מכתב גלוי לרוה"מ בנימין נתניהו

אבירם צ

New member
מכתב גלוי לרוה"מ בנימין נתניהו

לא מעט זמן אני עוקב אחרי המאמצים לשחרור גלעד שליט, מתמלא בציפייה בכל פעם שהמו"מ נפתח מחדש ומתאכזב בכל פעם שמסיבה כזאת או אחרת מוחלט על הקפאתו. כרוב העם, מעולם לא עמדתי עם שלט בידי, מעולם לא כתבתי בפורום או ישבתי באוהל המחאה. אבל כששמעתי את דברייך, מר נתניהו, במשכן הנשיא, לא יכולתי להתאפק יותר. קיבלת ממשפחת שליט מאה ימי חסד, מה עשית בהם? עמדת במשכן הנשיא ואמרת ש"יש לנו מחויבות להחזיר את גלעד שליט בריא ושלם להוריו", כאילו שהמצאת את הגלגל. נתת לעופר דקל ללכת והחזרת את תהליך המו"מ כמה חודשים אחורה. בינתיים, הימ"מ התחיל להתאמן לחילוצו של גלעד שליט. מה קורה כאן? למה אתה מתמקד בהצהרת הצהרות ובחילופי תפקידים במקום במעשים? למה גלעד עדיין לא איתנו???

תזכיר לי איזו עבודה מוצלחת עופר דקל כבר עשה?

תזכיר לי איזו התקדמות בדיוק נחל המו"מ בחודשים האחרונים? אני מוצאת את עצמי מגינה יותר מדי על ביבי, וזה לא הכי מוצא חן בעיני, אני חייבת להודות. בסוף עוד יגרשו אותי מהבית

indior

New member
שאלה לי אליכם יחצני גלעד שליט ?

א- מדוע מפקדו של גלעד שליט לא נשפט על הפקרתו והוא מהלך חופשי ? ב- האם אתם מוכנים לעשות כל מעשה לשיחרור גלעד שליט ? ג- אם כן מדוע אינכם חוסמים את מעבר משאיות הכסף לעזה ואת המעברים ? ד- נכון שנוח יותר לשבת בירושלים , מדוע אתם לא חוסמים בגופכם את המעברים ? כעת תשותבכם בלי דמגוגיה

נגיעוT

New member
תגיד

תמיד אתה ככה יורה מבלי לחשוב? השאלות שלך אפילו לא ראויות לתגובה-ותחשוב לבד למה

indior

New member
כאשר תעני תשובות

תקבלי מענה ועדיין אתם ביחצנות מעושה יושבים באפס מעשה ושופכים את המיים עם התינוק .

indior

New member
זה ממש מרעיד לי

אני לא מתכוון למט"ק ולאנשי הצוות אלא לאותו אחד שצווח בירושלים ככרוכיה במקום להיות בבית האסורים את לא מאיימת עלי בחסימה , במילא כאן אתם לא רוצים לשמוע את האמת

יונה1

New member
אם אתה יודע שבמילא לא רוצים לשמוע אותך

כאן, ובכל זאת אתה פולש לפורום שמיועד לתומכי שחרורו של גלעד, הרי שאתה מעיד על עצמך שאתה סתם פרובוקטור מצוי.

indior

New member
אתם רוצים ללטף את האגו שלכם

אז תמנעו מהודעות שלכם להגיע לפתיח של תפוז כך תמנעו מאנשים להכנס לכאן ותשלהבו אחד את השני עם השטויות שלכם

Shira Esther

New member
כולם במדינה הם תומכי שחרורו של גלעד

אין אחד שירצה לראות את גלעד נמק בשבי. ישנן כמה דרכים לשחרור שבויים, ויש אנשים שתומכים בפעילות אחת ולא באחרת, אבל כולם רוצים שגלעד שליט ישוחרר. ההגמוניה שחלק מהאנשים כאן לוקחים על הדאגה לשלומו של גלעד, מזיקה יותר משהיא מועילה ובוודאי לא נותנת לאנשים מוטיבציה לפעול לשחרור גלעד בכל דרך שהיא, מה שמעלה תהיות על סדרי העדיפויות של אנשים כאן ודי לחכימא.

zvigrin

New member
רציתם את ביבי קיבלתם את הנקנקיק עץ עקום לא

יתיאשר לעולם ביבי מומחה רק בדבר אחד לפגוע בשכבות החלשות

דוקו1

New member
מכתב גלוי לאבירם: תפסיק לקשקש ותן לביבי לעבוד

בשקט 3 שנים אולמרט וציפי קישקשו עכשיו תנו לביבי לעבוד כמו שהוא יודע שליט ישוחרר מקווה גם פולארד

נגיעוT

New member
כולנו תקווה

שקורים דברים מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים אליהם

בטי בם

New member
אני בעד מעשים, כי הגיע הזמן

אני יודעת שהאנשים ששותפים למאבק הזה הם אנשים שמאד חשובה להם טובת המדינה והם אזרחים למופת וכו', עד כדי כך שהם לא שמים לב שמשתינים עליהם בקשת (סליחה על השפה, אבל זה מה שעושים). לדעתי החרפת המאבק צריכה לבוא לידי ביטוי בכל שתהיה סרבנות מילואים עד לשחרורו , ובהמשך גם סרבנות סדירים. המדינה הפקירה חייל, אין שום סיבה שהיא לא תפקיר כל אחד מחייליה שיהיה במצב דומה. אי אפשר רק לקחת, הממשלה שיודעת יופי לתת זכויות לבעלי ההון, צריכה וחייבת להגן על חייליה בכל דרך אפשרית. ואם לא, שתשלם מחיר.

למעלה