יפה שמתייחסים לבקורת
ואם יורשה לי , ארצה להעיר כמה הערות משלי. מאז שהתוכנית עברה לידים של רז זהבי, היא הפכה למשהו צהוב , ולא במובן הצהוב -שחור. כל המטרה של התוכנית כיום זה לעשות רעש. אין בכך שום פסול. רעש זו דרך מצוינת להתפרסם ולהצליח. אבל זה עובד רק כשהרעש הוא אמין ואמיתי. סקופים זה חשוב, ראו את הסקופ המוצלח על משחקי הקלפים בתקופת מלמיליאן שהגיע לכל העתונות הארצית ועשה רעש. אניל אזוכר את כל הידיעות ששודרו מאז, אבל את הידיעות המוזרות השנה בהחלט כן. יום שיש, השעה 13:04, צועקים לי מהמטבח שיש ידיעה בלעדית ברדיו. מכבי נתניה לא רוצה את טאובר ושביט אלימלך מועמד. עם כל הכבוד, אבל שום תוכנית ספורט שמכבדת את עצמה לא היתה מעלהידיעה כזו לשידור. מה זאת אומרת שנתניה רוצה את אלימלך? גוטי תכף משתחרר מראל, ברור שלנדאו רוצה אותו, אבל זה נראה למישהו ריאלי? סתם העלו שם לאויר, כל גורם בנתניה אמר שהלוואי אלימלך יבוא אבל אין סיכוי ואין כסף. למה סתם לעשות רעש? מאז כל הודעה וכל שבוע מתחיל בהפגזות בומבסטיות, שאף אחת מהן לא מתפתחת למשהו רציני. זה למעשה מבחן של עיתונאי, אם ידיעה שלו תופסת וממשיכה הלאה. והנה, אף אחד לא הזכיר את הסיפור עם אלימלך כמשהו רציני, אף אחד לא הזכיר את הסכסוך כביכול בין עטר ללנדאו. ולגבי מנוים לחברי מועדון. עד עכשיו לא הבנתי מה פסול בכך. אבא שלי חבר מועדון באייס קנה ובנה ובהום סנטר. יש לו הנחה בכל קניה ופריסת תשלומים יותר נוחה באופן קבוע. והוא שילם כסף עבור זה. את אותו רעיון יש במקומות רבים אחרים. אז באה הנהלת נתניה ובצעד מבורך מקיימת שיתוף פעולה מבורך עם מועדון האוהדים ונותנת הנחה. כל מה שצריך לעשות זה להרשם. אני נרשמתי לפני שנתים. שם, שם משפחה וזהו. מעולם לא נשלח לי דואר זבל מהם, מעולם לא עשו שימוש בשם שלי ובפרטים שלי, אז על מה כאן בדיוק הרעש?