מכתב אחרון

seaגל

New member
מכתב אחרון

מכתב אחרון בבית הזה שביקרתי לו פעם אחר פעם ברגעי קומי ברגעי חרדה ברגעי בדידות כשלא היה למי לפנות אלא לבקבוק בלבד.... בית חם שלא פעם חיבק אותי כגופי רעד בית חם שנתן לי כתף להשען עלייה ולהוריד דמעה.... בית חם שקולו נדם מרגישה שהבית נסגר ועצוב לי על כך רוצה רק לומר תודה לברבורה שהייתה ותמיד תיהיה חלק מחיי תודה לאנשים שהיו והגיבו חיבקו ותמכו... מקווה שאולי בהמשך אמצא כאן שוב מקום להיות כמו שאני גם כשאני חלשה גם כשאני חזקה תודה.

יעל :-)

New member
../images/Emo142.gif

קראתי את מכתבך כאשר פורסם ותהיתי הרבה אם להגיב. אכן נראה שהבית נסגר... ועצוב. אפילו לא ממש יודעת אם יש מי שיקרא. אף פעם לא ממש הרגשתי חלק מהבית הזה, אבל חמימותו משכה אותי אליו. מעגל של אנשים שהיו פה אחד עם ובשביל השני ותמיד נתנו חום ותמיכה. עדיין מציצה פה מדי פעם ועצוב לי מאוד שיש אנשים שכן זקוקים לבית שכזה וקולו נדם ואיננו כפי שהיה. מקווה שאנשים ימשיכו להיות, לחבק ולתמוך גם אלו שבחייך, וגם אלו שבעתיד יהיו פה. אולי עוד יום יגיע ותפתח פה שוב הדלת בבית לאותם אנשים שזקוקים לו והוא יפיץ אור, חום ותמיכה לסביבה. וכולי תקווה, שאם עתידה את לבקר פה בהמשך את תהיי מאלו החזקים שמושיטים יד לעזרה.
ואכן מגיעה תודה לכל אלו שהיו ולקחו חלק ועל כן, גם לך מגיעה התודה.

למעלה