מכתב בשידור חי לאלו שלא מבינים אותי

Y A E LY

New member
מכתב בשידור חי לאלו שלא מבינים אותי

מי המציא את החיים? מי נתן לי את החיים- שיבוא גם לקחת!!! למה לכולם הכל יוצא כל כך טוב ורק אצלי הכל כל כך דפוק? למה הכל כל כך קשה למה החיים?!? כל מה שביקשתי הוא אהבה מעולם לא נתתם לעולם לא תתנו. תמיד רציתי להיות אחת כמו כולם- אבל תמיד ההיתי שונה "מצורעת". אולי זה פשוט כי נולדתי ככה- ילדה עם תוית. תוית של- פגום עליה! אינני רוצה להיות פגומה אינני רוצה להיות שונה. אבל איך אוכל להתנהג כאחד האדם כשאלי מתנהגים כאחד הבהמה?!? הצורך הבסיסי שלי הוא אהבה אחרי כן יש לי כמובן את הרצון לקבל יחס שווה, חום, הבנה, כבוד.. אבל מה כל אלו לעומת אהבה. לא מעולם לא דרשתי יותר מדי. ואולי זו הבעיה? לא דרשתי ולכן לא אקבל?!? ואותי תמיד לימדו שמתנות לא מבקשים. כשמגיע לך-> מקבלים. ואני ינני רוצה כסף, בגדים או מתנות חומריות. כל מה שביקשתי וזו תהיה בשבילי המתנה הכי גדולה זה אהבה!!! אולי פשוט לא מגיע לי? אולי אני באמת לא שווה את זה? כנראה שמי שתמיד מעניק לעולם לא מקבל. מי שתמיד מעניק, כשהוא פעם אחת לא מקבל הוא לא בסדר. אז כועסים עליו, כי הוא פתאום הפסיק והתחיל לדאוג לעצמו. אבל- מה זה בסדר? לא היה לי יום אחד בחיים בו הרגשתי מאושרת, בו ידעתי שטוב לי עם עצמי בו אהבתי את עצמי את החיים. ולמרות זאת עשיתי הרבה השתמשתי במיטב היכולת להעניק אהבה לאחרים- זו ממש היטה המטרה שלי. אבל גם הארי החזק בעולם זקוק לחיזוקים. זקוק ל"דלק שלו"- המנוע שיתן לו ת הכוח להמשיך. במקרה שלי זו אהבה. לא אינני רוצה אהבה רומנטית- כל מה שביקשתי זה שאני אדע שיש לי תמיד מישהו שאני אצלו בלב!!! לכן- אתם לא מבינים אותי- לא יודעים למה השתנתי! תמיד חשבתם שי לי את הכל- אבל אין לי כלום. אני מתה שמתהלכת חיים. העברתי עוד יום בתקווה בתקווה שמחר אני כבר לא, לא אצטרך להעביר את היום המת שלי בחיים.

ה מוזה

New member
יעלי .................

זה שנתן לך חיים לא לחינם ולא בטעות עשה זאת . עם הזמן תגלי שממציא החיים הביא אותך לכאן למטרה מסוימת .. ואיך נדע מה זה טוב אם לא נחווה קשה איך נדע מה זה אושר אם לא נחווה עצב .. כל שתתני הוא שתקבלי לא מתוזמן בשעון או מתוקצב במאזניים אך כל עוד תתני אהבה אהבה תשלח אליך בחזרה .. ללא דרישה , ללא תנאים .. אין אדם דומה לרעהו ומכאן שאינך שונה או פגומה כי אם מיוחדת שאין שניה לה בעולם כולו הביטי כך על עצמך וכך יביטו בך אחרים ניחנת במתנה מתנת האמפטיה ונתינת אהבה מין מתנה קסומה היא כי ככל שמרבים להשתמש בה המצברים מתמלאים מעצם הנתינה . ויש לך ..יש לך המון .. יש לך אותך ובבוא הזמן יגיע אותו מישהו שתמיד תהיי אצלו בלב ... אך עד שזה יקרה .. תחיי כל יום בהתכוננות לרגע המופלא הזה ..שבו מישהו ינצור אותך בליבו .. אין לי ספק כלל וכלל שיום זה קרוב יותר ממה שתוכלי לתאר לך .

