לאותה אחת, ומה ? מה הלאה ? לאחרונה החלטתי שבמינימום זה לא פייר כלפייך שאני מרגיש ככה אלייך ואת לא יודעת. כן, אני יודע, את יוצאת עם מישהו. כן, אני יודע, אין טיימינג רע מזה. וכן, אני הכי יודע, שכנראה אין ממש טיימינג טוב לספר למישהי שאתה מאוהב בה בלי לדעת מה תהיה התגובה. אבל את חייבת לדעת, בכל זאת, זה לא משהו פשוט אצלי, אפילו לא שכיח במיוחד, שאני ככה : א. מרגיש כל כך חזק כלפי מישהי, ב. שאני הולך ומספר לה למרות שאני לא יודע מה הולך לקרות. ממש לא פשוט. ואת באמת כל כך יפה, מבפנים החוצה, כל כך מלאה טוב ומדהימות, שזה קצת מפחיד, יש משהו באור שאת מפזרת שהוא לעיתים מאיים, הרי מי יכול להיות מספיק טוב לך, מספיק מגיע. הופ. קראתי מהתחלה וגיליתי שאני עובר בין מה שאני הולך להגיד אבל לא אומר לבין מחמאות קצת מפחידות. אז אולי אין לי משהו מדויק וברור לספר לך, אולי כל מה שכתבתי עד עכשיו זו הקדמה לשיחה שאנחנו באמת צריכים לנהל, ואולי רק ההקדמה הזו הייתה קשה לי מדי לספר לך פנים מול פנים. אני חושב שאפסיק להשתטות לבנתיים, (והרגע מחקתי משהו בפעם הראשונה) (ובסוף לא אמרתי לך מה המחשבה) (באמת יש לנו על מה לדבר)

מרייו

New member
הייתי מבקש לדעת(לא סתם) מה נסגר??

הייתי מבקש לדעת מה נסגר בסוף לא סתם כי אולי זה יעזור לי (מקרה דומה) תודה רבה

דעתי, אתה סתם נדחף.

בין אם אתה מאוהב בה ובין אם לא, זה מאד גס לדעתי לנקוט בגישה של "חבר זה לא קיר". כי חבר זה דווקא כן קיר. ולמה להעמיד מכשולים בפני עיוור?! עדיף לכל הצדדים שתשמור את זה בבטן, גם אם אתה מאוהב- אם היא לא לבד זה הרי לא באמת ישנה משהו. גם המשפט הזה: "אני הכי יודע, שכנראה אין ממש טיימינג טוב לספר למישהי שאתה מאוהב בה בלי לדעת מה תהיה התגובה" נותן לך תירוץ, אבל הוא ממש לא מדויק- כל טיימינג עדיף, ובכל טיימינג אחר שתבחר- יש סיכוי גבוה יותר לא לקבל דחיה. בינתיים, כל עוד יש לה חבר, אתה סתם בוחש בקלחת, עושה גלים רגשיים אצל כל הנוגעים בדבר- וגם חוצ מהקלה רגעית שתיעלם שניות אחדות אח"כ- שום דבר טוב לא יצא לך מזה. אתה רוצה בחורה שמוותרת על החבר שלה רק בגלל שמישהו אחר אמר לה שהוא מעוניין?

ד נ י ת3

New member
פעם חשבתי כמוך.

סוג של התנהגות אצילית - לשמור את האהבה שלו לעצמו ולתת לה להיות עם אחר. היום אני חושבת אחרת. אולי זה הצ'אנס האחרון. אולי היא לא מעזה להראות את מה שהיא מרגישה כלפיו, ושניהם יפספסו. אני דווקא חושבת שכדאי שילך על זה וינסה. זה רק חבר. היא כנראה רק בהתחלה של מערכת היחסים. ואם היא לא בעניין שלו - הרי שלא נגרם נזק. אם יגרם נזק - היא רצתה אותו מלכתחילה. ולך, כותב ההודעה - לך על זה. לא טוב לשמור דברים בפנים. אל תוותר על בחורה שאתה כ"כ אוהב. בהצלחה

למעלה