מכתב התנצלות בפני שירן (ניקיטה) וכל

clam

New member
מכתב התנצלות בפני שירן (ניקיטה) וכל

מעריצי אווריל לאווין שקוראים פה ומגיבים פה אוקי דבר ראשון אני מתנצל אם פגעתי במישהו בעיקר בך שירן בכלל לא התכוונתי לפגוע בך ואת צודקת באמת חלק מההודעה היה מגעיל ולא הייתי צריך לכתוב אותו בכלל למרות שאני עדיין חושב שהקאבר לבאסקט קייס הוא לא יפה אבל על טעם ועל ריח........חחח... דבר שני לא הייתי צריך לגרש (למרות שאין לי שום סמכות)מפה אף אחד בטח שלא בגלל אהבה לזמרת מסוימת. אני באמת הרגשתי רע אחרי שקראתי את ההודעה של שירן ואני עדיין מרגיש ממש רע את צודקת הייתי מגעיל אני כבר יותר משעה חושב על איך לנסח את ההודעה הזאת ובקשר לשאר מעריצות אווריל שפה בפורום תישארו, אל תשימו לב אלי אני מצטער אם פגעתי בכן...

Pink Lavender

New member
../images/Emo66.gif

עכשיו שארבל פה ביקש סליחה כל כך יפה (והוא באמת מרגיש רע לגביי כל זה) בואו נסלח לו. טוף?

NiKi†a

New member
K....סולחת ../images/Emo13.gif

ואז תגיד דברים שאתה לא צריך בפעם הבאה, אחרי הכל זה פורום, ויש פה כל מיני אנשחם ששומעים כל מיני דברים אחרים פרט לגרין דיי, כך שהדבר המשותף הקיים פה לכולם זה גרין דיי, ומסביבם קיימים עוד גורמים. אז זה ממש רע לכתוב הודעה כזאת רשמית בפורום, אתה יכול להגיד לנו את זה אישית במסר או אייסיקיו, לא בפורום. מקווה שהבנת, אני אישית סולחת, ומקווה שגם חברתי להערצת אבריל
יומטוף.

יפה שביקשת סליחה... באמת!!

אין לי מה לסלוח כי אין לך מה לבקש ממני סליחה, אבל רק להבא שתדע שזה ממש מגעיל לשפוט ככה אנשים, ועוד לפני שמכירים אותם באמת.

clam

New member
בטח שהייתי צריך להתנצל בפנייך

ובאמת הייתי מגעיל אבל...אממ..לא שפטתי אף אחד רק התנהגתי בצורה מגעילה ודוחה

gp53

New member
שמעתי עכשיו את הקאבר

והוא דווקא דיי טוב, למרות שהוא לא מחדש מבחינה מוסיקלית והקול שלה קצת צרוד. הקאבר לנוקינג בכלל לא משהו. אם אתה לא מסכים עם מישהו אתה יכול להגיד את זה אבל תנסה בצורה מתורבתת. אין צורך לריב, הרי אנחנו כאן כולנו כדי לדבר על נושא מסוים.

למעלה