יעלי ../images/Emo124.gifאני אוהבת אותך../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך עם הסערות שבתוכך עם העצב שנופל עלייך מדי פעם. אני מעריכה אותך על המאמץ שאת עושה לתת אהבה ולקבל אהבה. אני מתלהבת ממך מהיצרתיות הגדולה מהכישורים הרבים. אני מקנאה בך בנמרצות שאת מפגינה וההספק האדיר. אני כואבת איתך צוחקת איתך ומתגעגעת אלייך אין פעם שפניתי אלייך שלא ניסית לעזור לי לפתור את השאלה. לרוב הצלחת בעצמך לתת את התשובה וגם שלא ידעת הפנית אותי למקורות אחרים. בקיצור מה עוד אפשר לבקש מילדה שהיא אישה בת 14.5. מי שלא רואה את כל הדברים האלה בך הוא המפסיד הגדול. ואני הרווחתי בגדול כי יש ימים שגם לי קשה אני נזכרת בך,שואבת ממך כוח ופתאום נהיה לי קל כלכך. ויש ימים שאני עצובה ואני נזכרת בקונצים שאנחנו עושים מאחורי הקלעים שאף אחד לא יודיע עליהם רק את ואני, ופתאום עולה לי חיוך ואז שואלים אותי למה את צוחקת? ואני אומרת-סתם... והם לא יודעים שאני בכלל לא איתם אלא איתך. את גם מלמדת אותי כלכך הרבה בלי שאת יודעת בכלל! כן הייתי איתך בפורום "ספרות ושירה"וקראתי את כל התגובות של כולם. את עלית על כולם,הבאת לי תקצירים על ספרים הכי טובים. המלצת בחום ופירוט רב על הספרים המומלצים. שאלת שאלות מעניינות את הסופרים האורחים. ולפעמים אפילו בידרת אותי עם כל ההערות הממזריות שלך. הייתי איתך בפורום "אומנות",התרשמתי מהרישומים שלך,נדהמתי מכמות הידע שלך וגם באותה הזדמנות נהניתי מעבודות של אחרים. לפעמים את מפנה אותי,לפעמים אני פוגשת אותך במקרה ואני אומרת לעצמי,איפה שיעלי נמצאת כדאי להישאר,תמיד מעניין שם. תראי מה את עושה לי ילדה ואת אפילו לא יודעת,זה מה שעושים אנשים טובים, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לשאוף,להשאיר חותמת אהבה בכל מקום שאנחנו נקלעים. תראי מה קורה לי ילדה,כבר בתבתי לך מכתב שלם ואת רק בת 14.5 והיד עוד נטויה. יעלי תאהבי את עצמך כי את ממש ממש מיוחדת במינה. אני אסיים בברכה שאלוהים יתן לך אהבה ושלווה שאת כלכך מייחלת לה. ממני שאוהבת כלכך מכל ה
וואלה יצא לי מכתב עם חתימה
אין אחד/אחת שסובב אותי לאחרונה שלא שמע על יעלי שלי

dril

New member
יעלי

אני לא כל כך טוב בתגובות, אז העתקתי לך שיר מוכן שאת מכירה ויכול להיות שגם הופיע פה בפורום. ואחרי התגובה של אישה אורחת, זה נראה כל כך מעט. יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כל-כך יש אי שם אז אל תבכי הלילה ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את עינך שואל לאן ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי אז הנה אני שלך שלך, מזמן שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר השחר מחכה כבר מעבר לפינה השמש מסתובבת עכשיו לעוד תנומה אני מסתכל על פנייך את חלומך מלטפת קרן אור, קטנה יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם

r o n i1

New member
יעל........

אני מוכנה לתת לך אהבה ואושר אין סופי. אם רק תרצי אני פה בשבילך........... רוני

נפש הים

New member
מי שמעניק

בסוף כן מקבל! מקבל יותר ממה שיכול היה לתאר לעצמו שניתן לקבל. יעלי, תחשבי לבד למה את רק נותנת?. אולי כי את משדרת שאת חזקה, שאת לא זקוקה- אולי כך הסביבה רואה אותך? אולי כך את רוצה גם שיראו אותך- כחזקה. ואז לעיתים כשאת רוצה להיות חלשה, להרגיש קצת ממה שאת מעניקה לסביבה, אין אף אחד בנמצא? ואולי- ישנם אנשים בנמצא, שמעניקים לך אהבה, אבל היא פשוט שונה ממה שאת מעניקה. היא לא תואמת את מה שאת מגדירה כ´אהבה´. זה לא אומר שהם לא נותנים כפי יכולתם, זה לא אומר שהם אוהבים פחות, זו ´אהבה´ בהגדרה שונה ממך שאת מכירה, אבל היא קיימת, אולי את פשוט לא מצליחה לזהות אותה? אם תבחני את מי שאת, כמו שאת יודעת היטב לבחון מצבים ואנשים, תדעי לבד שאי אפשר שלא לאהוב אותך- כי את מיוחדת, לא ´מצורעת´ כפי שבחרת להגדיר(הגדרה מעוותת בעיניי). את מיוחדת!- ברגע שתכירי בזאת, תצליחי לראות את האהבה שכולם מעניקים לך ואפילו לא תצטרכי להרכיב משקפיים ורודות לשם כך. שולחת לך המון אהבה, נפש הים.

Y A E LY

New member
ריגשתם אותי

על אחד בדרכו שלו ריגש אותי. במכתבה של אישה אורחת ממש בכיתי, בשיר יש אי שם המשכת לבכות. הסכמתי עם כל מילה שאמרתם- עם כל אחד ואחד מכם אבלל למרות כל זאת קשה לי להמשיך הלאה ולחשוב מתי אני אקבל את האהבה כמו זאני רוצה- מתי אני ארגיש כמו שאני רוצה?!? תודה לכם. אישה אורחת- את מדהימה אותי קראת אותי כמו ספר פתוח..

למעלה