מכתב גלוי לעורך דין ארי שמאי מערוץ "לב המדינה"
ארי שמאי הנכבד,
דע לך שאתה נחשב בעיניי לאחד מהמגישים הכי טובים בערוצי הרדיו השונים.
יש בך פתיחות מעולה, ספונטניות בריאה, חוש הומור, לב טוב ורחום,
אתה מרעיף אהבה ושבחים למאזינים שלך
אתה מתבל את הודעותיך, עם תובנות מתחום הספורט ומתחומים אחרים,
וכאשר יש לך מעט פנאי, אתה כמובן חוזר לשוחח עם הרמן.
מי זה הרמן?
ובכן הרמן זה הכלב שלך, שבא איתך לאולפן יום יום, כיאה לכלב צייתן
עם הרמן אתה מנהל דו שיח חד צדדי( לא, לא מונולוג)
הלואי ואני הייתי במקומו של הכלב שלך
הייתי גם נהנה לשמוע אותך, וגם אולי להגיב.
דע לך, ששתי השעות שאותן אתה מגיש בתחנת הרדיו "לב המדינה", כל יום בין 2 ל 4 אחה"צ, הן השעות שלי, שבהן אני במנוחה מהעבודה
ועל כן אזני כרוייה להאזין לכל מה שאתה משדר.
אז הנה הבעייה. בתור אשכנזי מחמד, התימנים של העדות המזרחיות שלנו הינם הכי אקזוטיים בעיניך, ולכן הם הכי חביבים עליך. למה? ככה זה מאז ימי בן גוריון העליזים, בהם הוא האמין כי התימנים הם הכי הכי של המזרח התיכון, אבל הוא שכח שהם בכלל מאפריקה.
וכיון שנתנו לך את שרביט המנצח של התכנית בין 2 ל 4, ברדיו, אזי אהבתך לזמר התימני בולטת מאד ואתה משמיע הה ממ וו ןן , המון זמרים תימניים. מילא את זוהר ארגוב
את זוהר כולם רוצים להשמיע, למה כולם לרוצים להיות תקינים פוליטית
ולחלות את פניו של מי שהלך לעולמו
אבל אצלך ברשימת הזמרים התימניים יש עשרות, שמעולם לא שמעתי את שמותיהם
אבל, אתה מאוהב באקזוטיקה של התימני, בזכרון שלך הם עדיין מצטיירים כאותם בעלי פיאות, שזה עתה ירדו מהמטוס של מרבד השטחים, עם ניצוץ בעיניים, נושקים את עפר הארץ, וקוראים ספר במהופך.
אני סולח לך ומוחל לך, ועדיין מאזין לך,
יש בשעתיים שלך בעייה לא קלה, והיא: הפרסומות הנוראיות, הצורמות, של השדרן ההיסטרי ההוא, זה שמכנה את עצמו בכינוי שדומה לכינוי שלי
הוא מעצבן אותי נוראות
גם על כך אני מוחל
ובלבד
שתשמיע קצת גם אייל גולן, דודו אהרן, משה פרץ, שרית חדד, זהבה בן, מרגול, עומר אדם, מאור אדרי, פאר טסי, עופר לוי, איציק קלה, ועוד רבים וטובים.
תודה ארי שמאי, ותמשיך ליהנות אותנו
עד שתגיע למעמד של מנהל התחנה
ואז תפטר את השדרן הסהרורי, החנפן, הלקקן, ההיסטרי, בעל הבטחון העצמי הכי נמוך בים המלח, אבל מגלומן מפחיד באופן ילדותי.
ארי שמאי הנכבד,
דע לך שאתה נחשב בעיניי לאחד מהמגישים הכי טובים בערוצי הרדיו השונים.
יש בך פתיחות מעולה, ספונטניות בריאה, חוש הומור, לב טוב ורחום,
אתה מרעיף אהבה ושבחים למאזינים שלך
אתה מתבל את הודעותיך, עם תובנות מתחום הספורט ומתחומים אחרים,
וכאשר יש לך מעט פנאי, אתה כמובן חוזר לשוחח עם הרמן.
מי זה הרמן?
ובכן הרמן זה הכלב שלך, שבא איתך לאולפן יום יום, כיאה לכלב צייתן
עם הרמן אתה מנהל דו שיח חד צדדי( לא, לא מונולוג)
הלואי ואני הייתי במקומו של הכלב שלך
הייתי גם נהנה לשמוע אותך, וגם אולי להגיב.
דע לך, ששתי השעות שאותן אתה מגיש בתחנת הרדיו "לב המדינה", כל יום בין 2 ל 4 אחה"צ, הן השעות שלי, שבהן אני במנוחה מהעבודה
ועל כן אזני כרוייה להאזין לכל מה שאתה משדר.
אז הנה הבעייה. בתור אשכנזי מחמד, התימנים של העדות המזרחיות שלנו הינם הכי אקזוטיים בעיניך, ולכן הם הכי חביבים עליך. למה? ככה זה מאז ימי בן גוריון העליזים, בהם הוא האמין כי התימנים הם הכי הכי של המזרח התיכון, אבל הוא שכח שהם בכלל מאפריקה.
וכיון שנתנו לך את שרביט המנצח של התכנית בין 2 ל 4, ברדיו, אזי אהבתך לזמר התימני בולטת מאד ואתה משמיע הה ממ וו ןן , המון זמרים תימניים. מילא את זוהר ארגוב
את זוהר כולם רוצים להשמיע, למה כולם לרוצים להיות תקינים פוליטית
ולחלות את פניו של מי שהלך לעולמו
אבל אצלך ברשימת הזמרים התימניים יש עשרות, שמעולם לא שמעתי את שמותיהם
אבל, אתה מאוהב באקזוטיקה של התימני, בזכרון שלך הם עדיין מצטיירים כאותם בעלי פיאות, שזה עתה ירדו מהמטוס של מרבד השטחים, עם ניצוץ בעיניים, נושקים את עפר הארץ, וקוראים ספר במהופך.
אני סולח לך ומוחל לך, ועדיין מאזין לך,
יש בשעתיים שלך בעייה לא קלה, והיא: הפרסומות הנוראיות, הצורמות, של השדרן ההיסטרי ההוא, זה שמכנה את עצמו בכינוי שדומה לכינוי שלי
הוא מעצבן אותי נוראות
גם על כך אני מוחל
ובלבד
שתשמיע קצת גם אייל גולן, דודו אהרן, משה פרץ, שרית חדד, זהבה בן, מרגול, עומר אדם, מאור אדרי, פאר טסי, עופר לוי, איציק קלה, ועוד רבים וטובים.
תודה ארי שמאי, ותמשיך ליהנות אותנו
עד שתגיע למעמד של מנהל התחנה
ואז תפטר את השדרן הסהרורי, החנפן, הלקקן, ההיסטרי, בעל הבטחון העצמי הכי נמוך בים המלח, אבל מגלומן מפחיד באופן ילדותי.