מכתב אליך...

מכתב אליך...

אני יושבת פה, מול המסך הבוהק. העיניים דומעות, ולא רק בגלל אור המחשב. רק אתמול הרגשתי כל כך מאושרת, כל כך שלמה. והיום שואלים אותי מדוע נפלו פניי (בחיי שהשתמשו במושג הזה). שונאת את זה שיש לגורמים חיצוניים כזו השפעה עלי, שמחה אמורה להיות דבר בלתי תלוי. ובכל זאת, עכשיו, לאחר שהצלחת לשבור את את כל החומות שבניתי סביבי, אני חשופה כמעט לחלוטין. וכל מכה כואבת יותר. הרבה יותר. אז אתה תוהה לעצמך אם אני שווה את זה, זה הדיון שלך עם עצמך עכשיו. ואני? אני מחכה לתשובה. פתטי, כבר אמרנו? אבל אני באמת אוהבת אותך, ובאמת שחושבת שאתה מיוחד, ויודעת שכשאתה אומר שזה הדדי אתה מתכוון לזה. השאלה היא עד כמה... נדמה שאתה מנסה "להחזיר" לי על משהו שלדעתי כלל לא עשיתי. וגם אם כן, כיצד אני תמיד יודעת לסלוח ולעבור הלאה ואתה לא? כן,נכון. המציאות שונה. אבל עד כמה שונה? דברנו על לבלות את שארית חיינו יחד,על התחנה האחרונה. ועכשיו אתה פוחד להיפגע שוב. לא מוכן "לחכות לפעם הבאה". כי אתה בטוח שזו תבוא. לא חשבתי שאהיה מאלו שבוכות בגלל זוגיות, ופתאום זה ממלא אותי כה חזק, שאני תוהה שאם לא על זה, אז על מה בחיים האישיים, כן? נהיית חלק ממני, והמחשבה שחלק ממני יעזוב אותי, קשה. מאוד קשה. יש לי כ"כ הרבה מילים, והן כאילו מיותרות. לפחות בעיניך. אם אתה כ"כ אוהב, אז למה זה צריך להיות כואב? וכיצד אתה מסוגל לחשוב על להיפרד כי מפחדים...? אם לא היית מכירה אותך יותר טוב, הייתי חושבת שזה תירוץ, אבל זו הבעיה, שזה לא. כבר הכרנו את המשפחות, את החברים, אחד/ת את השני/ה. כולם יודעים עלינו, חוץ מאיתנו? כן.אני רוצה להיות ביחד. אבל אם זה לא מה שטוב לך, אז מה עשינו בזה? נדמה שאתה מצפה למושלמות, ולמרות שאתה כ"כ חכם, אתה לא מבין שהיא לא קיימת. מה גם שהוצאת את מלוא הסבלנות שלך על האחרות, ואז באתי אני. אני לא רוצה לרדוף אחריך, זה מגעיל אותי, ובכל זאת זה מה שאני מוצאת את עצמי עושה כל פעם מחדש. לא אוהבת את עצמי יותר מדי כרגע, רוצה לא לאהוב אותך, אבל יודעת שכן. כל המילים שבעולם מתנקזות לדבר אחד, והוא הכאב שאני מרגישה עכשיו. למה...?

אגב,

אני מקווה שברור שזה מופנה למישהו אמיתי, אבל שלא נתתי לו לקרוא את זה,כן? ותראו כמו אירוני זה, שגם הקטע למעלה וגם הקטע שפרסמתי אתמול(הסיפור), שניהם כתובים על אותו אדם. יש קטעים כאלו בחיים,הא? שעוברים מקיצוניות לקיצוניות. ~נושמת קצת~

יתרה מזאת...

אתמול היה לנו משבר קטן(פשוט פצפון~צינית~), וכאב לי כ"כ, אז התיישבתי מול המחשב והתחלתי לכתוב. לא תכננתי מראש, לא תיקנתי כשסיימתי-מה שהיה זה מה שנכתב. לשמחתי, האהבה לא נכזבת, נכון לעכשיו לפחות, ונקווה שגם אף פעם. אבל כמו בכל קשר, יש רגעים כאלו... יום נהדר לכולכם, ותודה. טיפה בים.

ועוד קטע שנכתב...

מעניין לאיזו מציאות תקשרו אותו, אם בכלל. קצת מתחושות של חורף ערפילי עננים מטיילים לאורך קו האופק. במקום אחד טיפת גשם, בשני דמעה. האש הבוערת מחממת, גם השמיכה, אך אני רועדת מקור ללא חיבוקך. הים סוער,הקצף נוגע-לא נוגע בחול הבהיר, כך גם מילותיך. שלולית של געגוע, לא הצלחתי לקפץ מעליה. אני נרטבת. ממך.

"אחלה קטע"?

אווווקי... אני לא חושבת שאפשר לענות על כזו שאלה. יש רגעים שאני חושבת שאני, יש רגעים שאני מפחדת כי אני רואה כמה הוא אוהב ואני לא בטוחה שאני אוכל להגיע לרמה הזו... אבל הקשר, והאהבה-בבניה, וזה נהדר. מה שכן, אולי זה יענה על שאלתך, לפחות חלקית- אני סבורה שהאהבה שלנו שונה. הווי אומר- אני, שניכוותי פחות מענייני זוגיות (לצורך העניין, כמעט ולא נכוותי בכלל- זה הקשר הרציני הראשון שלי), יכולה להתמסר יותר בקלות, כאשר ההתמסרות מלווה בפחות פחדים וחששות. הם קיימים, אך אין מה להשוותם לחששות שקיימים מתוך נסיון. לכן, קשה לו יותר להתמסר, בגלל הניסיון. אבל עם הזמן אפשר לראות איך הוא נותן לעצמו להעמיק את הרגשות והנכונות לתת ולהתמסר. את הקטע על החורף לא כתבתי בעקבות פרידה נפשית- רק זו הפיזית. היו כמה ימים שידעתי שלא נוכל להתראות, וכך הוא נכתב. דווקא בשיא האידליה הרגשית. אתם גם שומעים רק צד אחד, ואני לא מדברת עלי או עליו, אלא על צד הכאב. כשהכאב יוצא הוא הרבה יותר חד ומשמעותי לקורא- מהאושר. בהחלט טוב לנו ביחד, אני רק מקווה שזה ישאר ככה.

אני פשוט

מצטערת.

למעלה