מכתב בשידור חי

Y A E LY

New member
מכתב בשידור חי

מכתב זה נכתב כעת בשידור חי למלאך המוות, והפעם לשם שינוי אני לא כועסת עליו שהוא לוקח אנשים אני כועסת עליו שהוא לא לוקח אנשים מסוימים. כל כך הרבה סבל יש בעולם כל הרבה, כל מעט אהבה טהורה יש בעולם- כל כך מעט אנים שנהנים מהחיים שלהם, כל כך מעט אנשים שאוהבים את עצמם ואת החיים שלהם והכי נורא כל כך הרבה אנשים שאפילו לא ירגיו אם הם ימותו. אז יאללה תתחיל לעבוד תקח קצת מפה וקצת מם- תעזור לאלו שרוצים לצאת לצאת מהעולם, ותפסיק לקחת את החיים של אלו שחפים מפשע. או שתדבר עם אלוקים שיהרוג את ההסבל, או שתקח את הסובלים... ולפני שאחרים יקפצו על המציאה- אני בתור... (לא הודעה זו לא באה לשדר על רצון למות, הודעה זו באה לשדר על רצון לרצוח את הסבל)

את לא קופצת על שום מציאה../images/Emo13.gif

את לא קופצת על שום מציאה
כי את צריכה לפתור את הבעיה עם הכוכבים

טוב עכשיו ברצינות אני מסכימה ../images/Emo45.gif

טוב עכשיו ברצינות אני מסכימה איתך במאה אחוז
הבעיה אני חושבת שהוא חירש-כלכך הרבה כבר ביקשו ממנו את זה ואין ביצוע

ה מוזה

New member
או שתיקח את הסובלים .. קח אותו כבר

יעלי ברשותך - התגובה שלי למכתב שלך...תהיה מכתב . מבלי שתדעי כלל ..נגעת במקום טרי רגיש וכואב אצלי .. עם קריאת המכתב תביני ...שאני מסכימה עם הגישה שלך " שתקח את הסובלים" ---------------------------------------------------------------------- מכתב אחד שנכתב מאוחר מדי ..ולא ישלח . יום שישי בבוקר , שקט של לפני כניסת שבת ..העולם מתכונן למלכה רק הציפורים שבגינה מצייצות , אני אוהבת את השקט הזה של שישי בוקר. אבל השישי הזה השקט נקטע - צלצול טלפון אחד .. דוד שלי , יקר שלי .. הודיעו לי הרגע שאתה בטיפול נמרץ . אמרו לי בעדינות ..שמצבך אנוש . וכל מה שיכולתי באותם רגעים לחשוב הוא: " די !! די כבר להעביר אותו שבעה מדורי גיהנום , לא עבר מספיק ?!" שייתן לך אלוהים למות .. כן , זה נשמע נורא אני יודעת .. אבל כל כך אוהבת אותך שלא רוצה לראות אותך סובל יותר - כלוא בגוף שלך ,נבגד על ידו ..מאבד צלם אנוש . נסעתי לבקר אותך היום .... ואולי זה הביקור האחרון כי אם יש אלוהים בשמים הוא יעטוף הלילה את נשמתך ברחמים ובאהבה ... וייקח אותך מהגוף שגרם לך כל כך הרבה סבל ,צער , כאב ודמעות . נסעתי לבקר אותך .. אבל אתה , הדוד שלי ..לא היית שם , במיטה היה מוטל אדם קר מונשם וחסר הכרה , שכל פניו הביעו סבל וקושי וצער .. לא ככה רציתי לזכור אותך - אתה שתמיד עם חיוך שובב , ג´ינג´י .. זוכרת מהילדות כל חופש גדול אצלך , כל טיול , כל פיקניק ..תמיד העליז השמח ועם הבדיחות .. ואתה אהבת אותי כמו הבת שלך . ובאתי היום להגיד לך - אוהבת אותך וחשבתי להגיד לך ... אל תלחם יותר על החיים !!!! תוותר , תרפה מהם ... לך לדרך השלווה .. כי סבלת מספיק ולא יכולתי להגיד לך . כי קפאתי מולך. כל כך מצטערת .. אבל זה לא אתה שהיית שם .. פעם ראשונה בחיי שאני מייחלת למוות של אדם אהוב וקרוב . אבל רק המוות יביא לך שלווה , ואיפה אלוהים ????? שכך נותן לך לסבול עוד יום.. עוד יום .. שייקח אותך !!!! שתהיה לך כבר שלווה . הצלחתי להוציא מולך היום כשנגעתי ביד הקרה שלך ..משפט אחד ולחשתי לך אותו באוזן - אני אוהבת אותך כל כך . אין לי מושג אם בתוך חוסר ההכרה בכלל שמעת אותי .. דבר אחד לא אמרתי לך , אני אגיד לך אותו עכשיו - אני כל כך מצטערת שלא הייתי יותר קרובה , שהתרחקתי ממך , שהיה לי קשה לראות בשנים האחרונות את הגוף שלך שכולא נשמה מדהימה .. לא הייתי איתך ,כמו שהייתי צריכה - כמו שאתה היית לידי בשעות הקשות שלי ..ואני כל כך מצטערת על זה אז אולי .. זה הפעם האחרונה שראיתי אותך . אם יש אלוהים בשמים הוא יגאל את נשמתך הלילה הזה .. ובין מלאכי שמים כי שם אתה ראוי , בין מלאכי שמים תמצא שלווה . דוד רוני , הדוד שלי . אוהבת אותך .

ה מוזה

New member
22:00 - ../images/Emo16.gif מישהו דואג לי שם למעלה

פרידה . הסבל תם. הסבל שלך. עכשיו הכאב שלי התחיל. " מישהו מישהו דואג לי שם למעלה ..בא והדליק כמה כוכבים והם נופלים אחד אחד .." מלאכים ישמרוך בכנפי השכינה אתה עכשיו.ז"ל..דוד שלי . פרידה.

שילה1

New member
משתתפת בצערך....../images/Emo16.gif

מקווה שתתגברי..ושחייך המלאים יתנו לך כח להמשיך!!

Y A E LY

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך מוזי

לפחות הוא גאל אותו מהסבל...

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gifהתגעגעתי

קיבלת ממני email

למעלה