מכתב בבקבוק.....

ה מוזה

New member
מכתב בבקבוק.....

על חוף זהוב ..בתולי שרגל אדם לא דרכה בו לא השאירה פסיעות בחול.. הים הגיש בקבוק ..הניח אותו ברכות על חול חם וזהוב הגלים ליטפו את הבקבוק כמו אומרים לו דברי פרידה .. זמן רב היה בקרבם..שנים חובק אותו הים .סערות וסופות גאות ושפל עברו וחלפו עול השנים והסופות נראה היטב על הבקבוק ..הוא כבר לא היה שקוף מעט עמום וחסר ברק..שכבת ירוקת כיסתה את חמוקיו מסע של שנים תם ונשלם על חוף זהוב אי שם .. קרני שמש ראשונות מגיחות מבעד לענן..מלטפות באורן את הבקבוק המותש.. שרוע לו שם עטוף בחול החם ..מתענג על המגע החם... נכנע לחמימות ..נכנע לשלווה באהבה ..כה חסרה לו בנדודיו רעד קל עובר בבקבוק..החול נרעד ושקע מעט תחתיו.. יד רכה הרימה אותו ..הביטה בו בסקרנות ובעינייה תמיהה ילדת חלומות ..פסעה בחול מותירה פסיעות רכות אחריה .. מרחוק ראתה דבר מה ..שונה ולא מוכר.. בתחילה חששה...לשלוח את ידה ..אך הבקבוק שבה את ליבה כי באותה השניה שרכנה אליו קרן שמש נשברה בתוכו והיא יכלה לראות בו את הקשת שבענן.. כל צבעי הקשת בתוכו.. הבקבוק שבה את ליבה ...למרות שהיה עמום ונראה עייף מהמסע בין גלי הים היא ראתה מעבר לחומת הזכוכית..בתוך הבקבוק מונח היה מכתב.. ביד רועדת..בעדינות וברכות כמו ליטוף.. הסירה ממנו את החותם שננעל ונסגר לפני שנים כמו רבות ובידה מונח.. דף נייר מגולגל..צהוב ומעופש עול השנים והזמן בו ניכר.. גילגלה הנייר...ליבה פועם בקרבה .. חששה ...שמא פלשה ושמא עיניה יראו דבר מה שלא לה מיועד שמא ידיה יגעו בדבר מה שלא נועד עבורה .. ליבה לחש לה .."ילדה הקשיבי לרוחות הים שהביאוהו לחופייך בבטחה" מולה נגלה...דף נייר חלק שלוש מילים בלבד נרשמו עליו... אני אוהב אותך ... בקבוק שהגיע לחוף מבטחים..מכתב שמצא יד חמה ותמימה .. שם בין חולות זהובים..ילדה אחת מחייכת לה . מוקדש לך... שהגעת אל חופי עם כל אהבתי

ק פ ק א

New member
בראשית היה לי שמש......./images/Emo20.gif

אין לי מה לומר.....פשוט מקסים, נכתב עם המון רגש

יפיפיה... נותרתי פעורת פה

מעוצמת מילותייך, והעדינות שבהן. כמו ניצוצות של קסם, פיזרת כאן, יקרה.

למעלה