מכתב דפוק לאיש דפוק

מכתב דפוק לאיש דפוק

יותר כיף לי בלעדיך, נהנתי בלעדייך, עשיתי חיים! רק שתדע, שאתה מפסיד...כן כן אתה מעדיף את הסמים על פני, ואני מעדיפה את החיים השלווים על פניך.. אתה הולך וחוזר, ואתה משגע אותי.. לא עוד! מעכשיו אני אשחק במשחק שלך. מבחינתי אני משוחררת, לא, אני לא אגיד כלום כי אני חושבת שאתה צריך להבין לבד. תמשיך להעדיף סמים, אתה תיפול בסוף.. ואני לא אהיה שם כדי להציל ת´תחת שלך. בסוף אתה תאכל טוב מאוד את הדייסה הזאת שאתה מבשל לעצמך ואתה יודע מה? אתה תאכל אותה גם לבד.. בתיאבון, "אישון"

Y A E LY

New member
דפוק?!?

מכתב בכלל לא דפוק, מכתב שמתאר אותך ואת הרגשותיך- ואני מאוד הזדהיתי איתם כי הרגשתי דברים דומים שתי טיפות מים למה שאת מרגישה עכשיו. אז באמת- תשתחררי- אל תתני לו להעדיף את הסמים עליך- ואם הוא יפול אל תתני לו ליפול איתך.

ה מוזה

New member
רוקדת מול ירח ..שמרי על העוצמה

הפנימית שלך ...הקשיבי לתחושות הבטן שלך וללב .. ויש את המקרים שבאמת בהם צריך גם להקשיב לראש. המשיכי קדימה , אל תתני לאיש להובילך למקומות ותהומות ותחושות שאינך רוצה בם. מאחלת לך הרבה הרבה אהבה והצלחה . אני בטוחה שתצליחי - יש בך המון כוחות פנימיים . וברוכה הבאה אלינו.

dril

New member
מילים כדורבנות

רק אני מקווה שיש מי שעומד אחריהן. תהיי חזקה ותמשיכי הלאה כמו שכתבת את לא צריכה להיות חלק מעולם כזה עם אדם כזה.

תמשיכי לרקוד מול ירח ומול כל העולם

הבחירה שלך נכונה! סמים זה לא משחק ילדים - זהו משחק אבוד מראש למכור ולכל הסובבים אותו. אשרייך שברחת בזמן!

וזה חוזר על עצמו..

כל פעם מחדש, אתה שולח הודעה..מתעניין בי קצת, והופ! אני שלך שוב. זה לא בסדר, אני יודעת אני לא החלטית וגם את זה אני יודעת.. אבל מצד שני אני לא יכולה פשוט לקום וללכת, ובמיוחד לא אחרי כל מה שסיפרת לי.. אנחנו נדבר, אני אדבר ונראה לאן נגיע. בסוף תמיד מגיעים, ביחד או לחוד הייתי רוצה שנגיע ביחד, שתדבר איתי, שתשתף אותי.. אני קשורה אליך, מה איתך? תקריב משהו עבורי? אולי חלק מהלב שלך? -ותודה לכל מי שהגיב, זה היה חשוב לי, תודה-

Y A E LY

New member
אל תחזרי אליו

ואל תקראי את ההודעות שלו ממש כמו שאני עשיתי, לא התייחסתי כי ידעתי שאם אני אקרא את ההודעות אני אהיה שוב שלו, אל תפלי לרשת...

אופה3

New member
לרקדנית, אל תפלי איתו יחד אל תייחסי

אליו , יצאת מזה וטוב שיצאת, הסמים הם עולם שאי אפשר לצאת ממנו, נרקומן תמיד ישאר כזה ,גם אם הוא רוצה לצאת ,ףבלי טיפול, ובלי עזרה נכונה הוא לא יוכל, ואת למה שתהרסי את חייך בשבילו, אם ניסית ואמרת והוא לא רוצה לצאת מזה, לפחות על תפילי איתו,ף המשיכי בחייך, ותתקדמי הלאה, אל תביטי על העבר. השאירי הכל מאחור כל טוב האופה

למעלה