מכתב גלוי ליום טוב !

מכתב גלוי ליום טוב !

יום טוב היקר ! אני רואה שמימשת בפועל את איומך והפסקת לכתוב ולהגיב כאן בפורום. יום טוב יקר - טעות גדולה אתה עושה - חזור בך. לא אתה ולא אף אחד צריכים לקבל ברצינות מסר מתוחכם או מטופש, מנומס או גס רוח שכותב כאן משתתף או אורח ולהסיק מזה מסקנות אישיות. גם ירון לא חייב מייד לקבל את דעתך ולמחוק שטות (שאגב כבר באה עליה התנצלות) רק בגלל שאתה חושב ככה. הבט יום טוב - הכתיבה מעידה על סגנונו של הכותב. לא אתה ובוודאי לא אני נקבל עלינו את תפקיד "המחנך הלאומי". (הגששים : מה אני משרד החינוך ?) גם איום בלהעלם מהפורום זה לא מקובל עלי. זה מזכיר שר לשעבר מבית שאן שהיה עסוק בלהעלב כל הזמן ולהסתגר בביתו ואף אחד לא יזכור לו זאת לטובה. יתר על כן, יום טוב יקר, אני אישית נפגעת במיוחד היות ואני זאת שהביאה אותך כאן לפורום בזכות ריקודך המקסים "הנחלים רושמים" ומאז הבאת לפורום רוח רעננה, מקצועית ורצינית משולבת בהומור טיבעי שיש לך בשפע. אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה !!! חזור לכתוב בפורום כפי שאתה יודע לטובתינו ואולי גם בשבילי. מצפים לתגובתך ! בהערכה רבה ! מירי.

לחבר של ...

בוקר טוב לך ידידי. מודה לך על המחמאות . זה מחמם ונותן כוח להמשיך ולא להכנע. אם אתה חותם על כל מילה של מירי? מי אני שאזייף את חתימתך? מתאימה לי חתימתך. שבת שלום לך ידידי מיום טוב.

גם אני גלוי

בוקר טוב לך מירי יקרה. לא ממש מימשתי את "האיום" (למה קראת לזה איום?)רק היום חזרתי מחופש ובו לא יכולתי לכתוב(חופש זה חופש מהכל) אוהב את התנסחותך הרהוטה והמאוד עיניינית. יש לך אצלי המון מניות יקרות מפז.בגלל אנשים כמוך,כמו עזרא,כמו החבר של כולם,כמו בת שבע וכמו אלה שביקשו להשאר בעילום שם, אני נמצא בפורום,עודני, ואמשיך להיות. שוב ,לא נעלבתי (אז אל תשווי אותי לשום שר) אלא הרגיזה אותי העובדה שעל פחות מזה ירון מחק הודעות. ועל גסות,בוטות,וניבול פה של האורח? ירון הגיב בלפלפיות. זה מקומם. את צודקת אנחנו לא משרד החינוך(אבל באמת שהיה לי כיף בנועם הדיבור,בנימוס,ובפירגון) מירי יקירתי!!! את גדולה מהחיים. הינני כאן בשבילך ובזכותך. שתהיה לך שבת מהנה ביותר מיום טוב.

גם אני יוצאת לחופש.

תודה לך יום טוב. מחמאותיך ופירגונך הם בשבילי כמים מרעננים וזכים בימים חמים ולחים אלו. לגבי ההשוואה לשר הנעלב - התכוונתי לשיטה שבו נקט אותו שר שבמקום להשאר ולהלחם על דעותיו בממשלה בתקיפות ובנחרצות, היה מעדיף מעת לעת להעלם לו ולהסתתר מאחורי תריסים מוגפים בביתו שבבית שאן. אז איך אפשר להתייחס לדעתו של נעלב הנוקט כך ? ולגבי החופשה : גם אני יוצאת אחרי הצהרים, לקראת שבת לחופשה משפחתית בירושלים, וביום ראשון בבקר אני טסה לנפוש לי עם אהובי במלון "אקוה" הנמצא באיזור הקרוי "האצ´מילר" והנמצא בחוף מרמריס אשר בטורקיה. אני אשוב ארצה בערב יום חמישי הבא ! לגבי החידה לשבוע הבא : אחשוב עליה בטיסתי בדרך חזרה. לסיום חידונת קטנה שבניתי בזה הרגע : מהו הריקוד ומי אותו היוצר שסיפר : "בחוזרי ארצה לאחר שהייה ארוכה בחו"ל, נשמע במטוס קולו המתנגן של דורון מזר ומייד החלטתי לחבר לזה ריקוד". אז שוב, מהו הריקוד ומי היוצר ? מירי.

עיייפה , למה ?

איפה גילית אצלי סימני עייפות ? חופשה זה טוב לגוף ולנפש ובמיוחד אם מקבלים אותה בהפתעה ובאהבה. ברעננות ! מירי !

למעלה