מכתב אישי ליאיר לפיד

nwa1234

New member
אני לא סובל את יאיר לפיד

הוא בן אדם שחצן שחושב שהוא משהו מיוחד, אבל מה ,הסדרה הזו היא באמת סדרה טובה ומעניינת. אתם זוכרים את נאור-דני גבע מהסדרה תיק סגור?

oriel29

New member
מכתב אישי ליאיר לפיד

יאיר לפיד היקר התאכזבתי מאד מהפרק של אתמול,אך הסימנים החלו להופיע כבר בפרקים הקודמים. לצערי יש תחושה חזקה שכל הבנות בסדרה הן מפתות פוטנציאליות וכל תפקידן הוא ללכת עם מחשוף נדיב (שלא סביר בעליל לאור תפקידן), להתקרב באופן בוטה למרחב האישי של הגברים בסדרה,ולשאול אותן שאלות "מביכות". מצד שני, גם הבנים לא טומנים ידם בצלחת ומפנטזים על הבחורות יותר מכפי שהם דואגים לבטחון המדינה - אך שוב - קשה לי להאשים אותם שכן גם אני, ואני בחורה, לא יכולתי להסיר את עיני מהציצי החמודים של כל השחקניות. האם המסר הוא שכל הבנות זונות? כי פשוט זה משפט שגם אמרה אתמול מישהי מהן... במקרה? אין מקרים בתסריט כל כך מוקפד. הגיוני שכמה דמויות יפלרטטו אחת עם השניה - אבל מדוע כולם כולם צריכים לפלרטט מבוקר עד ערב? האם כך אתה מדמיין את מסדרונות השב"כ? ואם לפלרטט למה בצורה כה בנאלית ו(סליחה על המילה הנדושה:) שוביניסטית? בתור מי שמחשופיה אינם נדיבים, אני בכל אופן, נפגעתי באופן אישי.

friman

New member
הסידרה משעממת בגלל

מצולמת במקום אחד מטר על מטר מדברים יותר על נושים אישיים כשהנושאה מוזכר פה ושם היה צריך להוסיף אקשן פעולה קטן עם צילומי חוץ .לסיכום משעמם הרבה סידרות ותוכניות הורדו אחרי 5 הופעות וכאן יש פחות התענינות אפילו.

vitamin P

New member
הסדרה

לדעתי הסדרה רצתה צעקה וזעקה להיות סדרה יפה ומדהימה עם אקשן מתח וצילומי חוץ... אבל מישהו ניסה לשמור עליה חזק חזק כדי שתישאר סדרה מתפלספת עם כל מיני הגיגים שונים של כל מיני אנשים בעיקר דרמה טלנובלית שכזאת
. . . . . לא נורא.....

gladys

New member
אני מסכימה

oriel שלום אני מסכימה אתך במאה אחוז כתבתי על זה אתמול כי זה היה ממש צורם - גם אם רוצים להכניס לתסריט סקספיל ופיקנטריה הדרך הבוטה שכל הנשים מפלרטטות ,לובשות מחשופים נדיבים ולא מצליחות לחעביר מסמך לגבר בלי הערה סקסיסטית (כך כל הנשים בסדרה בלי יוצא מן הכלל)הופך את הנשים לשבלונה מגעילה ומציג את הגברים כקובץ של מטומטמים ... אשמח לקבל תגובה דווקא מגבר

למעלה