מכתב גלוי לנשיא סרקוזי Cher Monsieur

Robert Peterson

New member
מכתב גלוי לנשיא סרקוזי Cher Monsieur

LE PRESIDENT. GILAAD SHALIT N"EST PAS SEULEMENT UN SOLDAT ISRAELIEN ET UN OTAGE DES MONSTRES BARBARES DE HAMAS IL EST AUSSI CITOYEN DE LA REPUBLIQUE FRANCAISE - LE BERCEAU DE LA LIBERTE FRATERRNITE ET EGALITE COMMENT POUVEZ VOUS TOLERER QUI"L EST DEPRIVE DE CES 3 DROITS ELEMENTAIRES CA VIE EST EN DANGER LES PAROLES ET LES CONCESSIONS UNILATERALES , N"AIDRONT PAS SEULEMENT VOTRE ULTIMATUM ET ACTIONS DECISIVES POURRAIENT LE RENDRE LIBRE J"ACCUSE ET JE M"ADRESSE A VOTRE CONSCENCE VEILLEZ AGREER CHER MONSDIEUR LE PRESIDENT L"EXPRESSION DE MES SENTIMENTS LES PLUS DISTINGUES ROBERT PETERSON FORUM GILAAD SHALIT אבקש להעביר את המסר הזה לשגרירות צרפת .

אפשר אולי לתרגם את המכתב לעברית לטובת

גולשי הפורום שאינם מבינים צרפתית (גם אני נמנית עליהם)?

Robert Peterson

New member
עקרי מכתבי לנשיא צרפת בעברית

כבוד נשיא צרפת היקר.פונה אליך כי גלעד שליט לא חייל ישראלי שבוטי בידי מפלצות ברבריות של חמאס אלא גם אזרח צרפת שממנה יצאו 3 העקרונות הדמוקרטיה וזכויות האדם: הידועים ERGALITE FRATERNITE LIBERTE - שוויון , אחוות וחירות אך תוכל לסבול שאזרח צפתי מנוי להינות מהזכויות האלמנטריות האלה להיות חופש בין השווים ובקרב משפחתו וחבריו. חייו של גלעד שליט בסכנה . ההצהרות וההפגנות לא יעזרו זה הזמן לאולטימטומים ולפעולות החלטיות וכו' לא רק שמונעים משליט את החופש מונעים ממנו גם זכויות אלמנטריים של שבוי מלחמה - כגן ביקורים ופיקוח מצד ארגון הצלב האדום ... _זה פחות או יותר מה שכתבתי ואני ממליץ לפעול בכיוון הטלת לחצ ישיר על ממשלת צרפת ואם כבר נעשה מה שהו בעניין אז להמשיך באותו הכיוון וזה הכיווןם הנכון . לא נראה לי שחמאס יתעלם מזה . ________ אני מצפה מנשיא סרקוזי במקום לשלוח את שר החוץ שלו במאמצים להציל את חמ'ס מסגר ישראלי ולתמוך בדווח גולדסטן יתחיל לפעול להצלת שליט . RP

למעלה