מכתב הפטור לועדה אני תוהה אם להזכיר במכתב את הפרופיל הנמוך מאד שלי, או שמא לא כדאי לעשות זאת? תודה
S Sunny Bagel New member 10/4/04 #1 מכתב הפטור לועדה אני תוהה אם להזכיר במכתב את הפרופיל הנמוך מאד שלי, או שמא לא כדאי לעשות זאת? תודה
M Mיקי_ New member 11/4/04 #2 לא הפרופיל הצבאי שלך, הוא לא משהו שאמור לעניין אותך, אם אתה מתנגד לצבא... זה תוית שהצבא שם עלייך, והיא לא אמורה לעניין אותך. ובמקרה הזה גם אותם.
לא הפרופיל הצבאי שלך, הוא לא משהו שאמור לעניין אותך, אם אתה מתנגד לצבא... זה תוית שהצבא שם עלייך, והיא לא אמורה לעניין אותך. ובמקרה הזה גם אותם.
א אimר New member 11/4/04 #3 תיקישי מס' 5498702 יש להניח שהפרופיל שלך יעניין אותם הרבה יותר מאשר מה שיש לך לכתוב או להגיד אבל במילא לוועדה יש את הפרופיל שלך מול הפרצוף שלהם כשהם דנים בפניה שלך. אני גם לא רואה באיזה הקשר אפשר מצפוני להכניס את זה. בהצלחה
תיקישי מס' 5498702 יש להניח שהפרופיל שלך יעניין אותם הרבה יותר מאשר מה שיש לך לכתוב או להגיד אבל במילא לוועדה יש את הפרופיל שלך מול הפרצוף שלהם כשהם דנים בפניה שלך. אני גם לא רואה באיזה הקשר אפשר מצפוני להכניס את זה. בהצלחה