מכתב גלוי לאלי פלס

מכתב גלוי לאלי פלס../images/Emo120.gif

אלי היקר, קראתי את הודעת המנהל שלך (מעניין למה...)וכל מיני מחשבות התרוצצו בקירבי. האם אני רצוייה בפורום , למה בעצם אתה אוהב אותי ואת שכמותי? האם בכלל תרמנו לפורום וכיצד? הרי הפורום לא בדיוק הסתדר לפי התכנונים... ולמי שלא מבין על מה אני מדברת, קראו את הודעתו של אלי. javascript:ShowEditorMsg(292) דתלשי"ם, אנא קראו והגיבו בהמוניכם!

שחף -בת

New member
נכון ש...

לא הסתדר לפי התיכנונים, אבל בכל זאת לדתלש"ים ולחרדל"שים יש הרבה במשותף (והרבה שונה). חוץ מזה אנחנו מוסיפים פרספקטיבה קצת שונה ואולי יותר מתונה כי באנו ממקום אחר, רובינו לא ניתקנו קשר עם ההורים והתחנכו אחרת. מה גם שה.ל.ל מיועדת לחרדל"שים (מה גם שפחות דתלש"ים פונים כי פחות צריכים. בני-תקן אותי אם אני טועה) ולכן לדתלש"ים אין סיוע חיצוני חוץ מאחד את השני.

ה.ל.ל למי?

עקרונית ה.ל.ל אכן מיועדת לחרדלשים. עם זאת, מאז הוקם הפורום למדתי לדעת שגם לדתלשים יש צרכים יחודיים בייחוד בשלבים הראשונים של היציאה. בכלל, כל מקרה שונה וכל אחד זקוק בנקודות זמן שונות לסוגי תמיכה שונים. העליתי הנושא בעבר בהנהלת ה.ל.ל, בה אני חבר ואני מניח שעוד יתקיימו דיונים רבים בנושא. יתכן שהפתרון טמון בהקמת אגודה נפרדת, אבל אין לי ספק שבשלב ראשון ה.ל.ל צריכה לנסות, במגבלות משאביה המצומצמים, למצוא פתרונות לפחות לנושא החברתי. אני רוצה להדגיש שיש לנו כרגע "בעיה" ברוכה, שזרם החרדלשים הפונים אלינו (כולל דרך פורום מבורך זה) הולך ועולה, ויש לכך השלכות תקציביות שמצמצמות האפשרות להרחיב פעילותנו לאוכלוסיה נוספת בני קורא למדינת ישראל הדפוקה להעביר 1% מכספי הישיבות הפיקטיביות והתלמידים הפיקטיביים לאגודת הלל ואז יבוא לציון גואל (חילוני)

מטאור38

New member
הסתדרות החרדלש"ה

בני ילד רע אבל צודק "מגיע לנו יותר" ואני חושב שיש לנו את הכוח לשנות , אני חושב שאנו כיוצאים צרכים להתאחד דתלשי"ם חרלשי"ם ולשבות כן אני מדבר על שביתה,תארו לכם שכל החוזרים בשאלה במשק ישבתו איזה בלגן יהיה במדינה אה? אנחנו צרכים לעמוד של זכויותנו ואם אין אני לי מי לי ? >מטאור מגדל שפם וקורה לכם להצטרף להסתדרות החרדלש"ה<

למעלה